Kuvat: Maajoukkuepakki paini itsensä suihkuun

Tässä ensimmäisessä painikuvassa niskan päällä on Toni Läntinen... Kuva: Salibandyliiga

Timo Toivonen ja Toni Läntinen
Tässä ensimmäisessä painikuvassa niskan päällä on Toni Läntinen... Kuva: Salibandyliiga

Maajoukkuepuolustajat olivat viikonloppuna Salibandyliigassa esillä hyvässä ja pahassa. Perjantaina pelirangaistuksen mussuttaneen Classicin Mika Savolaisen jälkeen SSV:n Timo Toivonen paini sunnuntaina suihkukomennuksen FBT Porin Toni Läntisen kanssa.

Pasilassa mentiin odotetusti SSV:n tahdissa, mutta päätöserän puolivälissä tilanteen ollessa 6-3 Toivosella ja Läntisellä pimeni. Kaksikko ajautui kulmaukseen kaatuen laidan ja toistensa päälle. Paini jatkui ja heidän erottamiseen tarvittiin lopulta erotuomari Tero Fordellia. Molemmat pelaajat saivat tapauksesta pelirangaistukset.

Timo Toivonen ja Toni Läntinen
... kun taas tässä toisessa kuvassa Toivonen on ottanut kuskin paikan. Kuva: Salibandyliiga

SSV voitti ottelun lopulta lukemin 8-3. Parhaana palkittiin hattutempun viimeistellyt Petri Halonen. Mikael Järvi keräsi tehot 1+2. FBT Porin tehokkain oli kahden maalin Ville Salonen. Ottelun tilastot täällä.

Sunnuntain toisessa ottelussa Happee otti pudotuspelipaikkaa ajatellen tärkeän voiton Loviisasta maalein 8-4. Happeen tehomiehet löytyivät ykköskentästä: Veli-Matti Hynynen 3+1, Juuso Heikkinen 2+2 ja Petri Kauko 1+1. Ottelun tilastot täällä.

Mika Savolainen johtaa Salibandyliigan jäähypörssiä 53:lla rangaistusminuutillaan. Tällä kaudella myös käytöskympin kärsinyt Toivonen on tilaston toisena 43:lla jäähyminuutilla.

SSV – FBT Pori -ottelun kuvagalleria Salibandyliigan Flickr:ssa

8 comments

  1. Syntyykö nämä jutut nykyään automaattihaulla TOR? Todella tylsää.

  2. Amppareissa tähän mennessä 249 klikkiä ja kolme plussausta, näen.

    Mutta pientä paineistusta perään: Itse odotan ennen kaikkea analyyttisiä mutta samalla sujuvan luettavia ottelu- ja pelitapajuttuja, joihin tiedän Pääkallon kirjoittajien pystyvän.

    Niitä on varmasti tulossa.

  3. Komea on ainakin valokuvaajan kuvausasento ylemmässä kuvassa!

  4. Siinä pääsee pikkupojat seuraamaan aitiopaikalta, miten MJ-pelaaja näyttää esimerkkiä. Toivottavasti hävettää…

  5. Olen Hilskan kanssa samaa mieltä. Ennakot ja raportit peleistä olisivat varmasti mielenkiintoista luettavaa. Toivoisinkin että Pääkallo.fi:stä kehkeytyisi salibandyn Jatkoaika.com 🙂

    Eipä silti kyllä tällaisista pikku paineistakin kuuluu raportoida 😉

  6. On ne pojat kovia jätkiä. onkohan tullut katsottua liikaa jääkiekkoa?

  7. Tästäkin ottelusta kuulisin mielummin vaikka Petri Halosen kommentit onnistuneesta illasta (3+0). Ehkä täällä keskitytään liikaa epäonnistujiin, onnistujien sijasta, mikä on minusta väärin. Toisaalta, ihmisethän tykkää lyttäillä kaverien epäonnistumisia ja virheitä kentällä (esim. Tero Tiitun huono syöttö alivoimalla Suomen Cupin välierässä sai melkoisen paljon huomiota kommenttiosastolla ja samalla Classicin erinomainen peli oli jo unohdettu ja mietittiin vain Tiitun heikkoutta tilanteessa). Kuten surullisenkuuluisassa Peik Salmisen tapauksessa, se ei aina ole järkevää.

    TOTTAKAI asiallinen kritiikki ja pelaajien arvostelu on sallittua, mutta vain pelaajien virheiden esittely, ei itseäni oikeen kiinnosta.