SPV ja SSV finaaleihin voitoin 3-0 – Koovee ja Happee pronssiotteluun

Miesten Salibandyliigan välierät saatiin päätökseen keskiviikkona. Finaaleihin etenivät viime kauden tapaan SPV ja SSV.

SPV kaatoi omassa ottelusarjassaan Happeen voitoin 3-0. Keskiviikon peli näytti pitkään olevan SPV:n hallussa, kun viimeiseen erään lähdettiin vielä seinäjokisten 7-3-johdossa. SPV-pakki Tatu Väänäsen heppoisasti tullut viiden minuutin jäähy kuitenkin sekoitti pakkaa ja Happee onnistui viemään pelin aina jatkoajalle asti. SPV:n finaalipaikan ratkaisi lopulta Tommi Ahola ajassa 66.46.

SPV-Happee-ottelun tilastot. Raporttia voi lukea sekä SPV:n että Happeen sivuilta. Juha Käenmäen ottelukuvat voi katsoa tuosta.

Toisessa välierässä keskiviikkosävelet olivat harvinaisen selvät. SSV vei ja Koovee vikisi. SSV eteni finaaleihin SPV:n tavoin puhtaasti voitoin 3-0. Keskiviikon peli päättyi kotijoukkueen 9-3-voittoon. SSV:n tehot keräsivät tutut miehet. Ykköskenttä naputti peräti seitsemän maalia.

SSV-Koovee-ottelun tilastot. Raporttia voi lukea SSV:n ja Kooveen sivuilta. Mikko Hyvärisen ottelukuvat voi katsoa tuosta.

122 comments

  1. Mitä katsoin SPV-HAPPEE peliä tänään netistä niin ei kyllä tule SPV pärjäämään SSV:tä vastaan.
    Sanokaa, jos olen väärässä mutta paistoiki paikka paikoin SPV:n tekemisestä ylimielisyys?
    Työn tekeminen ei millään meinaa kestää täyttä 60min ja tuntuu että joukkue on aika helposti poissa luettava.
    SPV tekee karmeaa tuhoa vastahyökkäyksillään, toki heidän pallonhallintansa on myös hyvällä tasolla, mutta SSV:tä vastaan näitä vastahyökkäyksiä harvemmin tulee(poisluettuna Tero Tiitu, joka nykyään mämmii alimpana miehenä pallon kuin pallon) ja näin ollen SPV:llä on enään yksi ase ja se on pallonhallinta 60min. SPV:n täytyy pystyä pitämään SSV pois pallosta tai sama satu saa jatkoa.

    Ja niille jotka sanotte, että lajin kannalta on pe****stä, että yksi ja sama joukkue voittaa. Olin samaa mieltä, mutta eihän se SSV:n vika ole että ne ei osaa hävitä. Toivon vain että mestaruuden saa se, joka sen todella ansaitsee;oli joukkue voittanut sitten 11 mestaruuden tai ei kertaakaan. Kunhan peli on hyvää 🙂

  2. Suoraan kuukauden sairaslomalta avaukseen mailaansa heitteleen ja -4,Tapio Kinnunen.
    Kaksi loistavaa taistelupeliä alla ja mennään ottamaan rosteriin täysin hengetön ukko.Ei pysynyt valmennuksella homma hanskassa ihan loppuun asti,nyt ei ollut kaveripeluutuksen aika.Samalla sekosi Hanneliuksenkin pasmat.
    Ensi vuonna ei enää näitä ratkaisuja,eikä pronssipelissäkään.

  3. Spv:n peliä ansiokkaasti sekoitti tänään osin surkeasti tuominnut kaksikko! Alakareelta todella ihmeellinen viitonen Väänäselle!? Melkein maksoi Spv:lle yhden retken verran Jkylään, onneksi peli ei oikeasti seonnut ja miehet keskittyi todella hyvin pelaamaan. Happee kyllä pelasi hyvin ja teki paikoista komeat maalit. Finaaleissa paras voittakoon ja tuomarit sivuosaan – toivon!

  4. Allekirjoitan täysin tämän ”heppoinen vitonen” kohdan. Ja jos oikein tilastoja lukee niin tasaisessa väännössä jäähyt 23-2 on aika erikoiset. Vähän kävi mielessä että näinköhän liitto haluaa mainosrahat pois ja pelin vielä jyväskylään, jotta pro saa näyttää sen. Tiedä häntä, mutta siltä se viheltäminen näytti. Onneksi Toma ratkaisi ansaitun voiton.

    Mitä siihen tulee kumpi finaalin vie, niin ei se SSV:nkään peli kummoista katsottavaa ole. Aika konttaamista. SPV:n pelissä ainut miinus on se että puristetaanko mailaa liikaa kun pitäisi ratkaista? Peli-ilon kautta.

  5. Aivan kohtuuton tuomio tuo 5 min. Väänäselle. Kakkonenkin vaati hieman mielikuvitusta, mutta 5 min… Olisi kiva kuulla peruste? Ilman sitä peli olisi taputeltu helposti, eikä kakkosestakaan olisi ollut haittaa, mutta… No, onneksi päättyi näin.

  6. Yleisössä puhuttiin pelin jälkeen että Riitesuo olisi lyönyt Kivirantaa mailalla ottelun erätauolla. Tietääkö kukaan tästä mitään? Kiviranta lopetti ottelun kesken.

  7. Komppaan Samia! En ole koskaan nähnyt, että pleijareissa tarjotaan näin räikeästi tasoitusta tuomareiden toimesta! Jäähyjä tuli todella heppoisasti, Kuuselalle puhtaasta olkapää-olkapää-tilanteesta, samoin Myllymäelle kulmasta, vaikka häntä rikottiin törkeästi maalintekotilanteessa juuri ennen sitä, puhumattakaan nyt siitä vitosesta. Pöytäkirjassa lukee, että vitosen syy oli väkivaltaisuus, toivoisin oikein Alakareelta sellaista kommenttiraitaa hidastukseen, jossa hän kertoisi, mikä tilanteessa oli väkivaltaista. Meinaa mennä maku lajin seuraamiseen, kun tuomaritoiminta on näin ala-arvoista.

  8. Ekalle kommentoijalle; Jos katsoit/olet nähnyt vain tämän yhden pelin niin kannattaisi katsoa ehkä pari muutakin peliä. SPV oli ja on hyvä jengi, luultavasti tasokkain tällä hetkellä tässä maassa. Pelin ratkaisi ihan muut miehet kuin se paljon kehuttu ykkönen. SSV:stä jäi itselle ristiriitainen kuva välierien perusteella, vaikkakin siinäkin parissa vastustaja laittoi hyvin vastaan.
    Mestaria on todella vaikea veikata, neljän pelin jälkeen voitot 2-2.

