Miehet

Maalivahdit ovat ihan oikeasti outoja – tässä todiste

21.03.
2012
7 Kommenttia
0

Maalivahdit ovat oma rotunsa, outoja kavereita, jotka elävät omissa maailmoissaan. Näin ainakin väitetään.

Pääkallo.fi:llä on tarjota väitteiden tueksi videotodiste. Top Teamin ja Pisaban välisessä ensimmäisessä Divari-karsintaottelussa nähtiin vähintäänkin erikoinen tilanne.

Viime lauantaina pelattu ottelu eteni 5-5-tasatuloksen myötä rankkarikisaan. Top Team kuittasi rankkarikisan ja sitä myöten myös ottelun voiton, mutta mieleenpainuvimmasta suorituksesta vastasi Pisaban maalivahti Antti Markkanen.

Top Teamin kolmas laukoja Iiro Ihala onnistui yrityksessään. Ihalan tuuletti odotetusti onnistunuttta ujutustaan, mutta Markkasen reaktio päästettyyn maaliin oli melko outo. Katsokaa vaikka itse tästä. Pääkallo.fi:llä ei ole tarjota järkevää selitystä Markkasen käytökseen.

Top Team otti sunnuntaina toisen voiton Pisabasta ja eteni Divari-karsinnan toiseen vaiheeseen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
rape
21/03/2012
selkeesti yritti vaikuttaa tuomarin päätökseen että olisi hylännyt maalin taaksepäin kuljettamisesta
imho
22/03/2012
Ehkä tukahdutettu Savonlinna-fanitus puskee pintaan vähän liian aikaisin? Jokohan on ensikaudelle sopimus vastustajan kanssa...
Tuppi
22/03/2012
Komppaan Rapea. Tuo lienee oikea selitys tilanteelle.
Jatkot
22/03/2012
Selkee homma! Rape selkeästi jäljillä.
Toi vaatii jo vähän pelisilmää tajuta mitä veskari yritti viimeisän oljenkortena tehdä. Hyvä että sitä joltain sektoreilta löytyykin.
Zami
22/03/2012
Hyvä Iiro!!
d'oh!!
22/03/2012
Onks ihan pakko kuuluu feisbuukkiin et näkis tän pätkän..? Jessus sentään!
Pelissä mukana ollut
22/03/2012
Itseasiassa tämä ko. mv. Markkanen luuli pallon osuneen jalkaansa ja sitä kautta tehneensä torjunnan. Ja tajusi vasta kun vastapuolen kannattajat hurrasi ja omat ei. Harmi ettei videolla näy kun hän tanssahtelee iloisena takaisin vaihtoaitioon tähän tapaan: http://www.youtube.com/watch?v=VExH10stjOI :DDDD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.