Backman: ”Oltiin saamattomia”

Classicin päävalmentaja Ray Backman myönsi miesten Suomen cupin finaalin jälkeen rehdisti Tapanilan Erän paremmuuden. Hänen mukaansa Erän pelissä ei yllättänyt mikään.

– Ei Erän pelissä mikään yllättänyt. Enemmän yllätti oman joukkueen heikko peli, Backman manasi ottelun jälkeen.

– Oltiin saamattomia tänään. Parempi joukkue voitti, ei siinä mitään.

Classic sai otteluun hyvän alun, kun vajaan yhdeksän peliminuutin jälkeen taululla komeilivat lukemat 3-0 tamperelaisten hyväksi. Jere Oksanen kuitenkin käynnisti kavennusmaalilla Erän takaa-ajon ja peli oli avauserän lopussa jo 3-3.

Ottelussa Mika Moilasen tapaan hattutempun viimeistellyt Mikko Sipilä vei Erän ensimmäisen kerran johtoon (4-3) toisessa erässä. Hyvin puolustanut helsinkiläisjoukkue ei antanut päätöserässä Classicille mahdollisuuksia nousuun vaan kaunisteli lukemat 9-3:een.

– Ensimmäisen erän puolivälin jälkeen peli meni aivan lukkoon. Jotain siinä tapahtui. Erä puolusti tosi hyvin, oli vaikeaa saada pallollista peliä käyntiin.

Video finaalista on nähtävillä alla olevasta linkistä. Mikko Hyvärisen kuvat ottelusta täällä.

1. Kyllä hävetti että noin huonolla asenteella pelannut Classic luovutti. Selkäranka napsahti jo kolmannen erän alussa. Pointsit kuitenkin Erälle ,joka pelasi loistavaa joukkuepeliä 🙂