  9. Samoilla linjoilla.Onkohan Alakareella noussut kupoliin? Esa Kitunen ja Anssi Tuomi. Siinä hyvät ja jämäkät tuomarit. Olikohan Pylsy pelissä ilman maskeja:D Ja ei liity peliin. Mutta onhan tuo lapa mitä Kainulainen, Pylsy etc käyttää aivan järkky.

  10. En usko, että kumpikaan vie finaaleja 3-0, mutta tämän pelin perusteella on kova homma SPVllä edessä, jos aikoo mestaruuden ottaa. Jostain vielä pitää kaivaa lisää virtaa tai oravamies laulaa taas pelien jälkeen. Mielenkiintoista seurata, kun kerrankin ei ole varsinaista suosikkia. Se voittaa kumpi on parempi. 😀

  11. SSV on kyllä kaksi kertaa osannut hävitä SPV:lle tällä kaudella 🙂

  12. Salibandy on ihan kiva laji.

    Ensin pelataan runkosarja, päälle Play Offit ja lopulta SSV on taas MESTARI.

  13. Siis onko SSV suosikki teidän papereis vaan sen takia että SPV voitti tänään vasta jatkoajalla? Herätys…
    SPV vs SSV: Ykköskentät lähes tasan, pieni etu tällä hetkellä SSV:llä, Ihme on kuumempi kuin Lötjönen, ykköskenttien takana olevat jätkät? Mitä SSV:llä on laittaa Kivirantaa, Myllymäkeä ja vaikka Kuuselaa vastaan?

  14. Tänään SSV-Koovee pelin katsoneena voin sanoa, ettei SSV:kään peli hääviltä näyttänyt. Selvä voitto toki tuli, mutta ihmeen hengetöntä oli viikkareitten touhu tänään. Metsuri Järvi jaksoi sentään sikailla normaaliin tapaansa.

  15. Kinnunen oli omasta mielestäni kooveen yksi parhaimpia pelaajia tänään pasilassa. Yllätyin ihan että miten noin iso mies pääsee noin lujaa ja laukauksiakin latoi. kyllä se oli koovee lyöty jo ennen kuin pasilaan tuli. 2 ekaa peliä oli hyvää Mansen porukalta. Tultiin päälle täydellä höyryllä mutta tänään siitä ei ollut tietoakaan. oikeet joukkueet finaalissa. Kohta nähdään minne poika matkaa.

  16. Siis katsojat puhelivat jotain et Riitesuo olis vetässy mailalla Tootsieta polveen? Ei kai tollasta voi oikeesti tapahtua? Näkikö joku oikeesti sellasta?

  17. Millä tavalla löde häviää ihmeelle???
    Lödellä parempi torjunta %. Tänäänkin kv olis tehnyt enemmän jos löde ei olis ollut tolppien välissä. No tämäkin jauhanta loppuu kun pitkäperjantai tulee niin nähdään Seinäjoella kuka on liekeissä. Ssv kuitenkin päästänyt nytkin 2 kierroksella vain 4 maalia ottelu ja spv 6 et se siitä ssv puolustuksen moittimisesta. Tasaista tulee olemaan.

  18. 5min syykoodi on aina väkivaltaisuus, ei pöytäkirjaohjelmasta löydy muuta. Polviin kohdistuvat rikkeet on melko vaarallisia…käsi ylös NYT kuka haluaa polvivamman itselleen.

  19. Eipä taida kyseisellä tuomariparivaljakolla (SPV-Happee) olla finaaleihin asiaa.

  20. ssv vie 2-5 vuotta vielä niin papatkin jää eläkkeelle,
    Niin sit ois vuoro senäjoen .

  21. Onko kyseisellä episodilla silm.näkijöitä? Aika uskomatonta! Varmaan kuullaan asiasta lisää…Helanen kommentoi, et olis saanu puhuttelun Koposelta! Riitesuolle kova rangaistus, jos näin on tapahtunut..

  22. Kuulemma toisella erätauolla pukukoppikäytävässä Riitesuo löi ihan kunnolla Kivirantaa mailalla polven seudulle. Todistusaineistoa minulla ei ole, mutta ainakin pelaajia pitäisi silminnäkijöiksi riittää. Eiköhän perästä kuulu vielä…

  23. ”Siis onko SSV suosikki teidän papereis vaan sen takia että SPV voitti tänään vasta jatkoajalla?”

    En osaa tosiaan suosikkia nimetä, mutta tänään SPV ei vaan ollut mikään supervakuuttava, vaikka olisi voittanut 7-4. Sanoisin että 50-50 on mahdollisuudet molemmilla. Yksittäisiä pelaajia vertailemalla ei näitä pelejä enää voiteta.

  24. Yksi toive olisi finaaleja koskien: nyt oikeasti järkeä peliin! Viime vuonna finaaleissa lipun hinta oli 25€ joka oli aivan liikaa. Miten olisi (jos isoimmissa halleissa helsingissä pelataan) kahden vuoden takainen lipunmyynti (päädyt 8€, kulmat 10€, ja pääkatsomot 15€). Ja jos ja kun niitä spv-faneja taas tulee stadiin, niin voisiko ne viime vuodesta poiketen sijoittaa omaan katsomoonsa eli päätykatsomoon? Oli nimittäin tylsää melko puolueettomana istua siellä pääkatsomossa spv-fanien keskellä. Niin ja toivottavasti jäähallissa pelattaisiin kumpikin 2. ja 4. finaali. Seinäjoki areenalla taas kaikki loput.

  25. Olis näitä kiva nähdä välillä telkkaristakin.. Kai ne finaalit tulee.

  26. Ei taida SSV pelata Hartwallilla kun jokerit on jatkossa… Ja toivottavasti ei pelaa SPV myöskään Seinäjoki areenassa. Uimikselle vaan kaikki ja niin paljon kuin mahdollista niin lisäpaikkoja. Tänäänkin meinasi räjähtää katto kun Ahola teki maalin.

  27. Jos SPV:n fanit päättää jäädä pois Helsingin matsista, niin eihän siellä ole ketään!

  28. Tänä vuonna SPV voi keskittyä jo pelaamiseen. Viime vuonna huomio meni ehkä yleisön keräämiseen ja hienon tapahtuman luomiseen Seinäjoki areenalle. Peli sitä myöten sekaisin, kun kotiottelu ei ollut enää tutulla kotikentällä.

    Tänä vuonna kaikki Seinäjoen ottelut urheilutalolla. Kapasiteettiä riittää 1200 katsojaan asti: mikä on täysin riittävä määrä. Yleisöä tuskin tuon enempää on tulossa. Tänäänkin olisi tilaa ollut vielä 300 katsojalle.

  29. Olisi kiva kuulla siitä Tuutsin polvesta? Vai muuttuiko se suureksi salaisuudeksi. Toivottavasti joku ostaa Lasselle mopon että se kerkee tilanteisiin rikkomatta. Ja se voitaisiin laittaa pelikieltoon tahallisesta telomisesta.

