Tässä ovat naisten Salibandyliigan puolivälieräparit

Jatkuuko Classicin iloinen meno myös pudotuspeleissä? Kuva: Jari Turunen

Jatkuuko Classicin iloinen meno myös pudotuspeleissä? Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan puolivälieräparit selvisivät sunnuntai-iltana. Runkosarjan voittanut Classic valitsi ensimmäisenä vastustajakseen paikalliskilpailijansa Kooveen, joka sijoittui runkosarjassa kuudenneksi.

Runkosarjan kakkonen NST valitsi vastustajakseen kahdeksanneksi sijoittuneen Happeen. SB-Pron valinta oli seitsemänneksi sijoittunut Erä III ja OLS saa puolivälieräsarjaan vastaansa runkosarjan viidennen Tikkurilan Tiikerit.

Naisten Salibandyliigan puolivälieräparit:

Classic – Koovee
NST – Happee
SB-Pro – Erä III
OLS – Tiikerit

Puolivälierien otteluohjelma valmistuu alkuviikosta. Puolivälierien runkopäivät ovat la 10.3., su 11.3., ke 14.3., sekä tarvittaessa la 17.3. ja su 18.3.

11 comments

  1. Classicin veskareiden olisi korkea aika alkaa saamaan jotain kiinni, jos meinaa vielä tänä vuonna voittaa.Toisaalta pelaaja materiaali on huikea, mutta en usko että sillä pärjää enään.Hyvä esimerkki cupin finaalista.

  2. Puolivälierät
    Classic – Koovee 3-0
    NST – Happee 3-0
    SB-Pro – Erä III 3-0
    OLS – Tiikerit 3-1

    Välierät
    Classic – OLS 3-0
    NST – SB-Pro 1-3

    Finaali
    Classic – SB-Pro 2-3

    Pronssi NST:lle

  3. Toivottavasti Tampereen peleihin löytyy semmoisia erotuomarikaksikoita jotka laittavat pisteen puolustavan mestarin ja erityisesti kapteenin urputukselle.Täällä pk-seudun peleissä on ollut surullista nähdä miten tuomarit ovat suorastaan tanssineet Classicin pillin mukaan.Classic ei ole liigan nopein joukkue ja rikkoo mailalla enemmän kuin aiempina vuosina mutta kaikilla tuomareilla ei ole kanttia näitä rikkeitä viheltää.

  4. Classic on kovilla jos Kaupin tytöt Kooveesta tulee pelaamaan pudotuspeleihin.

  5. …siellä Classicissakin jalkaa riittää, Alanko, Pöllänen, Raitanen, Alila, Luomaniemi ja Korhonen haastanevat vahvasti minkä hyvänsä joukkueen pikakiitäjät.

  6. ”näin käy”:n veikkauksella on pieni kerroin. Näinhän siinä käynee.

    Tiikerit tosin voivat lyödä OLS:in ja Classic olla yhä liian kova SbPro:lle paras viidestä sarjassa.

  7. Kaupin sisaruksilla on vaan karmea urakka keväällä edessä; joutuvat käydä voittamassa C-tytöille pelejä, A-tytöille pelejä ja varmaan naisten joukkuekkin niitä ruinaa apuun. Siinä on kahdelle nuorelle tytöllä sumpiliminen kuinka ehtisi kolme joukkuetta ”pelastamaan”. Toivottavati heitä ei sentään aivan loppuun polteta, vaikka ovatkin elintärkeitä ko. joukkueille.

  8. SB-pro voittaa mestaruuden koska dumarit on sukua pistepörssisiskoksille. Tuomarit kun on Kujalla

  9. Kaupit kerkeä vielä liigapelejä tarpeeksi uralla pelaamaan, joten tyhmää polttaa heitä loppuun. Lisäksi -97 syntyneille naisten peleissä loukkaaantumisriskitkin isot.

  10. Tunnetusti classicin pelaajilla on olkapää lantion tasolla. Kysykää vaikka tuomareilta tai katsokaa otetaanko tuuppimiset pois.