Divarin pistepörssin voittajan uusi seura selvillä

torstaina 29.3.2012 klo 13.05 · Jarkko Hannuksela

Miesten 2. divisioonassa pelaavan Loimaan Leiskun edustusjoukkue sai kovan luokan vahvistuksen Forssasta, kun kuluneella kaudella Divarin pistepörssin FoSun paidassa voittanut Juha Laitila kirjoitti yksivuotisen sopimuksen loimaalaisjoukkueen kanssa.

Laitila laittoi kuluneella kaudella Divarin pistepörssiennätyksen uusiksi tehden huikeat 90 tehopistettä, joka koostui 59 maalista ja 31 syötöstä. Häon oli Divarin pistepörssissä aivan ylivoimainen, sillä toiseksi tulleeseen joukkuekaveri Teemu Aaltoseen tuli eroa 22 pistettä.  Kaiken kaikkiaan Laitila on latonut Divarissa  118 ottelussa tehot 187+150=337 eli lähes kolmen pisteen pelikeskiarvolla.

Loimaan Leisku sijoittui tällä kaudella 2. divisioonan länsirannikon lohkossa seitsemänneksi. Leiskun riveissä pelaa myös Kari Kauppi, joka oli toissa kaudella Laitilan tutkapari Fosun riveissä. Juha Laitilan mietteitä seurasiirrosta Loimaan Leiskun sivuilla.

19 kommenttia

 1. WBA kirjoitti:

  Aprillipäivä on sunnuntaina.

 2. no morjens kirjoitti:

  ei vissii mene kakkosen piste-ennätys uusiks? :)

 3. Outo kirjoitti:

  Ilmeisesti ahkerana harjoittelijan Laitila menee tunnetusti kovan treenikulttuurin kehtona tunnettuun Leiskuun?

 4. Kurosen Epi kirjoitti:

  Ja kateelliset panettelee, kun Laitila ei tullutkaan Lärvän Kytinän edustukseen kutosta suttaamaan vaikka olisi saanut ilmaisen kauden kylkeen vielä sisäpelikengätkin. :)

 5. jes kirjoitti:

  Nättiä mennä ens kauden vieraspeleihin hevoskärryillä..

 6. seppo kirjoitti:

  rahalla saa ja hevosella pääsee..

 7. Make93 kirjoitti:

  Leiskuhan on Loimaan FoSu…

 8. seppo kirjoitti:

  noh noh, pelaahan leiskussa noin 3-4 loimaalaista

 9. tyty kirjoitti:

  nohnoh jotain rotia sonnanpuhumiseenki. junnu, into, kake. siinä tällä hetkellä siltä suunnalta. loput loimaa/ypäjä/alastaro-akselilta.

  fosussaki oli mennäkaudella samanlailla ex-leiskuja. ei kai täällä maallakaan koko uraa tarvi samassa nipussa vetää.

  kommentoida saa mut ei valheita, kiitos.

 10. Jope kirjoitti:

  Maksaako Leisku pelaajille jotain? Perinteisesti kilsakorvauksina tai muuna? Länsirannikon ylivoimainen ykkössuosikki jo pelkästään tän värväyksen perusteella!

 11. keke kirjoitti:

  vähän kyllä säälittää tälläiset reppanat, joilla selvästi on luontaista lahjakkuutta, mutta eivät viitsi katsoa kuinka pitkälle mahdollisuudet riittävät. Kivahan se on toisaalta dominoida kävelyvauhtisia pelejä.

 12. fosu kirjoitti:

  keke lue toi haastattelu!! pelaisi varmaan liigaa, mutta elämäntilanne ei anna myöden! (pitkiä työpäiviä + pieni lapsi kotona) Salibandy on vielä monelle pelkkä harrastus

 13. Vares kirjoitti:

  Onneksi Tyty vähän korjasi näitä juttuja :) Taitaa Turun joukkueet olla vaan kateellisia kun maalla panostetaan.
  Moniko HäPyn pelaaja esimerkiksi asuu Hämeenkadulla ;) Eiköhön ne pelaajat liiku muuallakin joukkueiden kesken.

 14. tyty kirjoitti:

  joo aika rajua kekeltä. täältä on joka liigasuuntaan työlukuna 100 kilsaa matkaa. jos haluaa elää jotain muutakin kuin sabaelämää niin aika vaikeaksi menee jos ei muuta pois, mikä on aina iso elämänmuutos.

  fosuhan on ollut lähellä karsintapaikkaa monena vuonna, joten eikö se toisaalta ole hienoa panostaa omalla paikkakunnalla menestymiseen, jolloin ehkä olisi liigaakin mahikset vetää joskus lähempänä.

  ja eiköhän toi länsirannikon kakkonen ihan ok ole tasoltaan, kävelyvauhdista ainakin kaukana. valmennus sekä reenauksen taso sitä luokkaa ettei takapakkia tarvitse välttämättä mennä uralla.

 15. Vares kirjoitti:

  Mikäs muuten on 2 divarin piste-ennätys?

 16. Make93 kirjoitti:

  ”ja eiköhän toi länsirannikon kakkonen ihan ok ole tasoltaan, kävelyvauhdista ainakin kaukana. valmennus sekä reenauksen taso sitä luokkaa ettei takapakkia tarvitse välttämättä mennä uralla.”

  Eikö Divarin parhaan pistemiehen siirtyminen kakkoseen, salaibandyliigan tai ykkösen sijansta, ole ”takapakkia uralla”? Vai olenko nyt ymmärtänyt jotain väärin?

  Onko ”länsirannikon kakkonen” sarjana luiskahtanut johonkin Divarin ja Salibandyliigan välille vai peräti Salibandyliigan edelle?

  Valmennuskaan ei kaikkien mielestä ole iahn huipputasoa, kun koutsin suunta on mikä on? jos tosta piirtäis kartan, Nokia/Liiga > Forssa/Divari > Loimaa/2.divari > suora jatkumo olisi 3.divari/jossain uudessakaupungissa päin mutta pienemmässä kylässä.

 17. Luulo onkin tietoa! kirjoitti:

  Make93 laitappa vähän tietoa, mitä joukkuetta Leikkilä on Nokialla liigassa valmentanut? Naisten koripalloako? Tietääkseni sählyssä Nokia nousi midaksen kanssa liigaan, ja enpä kyllä muista että Leikkilä olisi ollut sen jälkeen Nokialla valmentamassa.
  Ja jollen ihan väärin muista, niin Nokialla ollut sitä ennen
  aika hiljaista liigan suhteen!?
  Ota asioista edes vähän selvää, ennen kuin alat lesoileen noiden ”tietojesi” kanssa!

 18. Make93 kirjoitti:

  Myönnän virheeni, mutta olihan sillä Nokialla joukkueellinen liigamiehiä…:)

 19. Luulo onkin tietoa! kirjoitti:

  Joo! Joukkuellinen liiKamiehiä tosiaan.. :)

Kommentoi

© Pääkallo.fi 2011—2014

Do not send email to this address