  30. Eiköhän pelikielto ole lassen toivomuslistalla ensimmäisenä jos jotain tuollaista on sattunut. sakot+vahingonkorvaukset todennäköisempää.

  31. Kyllä oli ala-arvoinen tuomarointi alakareelta. Oli vissiin jääny pilli kotiin tai sitten ei nähnyt niitä musta paitoja siellä kentällä ollenkaan. Ja kyllä SPV ampuu Löden reikäjuustoksi… Happee olisi hävinnyt ihan pystyyn täänään ilman Kososen huippu pelastuksia, ja sitä paitsi Löde oli jo kerran eläkkeellä… 😉

  32. Jos. Ja kun sarja etenee ratkaisevaan viidenteen otteluun yleisöä todellakin olisi tulossa enemmän kuin 1200. Finaalihuumaa pitää kokea mahdollisimman ison yleisömäärän edessä. Siksi seinäjoki areena ja helsingin jäähalli.

  33. Käsittämänöntä, jos niin on ku j väittää. TäYtyy selvittää huomenissa. Eihän tollasta vaan voi tapahtua…toivotaan, et osottautuu huhuks. Muutenhan toi taitaa illa törkwintä mitä koskaan on tapahtunu. Pelitilanteessahan voi kuohahtaa nopeastikin, mut tollanenhan olis kylmäverisen harkittua. siinähän alkaa tunnusmerkistöt täyttyä vaikka mihin. Toivottavasti selvitetään tappiin asti

  34. Tänä vuonna Helsingissä pelataan vain yksi finaalimatsi. Me Pohjanmaalla kattellaan se matsi televisiosta. Eipä kannata sitä ottelua varten jäähallia varata, SSV:n molemmat fanit mahtuu kyllä Pasilaan.

  35. Niin, ei tarvita kuin yksi finaalimatsi Helsingissä, kun SSV vie sarjan 3-0 🙂

  36. Alakare-Vilkki kaksikko ei saa viheltää enää finaaleissa. Nyt pitää tälle hyvävelijärjestelmälle tulla loppu. Tuli aivan 2 vuodentakainen välierä erää vastaan mieleen, jota kyseinen parivaljakko oli ratkaisemassa. Spv käveli happeen yli 2 ekaa erää mutta istui silti boksissa. AV provosoitui aivan selvästi yleisön huutelusta ja alkoi kostamaan tätä spvlle.

  37. Hirveetä itkemistä tuomaritoiminnasta vaikka jäähyt täysin päivänselviä. Kuusela olisi voinut aivan helposti ottaa linjan pallon ja happeen pelaajan liikesuuntaan, mutta päätti kolata vastapalloon muutamasta metristä kaverin ulos tilanteesta -> päivänselvä estäminen ja ylikova kontakti. Se että Myllymäkeä rikottiin maalin edessä ilman selkeää rankkaria ei poista sitä faktaa että kaveri lanasi suoraan keskelle ristiselkää ja ajeli kaverin laidan yli ylikovaa kulmassa -> päivänselvä. Tatu Väänäseltä taas maalin takana niin käsittämätön ja turha polvitaklaus etten käsitä, ei ollut myöhässä eikä tilannekaan ollut kotijoukkueen kannalta paha. Oman maalin takana polvella pallollista. Lätkässä sentään katsojatkin ymmärtävät että se on vaarallista ja aina automaattivitonen -> loistavaa pelinlukua tuomarilta, mutta täysin käsittämätön teko väänäseltä.. Näissä kaikissa takana hermostuminen omaan/tuomariin takana..

    Siitä olen samaa mieltä että olisin happeelle muutaman boksin löytänytihan helposti lisää..

    Jos hermokontrolli ei SPV:llä pidä edes kun ollaan selkeästi kaveria edellä ja nämä turhat ajelut ei lopu, niin SSV kiittää ja kumartaa. Mikke Järven huitomista kun ei kuitenkaan oteta pois.

  38. Erätaukokeihästäminen oli myös Ilkassa. Tuutsilta jäi peli kesken sen takia, joten ikivä kyllä ei taida olla pelkkä huhu. Aika lujaa saa lyödä, että saa Tuutsin saikulle.

  39. Näin tapahtuman. Eka erätauko, pukukoppikäytävä. Riitesuo löi täysiä polveen ja lähti karkuun. Rikosilmoitus pahoinpitelystä tulossa.

  40. Aivan käsittämäntöntä!! Riitesuolle ei mikään tuomio ole liikaa tuollaisesta raukkamaisuudesta! Kun ei voi voittaa, niin voihan aina parhaan playoffpelaajan pahoinpidellä, niin pärjää paremmin. Ei muutakun jepet asialle liiton miesten lisäksi…

  41. Jaa taitaa sähly rikkoa taas iltapäivälehtien uutiskynnyksen. eikös siellä nää pesäpallolyönnit ja tukistamiset yleensä vaan kiinnostanu

  42. Joo luin Ilkan kans. Totta siis on. Aivan kasittämätöntä. Yksi avainpelaajista voi joutua skippaan finaalit tollasen takia. Jokainen joka tuutsin tuntee tietää että vikaa erää ei jätetä turhaan pelaamatta. Kovin hiljaista on kommentointi Happeen puolelta. Olisko nyt aika tulla valkun julkisesti esiin ja tuomita ei ruma peli vaan henkilöön kohdistuva väkivalta. Eikö tollasessa nyt ala olla ihan rikoksen tunnusmerkistön. Ihan vahingossa tollasta ei tapahdu. Riitesuota julkisuuteen lienee turha odotella. Lehtijutun mukaan kuikki pukukoppiin piiloon. Todella säälittävää. Ehkä olis hyvä pysytelläkin siellä. Ei tollasia pitäs enää kentälle päästää.

  43. Haluaisin ”kotikatsojalta” kysyä kuinka kolataan vastapalloon jos liike on samaan suuntaan ja kontakti on olkapää olkapäätä vasten?

  44. Taitaa olla taas provoa sun puheet tai huhujen lisäämistä.. Mahdollinen asia on tapahtunut toisella erätauolla. Ei ensimmäisellä, koska ainakin pöytäkirjan mukaan Kiviranta ottanut 2+10min toisen erän lopussa..

    Samalla se meinaa, että herra Kiviranta ei pelaa vikassa erässä ensimmäistä 9minuuttia vaikka mitään ei olisi käynyt.

    Myöskään en tiedä mistä 2+10min kivirannalle on tullut.. Yksi mahdollisuus on, että valmennuksen mielestä kyseinen tapahtuma oli törkeä ja Kiviranta huilasi senkin takia viimeisen erän.

    http://sbl02.lahtis-enterprises.com/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=29060&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2012

  45. Jos ei suunsoitossa pärjää niin ei se kuitenkaan oikeuta väkivaltaan ja viikatelyönteihin. Riitesuon aika olisi jo kyllä lopettaa turha uransa.

