Vänttinen hirmuvireessä – ”Valmentaja antoi luvan hakea piste-ennätystä”

Lassi Vänttinen vietti Ruskeasuolla yhdeksän pisteen iltaa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Lassi Vänttinen oli perjantai-iltana pitelemätön M-Teamiä vastaan. Classic otti voiton vieraissa lukemin 16-4 ja Vänttinen keräsi tehot 3+6.

Vänttinen jäi vain pisteen päähän yhden ottelun piste-ennätyksestä. Sekä Henri Johansson että Lasse Riitesuo ovat iskeneet yhteen otteluun tehot 9+1.

Vänttinen metsästi ennätystä ihan tosissaan, sillä Classicin sivujen mukaan liehuletti oli kentällä lähes koko viimeisen erän.

– Kolmannessa erässä huomasin, että ennätys voisi tulla. Kun valmentaja antoi luvan, niin sitä lähdettiin hakemaan. Mukavaahan se oli, kun sai pelata paljon, Vänttinen kommentoi Classicin sivuilla.

Tasoero M-Teamin ja Classicin välillä oli Vänttisen silmiin turhan iso.

– Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta siinäkin heidän tekemät maalit tulivat meidän omista virheistä. Tänään oli kentällä vähän liikaakin aikaa ja tilaa.

Ottelun tilastot. Lisää tarinaa Classicin ja M-Teamin sivuilla.