Miehet

Divarin pistepörssin voittajan uusi seura selvillä

29.03.
2012
19 Kommenttia
0

Miesten 2. divisioonassa pelaavan Loimaan Leiskun edustusjoukkue sai kovan luokan vahvistuksen Forssasta, kun kuluneella kaudella Divarin pistepörssin FoSun paidassa voittanut Juha Laitila kirjoitti yksivuotisen sopimuksen loimaalaisjoukkueen kanssa.

Laitila laittoi kuluneella kaudella Divarin pistepörssiennätyksen uusiksi tehden huikeat 90 tehopistettä, joka koostui 59 maalista ja 31 syötöstä. Häon oli Divarin pistepörssissä aivan ylivoimainen, sillä toiseksi tulleeseen joukkuekaveri Teemu Aaltoseen tuli eroa 22 pistettä.  Kaiken kaikkiaan Laitila on latonut Divarissa  118 ottelussa tehot 187+150=337 eli lähes kolmen pisteen pelikeskiarvolla.

Loimaan Leisku sijoittui tällä kaudella 2. divisioonan länsirannikon lohkossa seitsemänneksi. Leiskun riveissä pelaa myös Kari Kauppi, joka oli toissa kaudella Laitilan tutkapari Fosun riveissä. Juha Laitilan mietteitä seurasiirrosta Loimaan Leiskun sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jarkko Hannuksela
WBA
29/03/2012
Aprillipäivä on sunnuntaina.
no morjens
29/03/2012
ei vissii mene kakkosen piste-ennätys uusiks? :)
Outo
29/03/2012
Ilmeisesti ahkerana harjoittelijan Laitila menee tunnetusti kovan treenikulttuurin kehtona tunnettuun Leiskuun?
Kurosen Epi
29/03/2012
Ja kateelliset panettelee, kun Laitila ei tullutkaan Lärvän Kytinän edustukseen kutosta suttaamaan vaikka olisi saanut ilmaisen kauden kylkeen vielä sisäpelikengätkin. :)
jes
29/03/2012
Nättiä mennä ens kauden vieraspeleihin hevoskärryillä..
seppo
29/03/2012
rahalla saa ja hevosella pääsee..
Make93
29/03/2012
Leiskuhan on Loimaan FoSu...
seppo
29/03/2012
noh noh, pelaahan leiskussa noin 3-4 loimaalaista
tyty
29/03/2012
nohnoh jotain rotia sonnanpuhumiseenki. junnu, into, kake. siinä tällä hetkellä siltä suunnalta. loput loimaa/ypäjä/alastaro-akselilta.

fosussaki oli mennäkaudella samanlailla ex-leiskuja. ei kai täällä maallakaan koko uraa tarvi samassa nipussa vetää.

kommentoida saa mut ei valheita, kiitos.
Jope
29/03/2012
Maksaako Leisku pelaajille jotain? Perinteisesti kilsakorvauksina tai muuna? Länsirannikon ylivoimainen ykkössuosikki jo pelkästään tän värväyksen perusteella!
keke
30/03/2012
vähän kyllä säälittää tälläiset reppanat, joilla selvästi on luontaista lahjakkuutta, mutta eivät viitsi katsoa kuinka pitkälle mahdollisuudet riittävät. Kivahan se on toisaalta dominoida kävelyvauhtisia pelejä.
fosu
30/03/2012
keke lue toi haastattelu!! pelaisi varmaan liigaa, mutta elämäntilanne ei anna myöden! (pitkiä työpäiviä + pieni lapsi kotona) Salibandy on vielä monelle pelkkä harrastus
Vares
30/03/2012
Onneksi Tyty vähän korjasi näitä juttuja :) Taitaa Turun joukkueet olla vaan kateellisia kun maalla panostetaan.
Moniko HäPyn pelaaja esimerkiksi asuu Hämeenkadulla ;) Eiköhön ne pelaajat liiku muuallakin joukkueiden kesken.
tyty
30/03/2012
joo aika rajua kekeltä. täältä on joka liigasuuntaan työlukuna 100 kilsaa matkaa. jos haluaa elää jotain muutakin kuin sabaelämää niin aika vaikeaksi menee jos ei muuta pois, mikä on aina iso elämänmuutos.

fosuhan on ollut lähellä karsintapaikkaa monena vuonna, joten eikö se toisaalta ole hienoa panostaa omalla paikkakunnalla menestymiseen, jolloin ehkä olisi liigaakin mahikset vetää joskus lähempänä.

ja eiköhän toi länsirannikon kakkonen ihan ok ole tasoltaan, kävelyvauhdista ainakin kaukana. valmennus sekä reenauksen taso sitä luokkaa ettei takapakkia tarvitse välttämättä mennä uralla.
Vares
30/03/2012
Mikäs muuten on 2 divarin piste-ennätys?
Make93
31/03/2012
"ja eiköhän toi länsirannikon kakkonen ihan ok ole tasoltaan, kävelyvauhdista ainakin kaukana. valmennus sekä reenauksen taso sitä luokkaa ettei takapakkia tarvitse välttämättä mennä uralla."

Eikö Divarin parhaan pistemiehen siirtyminen kakkoseen, salaibandyliigan tai ykkösen sijansta, ole "takapakkia uralla"? Vai olenko nyt ymmärtänyt jotain väärin?

Onko "länsirannikon kakkonen" sarjana luiskahtanut johonkin Divarin ja Salibandyliigan välille vai peräti Salibandyliigan edelle?

Valmennuskaan ei kaikkien mielestä ole iahn huipputasoa, kun koutsin suunta on mikä on? jos tosta piirtäis kartan, Nokia/Liiga > Forssa/Divari > Loimaa/2.divari > suora jatkumo olisi 3.divari/jossain uudessakaupungissa päin mutta pienemmässä kylässä.
Luulo onkin tietoa!
31/03/2012
Make93 laitappa vähän tietoa, mitä joukkuetta Leikkilä on Nokialla liigassa valmentanut? Naisten koripalloako? Tietääkseni sählyssä Nokia nousi midaksen kanssa liigaan, ja enpä kyllä muista että Leikkilä olisi ollut sen jälkeen Nokialla valmentamassa.
Ja jollen ihan väärin muista, niin Nokialla ollut sitä ennen
aika hiljaista liigan suhteen!?
Ota asioista edes vähän selvää, ennen kuin alat lesoileen noiden "tietojesi" kanssa!
Make93
01/04/2012
Myönnän virheeni, mutta olihan sillä Nokialla joukkueellinen liigamiehiä...:)
Luulo onkin tietoa!
05/04/2012
Joo! Joukkuellinen liiKamiehiä tosiaan.. :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.