  46. Väänäsen vitosesta vielä: Mielestäni Happeen kaveri yritti olemattomasta raosta läpi. Olisiko TV pitänyt juosta karkuun?

  47. Näkijän tiedoista ei mikään pidä paikkaansa. En tiedä mitä kommentillaan tavoittelee, mutta sen tiedän että noin ei ole.

  48. Missäs oli muuten SPV:n järkkärit? Liigan pitäisi lättästä tällaisesta mokasta tuntuvat sanktiot. Toivottavasti Tuukka ”Tuksu” Kiviranta myöntää aloittaneensa niin saadaan tälle mitättömälle asialle piste.

  49. Mielenkiintoista SPV vastarintaa liikkeellä. Jos Happeen pelaaja on tiettävästi telonut erätauolla SPV ratkaisijan lasareetiin niin on se minusta outoa lähteä ensinnä hakemaan syyllistä SPV:n organisaatiosta, järkkäreistä tai Kivirannasta. Ainakin tuossa nettistreamissa Kivirannan ollessa jäähyllä hänellä näytti jääpussi olevan polven päällä. Nimimerkki yäk:ltä aika vahvoja kommentteja joita on tietysti helppo nimimerkin takaa laukoa.

  50. Paljonkohan tuossa nettilähetyksessä oli katsojia? Mistähän semmosen näkis. Oli muuten kiitettävä katselukokemus! Propsit siitä.

  51. Pääkallo.fi kyseli nettilähetyksen katsojalukuja jo liigan suunnalta. Tarkempaa tietoa on kuulemma luvassa alkuviikosta.

  52. Johtuisiko mielenkiintoinen SPV-vastarinta tämän palstan huuteluista? Riitesuon toimia on tuomittu ympäri Pääkalloa, vaikka kenelläkään ei taida olla faktatietoa – siitä olen kuitenkin ihan varma ettei tapahtuman kulku ole se, että Tuutsi ja Riitesuo kävelivät nätisti kohti pukukoppeja, jolloin Riitesuo päätti lyödä Tuutsia golflyönnillä polveen.

    Maalaisseuroilla olisi vahva potenttiaali muun Suomen symppisseuraksi dynastian murtotarinassa, mutta ylimielisellä huutelulla (Etenkin Happee puolivälierän jälkeen) he saavat vain salibandysuomen toivomaan hyvin mediassa käyttäytyvän SSV:n voittoputken jatkumista.

  53. Eli siis spv:stä ei tykätä sen fanien ”huutelun” takia (joka on jollain tapaa poikkeuksellista) kun taas ssv:n pelaajat ovat mediassa hyvin käyttäytyviä? ymmärsinkö Diu:n kommentin nyt ihan oikein?

  54. Hehhee mielenkiintoista. Jos Tuutsi loukkaantui moisessa niin asiahan pitää ehdottomasti nostaa pöydälle. Muussa tapauksessa hukkaan heitettyä aikaa alkaa asiaa sen ihmeemmin pähkimään. Speve-Happee välieräsarja on jo pelattu ja kummankin joukkueen kannattaa miettiä tulevaa.

    Pelaajana heppu on sellainen, jota varmaan moni vastustaja inhoaa, mutta oma joukkue rakastaa. Jokaisesta joukkueesta löytyy vastaavia persoonia. Jaa no ei ehkä ihan vastaavia, mutta persoonia kuitenkin.

  55. Eiköhän ooteta jotain suht puolueettomia faktoja ennenku tuomitaan itse kutakin. Jos on tuutsi alottanu mailalla läpsyttelyn ja ”niskassa kii” niin kait siin on aika paljon omaakin mokaa jos takas vähän saa myös.

  56. Ei oo Tuukka läpsytelly eikä ollu niskassa kiinni. Täälä selkeesti jotkut haluavat vaan mustamaalata Kivirantaa. Toivotaan ettei tuo polvi mennyt pahemmin ja kaveri on finaaleissa iskussa.

  57. Riitesuo ampui selvästi singolla rantaa Kiville, mutta onneks tuutsi on niin kova jätkä ettei käyny pahemmin…

  58. Luuletteko, että Ilkka olisi uutisoinut tapahtuman, jos se ei pitäisi paikkaansa. Pääkallo tuskin tekee asiasta juttua ennen kuin on pakko (lue asia on poliisilla), koska kyseessä on heidän kolumnistinsa. Varmaan aika hankala tilanne kun jutulla saisi valtavasti näkyvyyttä mutta samalla joutuisi lyömään omaa koluministiansa ns. selkään. Muuten aivan käsittämätöntä, että osa kirjoittajista tuntuu oikeuttavan tuollaisen väkivallan käytön kaukalon ulkopuolella pelitapahtumassa. Riitesuon tempun ansiosta ja tuomareiden suosiollisella avustuksellahan peli melkein kääntyikin!

  59. Kaikille lapsille tiedoksi, että faktat on syytä tarkistaa tai lehteä uhkaa kunnianloukkaussyyte tms.

  60. Paikallislehti varmaan uutisoikin ”meidän oma poika alotti sikailun ja sai kostona takaisin iskua” 😀 heräkkääs ny. ”Mä tiedän koska mä tiedän (olen Tuutsin kaveri ja se kerto)” jne…

    + ois kiva nähä se Ilkan juttu tai kuulla mitä siinä muuta sanottiin

  61. Siis tuomitsija ei taida nyt oikein hiffata. Jos joku huutaa sulle kadulla, ärsyttää koulun käytävällä tms. niin sekö oikeuttaa lyömään mailalla? Tästä on kysymys. Ei kai kukaan ole väittänyt tuutsia eikä ketään muutakan pulmuseksi. Kysymys on siitä, missä menee raja. Jutussa todetaan vain yksiselitteisesti, että tuutsi joutui huilaamaan viimeisen erän kovan jalkaan lyönnin vuoksi. Siis siitä on kyse, ei kai siihen nyt kauheeta iqta tarvi, että tollasta nyt ei vaan saa tehdä. Eikä siihen tarvi medialukutaidon kurssia. En muuten antaisi kenenkään lyödä suakaan vaikka et ookkaan (tiettävästi) mun kaveri, eikä tuutsikaan. Siis meillä 12 v. pikkisäbämies ymmärtää, että mailalla ei voi toista lyödä koska siitä voi koitua fyysistä vahinkoa, toisin kuin sanoista.

