Koponen mestaruusjuhlista: ”Ihan rookieita ollaan”

Kuva: Mikko Hyvärinen

SPV nappasi sunnuntaina miesten Salibandyliigan Suomen mestaruuden. SSV kaatui viidennessä ja ratkaisevassa finaalissa lukemin 4-2. SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen oli onnellinen mies mestaruuden ratkettua.

– Kyllä uskottiin tähän jo viime kaudella. Tälle kaudella saimme sattuman mahdollisuuden on pienemmäksi kuin viime kaudella, Koponen kommentoi Nelonen Pron haastattelussa.

SPV käänsi viidennen pelin edukseen viimeisessä erässä iskemällä kaksi maalia. Voittomaalin teki lähietäisyydeltä Sami Koski. Neljännen osuman pääsi tuikkaamaan Janne Hulmi.

Kuva: Mikko Hyvärinen

SPV sai omalla liikkuvalla pelillään SSV:n ahdinkoon kolmannessa erässä.

– Tänään voitettiin – ja aika hyvällä pelillä, Koponen hehkui tyytyväisenä.

SSV on tunnettu laulajamangeri Kurre Westerlundin hulppeista mestaruusjuhlista. Koponen ei vielä osannut sanoa, miten Peliveljet juhlistavat kultamitaleitaan.

– Ei mitään hajua, mitä tapahtuu. Ollaan ihan rookieta, mutta eiköhän jotain keksitä, Koponen virnisti.

13 comments

  1. Mahtaako olla lupa napata lasillinen kuohuviiniä? Vai pitääkö tiukka linja?

  2. Ehdotan voitonjuhlien avaukseksi ”Kuuden vuoden kuuliaisuuden” 10 tunnin versiota.

  3. En usko, että siellä nyt ihan täyskielto ainakaan tänään, mutta kyllä miusta on typerää semmonen perseitten vetäminen…

  4. Siinähän länkytätte. Ei taida salibandyn SM-kultaa kuitenkaan kaapista löytyä??

  5. Eiköhän se ole se perussetti. Kymmenen puolikasta muumilimpparia joka pelaajalle, valmennukselle ja huollolle:D

  6. Kyllä siellä pojat juhlia saa. Velvollisuudet hoidetaan ensin fiksusti pois alta ilman kännäämisiä. Sen jälkeen varmasti pojille maistuu paukku jos toinenkin. Ja onhan koponenkin äijien kanssa baarissa ollut vaikka itse ei mitään juokkaan.

  7. Kyllä hattu nousee ja korkealle Tommy Koposelle! Ollut perustamassa SPV:tä parikymmentä vuotta sitten, ollut nostamassa SPV:n liigaan pelaajana ja pelannutkin liigassa pari kautta.. Nyt, muutaman valmennusvuoden jälkeen pytty on Seinäjoella! Hieno mies!

  8. Täytyy kompata edellistä. Oli teksti kuin olisin itse sen kirjoittanut. Tommi Koponen on todella hieno mies. Ja omaa todella hyvän elämänarvot!

  9. Olen tntenut Tommyn pikkupojasta. Fiksu on aina ollut. Pitkän matkan tehnyt Hankasalmen Säkinmäeltä Seinäjoelle ja mestaruuteen

  10. Veljekset HolopainenMyllymäki tulee tankkaamaan muutakin kuin muumia. Hienoa SPV. Onnea upealle ryhmälle. Erityis-onnittelu Jori ”Munapeitto” Isomäelle!!

  11. ”Veljekset HolopainenMyllymäki tulee tankkaamaan muutakin kuin muumia.”
    Ei hemmetti.. No mitä sitten?

  12. Seinäjoen torilla kansalaisjuhla ke 18.4. klo 18.00. Tommy pisti tässäkin heti paremmaksi kuin muut – pyysi jopa hävittäjien ylilentoa. Näin tehdään lajia tunnetuksi mestaruuden jälkeen. Hyvä Koponen!