Miehet

Oilersin yllätysveto – Piiparinen kaukaloon yhden ottelun sopimuksella

18.12.
2011
0 Kommenttia
0
Miehet

Kuva: Onni Piiparinen

Espoon Oilers on päätynyt varsin erikoiseen ratkaisuun, kun joukkue kohtaa maanantaina Kooveen Tampereella. Espoolaisjoukkue on tehnyt yhden ottelun mittaisen pelaajasopimuksen Englannissa opiskelevan Onni Piiparisen kanssa.

Piiparinen edusti Espoon Oilersia kahtena viime kautena.Tämä 21-vuotias Ruokolahden Rajun kasvatti oli viime kauden puolivälieräsarjassa juuri Kooveeta vastaan isossa roolissa Oilersin riveissä. Hän on edustanut myös Suomen U19-poikien maajoukkuetta. Täksi kaudeksi Piiparinen jätti kotimaan liigakaukalot ja siirtyi opiskelemaan Englantiin.

– Meillä on pieniä kokoonpanohuolia maanantain Koovee-otteluun, joten päädyimme tällaiseen ratkaisuun kun ilmeni, että Piiparinen olisi käytettävissä. Hän ehtii vetämään yhdet harjoitukset joukkueen mukana ennen maanantain ottelua, Oilersin päävalmentaja Mika Heinonen valotti asian taustoja Pääkallo.fi:lle.

– Onni on hyvässä kunnossa ja hän tuo meille entistä enemmän liikkuvuutta kaukaloon. Lisäksi hänellä on hyvä historia takanaan juuri Kooveeta vastaan. En odota häneltä mitään taikuritemppuja pallollisena pitkän tauon jälkeen, mutta pallottomassa pelaamisessa hänestä on meille paljon apua, Heinonen päättää.

Lue lisää ottelun ennakkoa Kooveen sivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jarkko Hannuksela

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.