  62. Eli siis olet sitä mieltä, että kostaminen mailalla on ok? Varmistan nyt vielä. Itse en puolusta mitään laittomuutta mitä Kiviratnta on tehnyt, jos on tuollaista tehnyt, siis oikeasti lyönyt ja roikkunut niskassa niin yhtä tuomittavaa. Jonkinmoista eroa voimankäytössä lienee ollut jälkien / seurausten perusteella. Käsittääkseni tällaisia asoita esim oikeuslaitoksessa käsiteltäessä arvioidaan voimankäytön suhteellisuutta. Mutta näyt elävän maailmassa, missä kosto on oikein.Sen ajattelun seurauksista on ympäristössämme valitettavia esimerkkejä, siksi en haluaisi kostoajatuksella edes leikitellä. Opetatko lapsillesi (jos niitä on) että kostaa saa ja se on oikein. Mitään suhteellisuuden tajua ei tarvita?

  63. Jos edes joku näistä Tuutsin arvostelijoista tuntisi tyypin vähän paremmin, tietäisivät että jätkä on oikeen kunnon viilipytty! Kentällä ja pelitilanteessa saattaa toki härnätä mutta ei kyllä ikinä menetä hermojaan…
    Kentän ulkopuolella yksi kohteliaimmista ja rauhallisimmista tyypeistä keitä tiedän.

    Toisilla vaan pääkoppa kestää paineet ja eivät hermostu mistään niin että kävisivät kiinni asti missään tilanteessa, ja Tuutsi on yks semmosista. Toisilla sitten ei (Riitesuo).

  64. Ilkka 29.3:

    ”Tuutsi” joutui jäämään sivuun erikoisesta syystä. Hän sai ensimmäisellä erätauolla jyväskyläläismailasta polveen.
    – Tuutsi ilmoitti, ettei pysty enää pelaamaan. Miehen korkean kipukynnyksen tuntien siihen ei ollut mulla lisättävää, Koponen kerotoi. Vamman vakavuus selviää myöhemmin.

  65. ”Jokainen voisi tykönään miettiä mitä itse olisi tehnyt samaisessa tilanteessa.” On toki totta, että ihmisten reaktiot eri tilanteissa vaihtelevat. Varmaan mm. sen takia Suomessakin tarvitaan oikeuslaitosta ja poliisia. Toisten kasetti kestää ja toisten vaan ei. Kuinkahan monta erätaukoa Lasse kestäisi jääkiekon NHL:ssa tai vaikka vain sm-liigassa.

  66. Täs on nyt hyvinkin selkeää se et juuri kukaan meistä ei oo tilannetta nähny. Helppo se on kaveriaan puolustella, joskus viilipytyilläkin saattaa kiehua tai tiesi mitä hakee jos ärsytti Riitesuota. Mulla ny ei oo sen enempää faktoja ku monella muullakaan.

    Ja jos nyt oletetusti saa ite mailasta ja sen jälkeen vielä kävis niskoihin kii, kyllä siinä aika moni ainakin jotenkin reagois takaspäinkin. Se, että miten tarkasti ja kovaa maila osuu jalkaan ja polveen, ei kuitenkaan taida olla säbämiehen erikoisalaa. Eli voi ihan säkästä olla kii osuuko pahasti vai ei, jos iskuja on vaihdettu molemminpuolin.

    Mutta tämä on aika tylsää spekuloida ilman mitään asianosaisten kommenttia tai faktaa tilanteesta. Lehti on asiasta kysynyt toisen joukkueen edustajalta ja se ei kerro kaikkea.

  67. ”Voit miettiä, jos noi faktat vie puolueettomalle taholle ja jotain rangaistusta pitää jakaa niin mitä Epi luulisit kumpi sais kovemman ja kumpi on vaarallisempaa? Ja pse, älä kommentoi enää sellaista josta saa käsityksen, että väkivallalla kosto on OK.”

    En ole missään vaiheessa väittänytkään, että väkivallalla kosto olisi millään lailla ok. Pointtini oli, että olisiko koko tätä tilannetta syntynyt, jos Tuutsi olisi jättänyt hyppäämättä Riitesuon niskaan?

    Toki Lassen toiminta on objektiivisesti tarkasteltuna tuomittavampaa ja hän saisi todennäköisimmin kovemman rangaistuksen. Relevanttia on se, miltä kantilta asiaa tarkistelee.

    Kuvitteelinen esimerkki: Soitan poskeani viikonloppuyönä nakkikioskilla ja saan sen takia dunkkuuni. Lainopillisesti tarkisteltuna vastapuoli todetaan syylliseksi ja saa minua kovemman sanktiot, mutta koko episodin todellinen syypää löytyisi kyllä peilin edestä.

    Tuomitsijalta hyvä teksti! Odotetaan ensin faktat pöytään ja pidetään virtuaalikäräjät vasta sen jälkeen. Varaan paikan lautamiehistöstä! 🙂

  68. Itseäni lähinnä ihmetyttää, että jos tällaista (Riitesuo lyönyt Tuukkaa mailalla) on käynyt, miten Pulkkinen on voinut olla reagoimatta asiaan. Antaisi aivan uuden näkökulman hänen väitöskirjaansa valmentajuuden ja rehtorin työn yhdistelmästä.

    Kasvatustyön ammattilaisena hänen tulisi ymmärtää laajempi kokonaisuus ja penkittää tällätavoin käyttäytyvä pelaaja. Tätä hän ei ole kuitenkaan tehnyt, mikä saa ainakin minut epäilemään jutun todenperäisyyttä. Mikäli huhut pitävät paikkansa on myös Pulkkisen toiminta erittäin tuomittavaa.

  69. Hyvin perustellusti voidaan Tuukan pelaamista verrata Jarkko Ruutuun. Omat rakastaa ja vastustajat vihaa. Ja ne vastustajatkin rakastavat kun pelataan MM-kisoissa. Silloin kaikki ovat puolesta. Yleensä pahempi syntipukki on se joka lähtee leikkiin mukaan. Tässä hyvä verrokki: http://www.youtube.com/watch?v=v71FqkDMV1c

    Liiga kaukalossa on niitä todellisia ylikeittäjiä ihan tarpeeksi mutta niistä vain vähemmän puhutaan. Savolainen? Jos oikein alat miettiä niin aika monta rumaa ylilyöntiä ja maajoukkueessa. Järvi sählää vuodesta toiseen ja antaa risua tuomareiden sen salliessa, sekä Tiitu joka kyntää mattoa enemmän kuin pallopojat erätauolla luudullaan. Ja myös nämä maajoukkueessa isossa osassa. Lahjakkaita ärsyttäjiä. Samaan joukkuun laskisin TK. Vaikka ei ole vielä ollut isoissa kisoissa niin vakaasti uskon että seuraavaa MM-kultaa on myös TK voittamassa. Hän jos joku pelaa omalle joukkueelleen eikä laske pisteitä.

    Sen enempää nyt kantaa ottamatta kuka löi ketä niin tälläiset pitää saada lajista pois hinnalla millä hyvänsä.

  70. Epi Kuronen puhuu objektiivisesta tarkastelusta, haluaa olla lautamiehistössä, muttei harrasta minkäänlaista lähdekritiikkiä. Ainut fakta on tällä hetkellä se että Kivirantaa on lyöty erätauolla polveen. Kuka tahansa voi kirjoitella täällä mitä vain niskaan hyppimisestä ja suunsoitosta. Jos tarkastellaan objektiivisesti ja puolueettomasti niin ei varmaan yhden nettikirjoittelijan huhun perusteella aleta tekemään kauhean tieteellisiä päätelmiä.

    Tällä hetkellä sanomalehti Ilkka on kommentoinut 29.3., että Kiviranta on joutunut lopettamaan leikin kesken erätauolla sattuneen lyömisen takia. Mitään muuta virallista tietoa ei ole. Enpä oikein usko, että Ilkka lämpimikseen kirjoittelee kuitenkaan tälläistä.

  71. Nimimerkki Oikeesti, lueppa mun eka viesti vielä ajatuksella läpi. (kirjoitettu 29.3.2012 15.47) Sehän tässä onkin, ettei minulla kuten monella muullakaan ole kaikkia faktoja tiedossa. Luulen kuitenkin, ettei Lasse ihan vaan piruuttaan ole toista mailalla huitaissut.

    Se lautamies-lause oli täysin läppä, luulin että hymiö riittäisi selittämään sen. Älä ota suotta stressiä kirjoituksistani, en minä ole se taho, joka asian tulee kurinopillisesti ja virallisesti ratkaisemaan.

    Ja Membu, ei ole. En omista lehmiä, haen maitoni kaupasta.

  72. Ajattelis että Lassen kannattais nyt tulla ulos kaapista ja pyytää julkisesti anteeksi niin voitaisiin keskittyä finaaleihin.

  73. Mahtavaa keskustelua ja hienoa että kausi kulminoituu sopivan kuumin tunnelmin.

    Sen verran täytyy itse sanoa, että ihmettelen kyllä itsekin tuomareiden vihellyksiä, kovasti näytti siltä että yrittivät Jkylään saada vielä peli. SPV:lle näytti tulevan jäähyt kovin helposti, kun taas Happeen pelaajat saivat tehdä samat temput ilman rangaistuksia. Haluaisin myös tietää, että mistä tuli 2+10 TKlle… Netistä katselin peliä, eikä se oikein siinä selvinnyt.

    Ja mitä tulee spekuloituun lyömiseen, niin olen myös sitä mieltä, ettei missään tapauksessa näin tule tehdä, riippumatta siitä että kuka teki mitä. Totuutta en usko että saadaan ikinä selville, totuuden taitaa tietää vaan 2 henkeä, ja heilläkin on varmaan omat versiot siitä. Mutta näiltä olisi silti mielenkiintoista kuulla mielipiteet.

    Toivottavasti TK pystyy kuitenkin pelaamaan vielä finaalin, loukkaantuminen on aina ikävää, enkä toivo sitä kenellekään, oli sitten kuinka ihana tai rasittava henkilö tahansa. Samaa toivoin myös Happeen pelaajille, jotka näyttivät nilkuttavan kentältä pois, pronssipeli on vielä edessä.

    Ei muuta kun aurinkoista kevään jatkoa kaikille!

  74. Dajm, joo olisi kiva kuulla ihan totuus. Kahden väliseksi homma ei jää, tilanteelle on varmuudella ainakin yksi silminnäkijä. Jos Riitesuolla ei ole tämän päivän aikana ollut selkärankaa pyytä anteeksi ja tunnustaa lyöneensä mailalla, sitä tuskin tulee tekemään. Tollanen on sen luokan temppu, että sitä ei ihmisten muistista pois pyyhitä, ihmisiä kun olemme. Anteeksi voi antaa, mutta valitwttavasti kovin äkkiä ei painu unholaan. suon ainoa toivo on, että mitään vakavaa ei löydy kuvauksissa, muuten menee hankalaksi. Entinen joukkuetoveri vielä. On tosi kova pokka.

  75. No ei toi Epin logiikka oikein avaudu, jos aluin alkaen oli idea vain sanoa, että jos ei olis TKn suu käyny ei olis lyöny. Kenelle ny tollasta pitää selittää?ja jos koko peliä ei olis pelattu niin ei olis voinu olla mahdollista soittaa suuta ja yhden kaverin polvi olis nyt ok. Kun nyt niitä faktoja olet kuuluttanut, suunsoittoa tuskin tullaan koskaan kitkemään kentältä niin kauan kun pelaa ihmiset eikä robotit. Omaa logiikkaasi lainaten jos tätä ei kestä, ymmärrä ja hyväksy, pysy pois grillijonosta. Tuomarit hoitaa homman sit parhaansa mukaan kentällä, kaukalon ulkopuolella kuria ei voi oikein kukaan muu pitää kuin pelaaja itse. Jos siihen ei kykene, kannattaa miettiä meneekö askiin ollenkaan. Riitesuon käyttäytymisestä vastaa Riitesuo ei kukaan muu.

  76. Onko jotkut todellakin sitä mieltä, että suunsoittaminen oikeuttaa lyömään mailalla polveen? Suunsoittaminen on aina kuulunut urheiluun ja jos toinen osapuoli äityy fyysisesti vahingoittamaan, niin se on aina väärin. Yhtään hyväksyttävämpää siitä ei tee se, että toinen on härnännyt.

  77. Kyllähän toi Kurosen Epin kirjoittelu hiukan antaa hyväksyntää pienille ylilyönneille.
    Pikku puukotus, pikku hakkaus tms.. Näin kö tää menee Epi?

    Hyvää tekstiä Tompalta.

    Lasse tietää tehneensä väärin, mutta kaverin tuntiessa tuskin ”nöyrtyy” ja pytää tekosiaan anteeksi. Harmi.

    Suunsooittaminen kuuluu urheiluun, kunhan jätetään rasistiset ym. solvaukset pois. Jotkut osaa sitä paremmin ku toiset ja sekös ottaa pattiin. Toiset osaa kynäillä ja toiset on verbaali akrobaatteja. Pelikentällä vaan ei kynäily taidoista ooo suurempii apuja, jos ei nyt sit ota isoo kynää (lue=mailaa) ja päätä sivaltaa kaveria, joka verbaaliakrobaattina pääse ihonalle ärsyttävästi.
    Tota potaskaa ei usko kukaan et Tuutsi ois hypännyt niskaan tms..Valehtelua!

  78. Ite luulen että Koponen oli penkittänyt Tuutsin. Sen jälkeen

    kun sai tuon käytösrangaistuksen. Niin sanottuna kurinpidollisena

    toimena. Mutta odotellaan rauhassa jahka tullee asiasta uutta

    tiedotettavaa.

  79. Tuutsin käytösrangaistusta saattoi edesauttaa se, että oli saanut erätauolla mailasta. Penkittämisen syy oli se ettei pystynyt juoksemaan. Vaikka SPV melkein kävelikin finaaliin niin viimeisen pelin kolmannessa erässä jouduttiin jo vähän juoksemaan.

  80. Täällä siteeratun Ilkan jutun mukaan lyönti olisi sattunut jo 1. erätauolla..

  81. Tuo ”niskaan hyppääminen” taisi livahtaa tänne keskusteluun silminnäkijältä, joka ei ilmeisesti ollutkaan mitään nähnyt. Hänen alkuperäinen kommenttinsa on taidettu poistaa, en sitä ainakaan nopealla selauksella löytänyt.

  82. Olin pelin aikana aivan varma, että Koponen penkitti Tuutsin, mutta eihän tästä sopasta ota enää mitään selvää. Toisaalta onpahan ainakin tekemistä ensi viikon pe odotellessa. SSV nimittäin kaatuu ja komeasti!

  83. Tarkottaa varmaan et jos ite lyöt ja kaveri lyö takas niin että sua sattuu enemmän, nii turha porata. Tajutkaa ny jeesustelijat et se on eri asia onko jokin asia YMMÄRRETTÄVÄÄ vai HYVÄKSYTTÄVÄÄ. Mun mielestä se on ymmärrettävää et vedetään mailalla takas jos toinen rupee eka huitoon – se ei silti ole mitenkään hyväksyttävää. Enkä myöskään tiedä tästä tapauksesta kun en sitä nähnyt, mutta noin niinkun yleisesti. Täähän olis kuitattu ihan normi playoffkähinänä jos ei olis ikävää loukkaantumista tapahtunut, eikö?

  84. Jotenkin muistelen että Epi on ennenkin liittynyt läheisesti Lassen tekemisiin… Hyvin on ”Lasse-faktat” hallussa. (tuli vaan mieleen)

  85. Älä perkuta, juuri nyt ei tule mieleen että missä yhteydessä.. Viitsisitkö valottaa tarkemmin, nyt kun kerran otit asian puheeksi? Tai oikeastaan älä vaivaudu, nytkin keskustelu on lähtenyt rönsyilemään alkuperäisestä aiheesta ihan tarpeeksi. Provona toi oli melko huono, pystyt varmasti parempaan.

    Faktoja en tiedä edelleenkään, kun en ollut kärpäsenä katossa Seinäjoen illassa. Olen senkin tainnut mainita aikaisemmin.

    Summa summarum, toivottavasti Tuutsi on pelikunnossa kun finaalit alkaa ja SPV:lle tsempit täältä suunnalta. Alkaa toi SSV:n mestaruusputki jo vähän tökkimään.

  86. Voi hyvä hä. Musta ärsyttäminen ei todellakaan tee siitä ymmärrettävää. Toivottavasti ymmärrykseni ei koskaan siihen suuntaan kehitykään. Eihän loukkaantumista olis tapahtunut jos reaktiot olisivat ymmärrettäviä. Jos joku soittaa suuta ja toinen räksyttää takas se on ymmärrettävää. Jos joku tökkää sua sormella se on ymmärrettävää. Jo joku naputtaa tai tökkää ja toinen lyö tutkimuskuntoon se ei ole ymmärrettävää. Jos olyais pysytty ymmärrettävällä tasilla ei kukaan voi loukkaantua.

  87. Ei ollu puhe ärsyttämisestä vaan lyömisestä mailalla. Kuten sanoin en tiedä onko niin tapahtunut ko. tapauksessa.

  88. Parahin Lasse
    Kun nyt kuitenkin luet tätäkin kommenttiketjua, niin voisitko suoraselkäisenä miehenä hiukan valaista oman näkemyksesi kautta keskiviikon käytävätapahtumia.
    Kuten blogissakin kirjoitit:
    ”Parhaiten tunteensa taitavat voittavat, jos ei mestaruutta, niin ainakin itsensä.”

  89. Kertauksena nyt, että täällä oli päivällä kommentti jossa ”Näkijä” kertoi nähneensä, että Tuutsi löi pohkeille Lassea ja oli ”niskassa kiinni”. Se ei ole ”vain ärsyttämistä”. Kukaan kommentoijista ei varmaankaan voi 100% varmaksi sanoa oliko näin vai ei ja mistä syystä. Vai löikö Lasse Tuutsia vain koska pelikentän toimet ärsyttivät, tai tuli kuittia.

    Niin se kuitenkin on, että jos käyt mailalla toista lyömään ja vielä niskaan kiinni niin varmasti tulee takaisin vaikkei sekään oikein ole. Sellasta elämä vaan on. Nakkijonossakin todennäköisesti saat turpiin vain sanomisista jos sopiville tyypeille meet aukoon. He saa ehkä siitä kovemman rangaistuksen mutta niin siinä vaan kerta toisensa jälkeen silti käy. Ja tyhmää se on aloittajaltaKIN sillon. Tasan tietää mitä tekee. Kosto on joskus ymmärrettävää, vaikkei hyväksyttävää. Varsinkin jos on vähän kuumakallen verta…

  90. Tuo ”Näkijän” viesti antoi myös ymmärtää, että hän ei jostain syystä nähnyt lainkaan Tuutsiin kohdistunutta lyöntiä. Ihmettelin tuota jo aiemmin.. Itseäni ainakin kiinnostaisi nähdä nahistelut loppuun asti.

  91. On merkillistä miten tämä tuomitsija tukee tätä näkijää, jonka kommentti on poistettu jo kertaalleen. Näkijä kertoili kaikenmoisia keksittyjä juttuja, enkä ihmettele, että kommentti poistettiin. Silti tuomitsija viittaa näkijän havaintoon Kivirannan toimista ja vertaa humalaisten nakkikioskitappeluita huippusalibandyotteluun.

  92. Ja sitä kun kyseltiin että kuka on nähnyt niin voisin luetella aika ison määrän nimiä. Toisen erätauon alkaessa nimittäin hallin alakäytävältä purkautui erään kamppailulajin harrastajia omista treeneistään. Sieltä sopii kysellä. Aika kovaa polemiikkia aiheuttanut myös heidän keskuudessaan. MUTTA kukaan ei ole mistään niskaan hyppimisistä puhunut.

  93. oikeesti, mistä sä näät tukemisen? kerroin vain että tällainenkin kanta on täällä ollut enkä mielestäni väitä faktaksi. ja mistä johtuu sen viestin poistaminen? onko pääkallolla faktatieto tapahtuneesta? Vai näkijä myöntäny ettei nähnykkää? Ja mistä sinä tiedät mikä on keksittyä jos et ole nähnyt koko tilannetta? Sitä tässä ihmettelen. Perustelut on lähinnä ”kyllä mä tunnen Tuutsin” tässä ollu tähän asti, että miks ei olis mahdollista. No aivan sama, ei näemmä faktaa tipu hirveesti tänne, sitä ootelles.

  94. ”Ja sitä kun kyseltiin että kuka on nähnyt niin voisin luetella aika ison määrän nimiä.”

    No pas luetellen. 😉

    ”Aika kovaa polemiikkia aiheuttanut myös heidän keskuudessaan. MUTTA kukaan ei ole mistään niskaan hyppimisistä puhunut.”

    Mistä sitten on puhuttu? Kerro ny jotain meille tietämättömille kun selvästi tiedon alkulähteillä olet ollut?

  95. Hyppimisistä puhui joku ”silminnäkijä” ketjun alkupäästä. Ja jos en väärin muista niin sekin oli mutupuhetta. Jo jos pitää nimiä luetella niin aloitetaan Harjun Jannesta ja Ylisen Millasta. Mutta reikäpallon perässä juokseminen ei varmastikkaan niitä kiinnosta. Mutta siinä sulle nimiä joille voit sitten halutessasi vaikka kilauttaa. Oliko Epillä muuta?

  96. Hienoa että homma on nyt sit todistettu ja saatu päätökseen!

  97. Pääkallo voisi julkaista perjantain Ilkassa olleen jutun kokonaisuudessaan. Se on paljon tarkempi kuin tuo edellä oleva eilinen linkitetty nettilehden juttu. Kivirannan ja Koposen kommentit kiinnostavat varmasti Pääkallon lukijoita.

  98. Jep jep. Taitaa Tuutsi päästää pälkähästä Riitesuon. Lajin ja junnujenkin kannalta olis paprempi että joku selkeä rangaistus tai ainakin julkinen kommunikaatio tulis että toi vaan on täysin tuomittavaa. Muuten jää helposti fiilis, et voi lyödä ja vakavaa loukkaantunista jos ei tule, niin selviää joshissun kissun pyytää anteeksi. Ihme laji jos tollasella selviää. Tuomitsijalle ja muille ymmärtäjille vilä kerran. Jos kasetti ei kestä lyömättä, parempi pysyä pois kentiltä. Ei aleta ymmärtää väkivaltaa, eihän.

  99. Samaa mieltä yllä kirjoittaneen (Tomppa) kanssa. Riitesuo on vastuussa teostaan muillekin kuin Tuukalle.

  100. Omakin huomio on kiinnittynyt Pääkallon uutisoinnin puutteesseen tämän kasen ympärillä, aiemmin kaudella on vedetty jos minkälaista lippua salkoon ja otsikoita on haettu jopa sensaatiohakuisesti; ”MAAJOUKKUEHYÖKKÄÄJÄ TELOI TÄHTIPELAAJAN POLVEN!” (tai toisin päin) ei olisi varsinaisesti yllättänyt.

    Puuttuuko uutisointi aiheesta siksi että aihe ei ollut jutun arvoinen, siksi että mitään faktoja ei ole saatavilla (Kiviranta/Riitesuo varmaan tietävät aiheesta pikkujutun verran), siksi että Pääkallo hakee jatkossa vähemmän keltaisen lehdistön linjaa, siksi että toinen osapuoli on oman tallin miehiä, vaiko vaan jostaan ihan muusta syystä tyyliin toimittaja kipeänä?

    Näiden viiltävien kysymysten jälkeen totean vielä että pidän sivustostanne yhtä kaikki.

  101. Samaa mieltä ja vaikka tautologisesti tätä jankkaankin, junnut tietää tästä ainakin Sjoella, osa kyseli tapauksesta jo peli-iltana. Siksi olisi reilua, että kirjoitetaan juttu ja selvitetään asia. Ei siinä mitään arvuuttelua ole. Silminnäkijöitä on ja tiedetään ketkä siinä on ollut osallisena ja se, että TKta on lyöty polveen. Kummallista on, että tällaista asiaa ei käsitellä. Jos asianomaiset eivät siitä juttua halua, sen voi ainakin kertoa. Jonkun tähtijunnun selkäkipuja kyllä. Riitesuolle luulis olevan puh nro kun on sivuston miehiä. Eiköhän tuutsillekin sellainen löydy.Erityinen velvollisuus tässä on Pääkallolla, koska oma kolumnisti on osapuoli. Rohkeutta vaan.

  102. Seinäjoen Peliveljet pääsee näillä näkymin aloittamaan salibandyfinaalit täydellä miehistöllä.

    Happee-pelaaja huitaisi SPV:n Tuukka Kivirantaa polveen mailallaan urheilutalon käytävällä, kun joukkueet olivat siirtymässä kolmannen välierän ensimmäiselle erätauolle keskiviikkona. Kiviranta pystyi pelaamaan toisen erän, mutta ei palannut kaukaloon enää kolmannessa erässä kärsittyään henkilökohtaisen kymmenen minuutin rangaistuksen.

    Kiviranta kävi keskiviikkona ja torstaina lääkärissä kuvauttamassa polvensa. Suuria vammoja ei löytynyt ja lääkärin mukaan polvi paranee itsestään. Hyökkääjä sai peliluvan viikon kuluttua perjantaina alkaviin loppuotteluihin.

    Kiviranta ja Happee-hyökkääjä ovat hieroneet sopua torstain aikana. Kivirannalla ei ole intressejä viedä asiaa eteenpäin.

  103. Nimimerkki ”Hmm” on osittain asian jäljillä Pääkallon suhteen. Kieltämättä erikoinen ja hankalakin tapaus. Sitä eilen tuli ruodittua, mutta aikataulusyistä uutista aiheesta ei saatu vielä ulos. Tänään aiheesta tulee varmasti jotain tekstiä.

    Keltaisia kai olemme edelleen.

  104. Miksi kasvatustieteilijä valmentaja ei kommentoi mihinkään? Edes julkinen kommentti tyyliin: ”Selvitämme SPV – Happee pelissä tapahtuneen selkkauksen taustoja ja suhtaudumme erittäin vakavasti asiaan.Tässä vaiheessa voimme todeta yleisperiaatteena, että emme hyväksy minkäänlaista tahallista vahingoittamista. Kommentoimme tarkemmin, kun kaikki faktat ovat selvillä” Perus arkijärjen pedagogiikkaa junnuseurana tunnettuutta niittäneelle organisaatiolle.

  105. Aika uskomatonta, että pääsarjatason pelurilta palaa käämit noin totaalisesti.. muistelen joskus kuulleeni, että lahtelainen salibändäri sai joskus elinikäisen pelikiellon korttelisarjan peleissä tapahtuneesta vahingonteosta.. eli, vaikka sovintoa on hierotty, mielestäni ronskimpi pelikielto olisi paikallaan. Salibandyliitolta kai löytyy joku kurinpitoinstanssi, jonne voi toimeksiannon ko. asiasta laittaa.