Manner: ”Lähdetään Seinäjoelle pilaamaan poikien juhlat”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan Suomen mestaruus ratkeaa tänään Seinäjoella. SPV ja SSV kohtaavat viidennessä ja ratkaisevassa finaalissa klo 17.00.

SPV murskasi kolmannessa finaalissa SSV:n peräti 13-4, mutta perjantain neljännessä finaalissa mentiin taas tasatahtiin. SSV voi kamppailun 6-5 ja siirsi ratkaisun sunnuntaille. Erot olivat perjantaina niin pieniä, että kumpi tahansa olisi voinut viedä pelin.

Kokenut SSV-hyökkääjä Santtu Manner uskoo, että sunnuntaina marginaalit ovat niin ikään pieniä.

– Se vie, kumpi on sinä päivänä parempi. Pienestä nämä ovat kiinni, SSV:n neljännen maalin perjantaina iskenyt Manner kommentoi Pääkallo.fi:lle.

– Lähdetään Seinöjoelle pilaamaan poikien juhlat. Perjantaina homma oli jo ehkä vähän katettu SPV:lle, kun hallissa oli isot liiton miehetkin paikalla. Tervetuloa vaan heillekin sunnuntaina Seinäjoelle, Manner veistelee.

SSV nosti tasoaan oleellisesti kolmannen finaalin jälkeen. Mannerin mukaan paljon on silti parannettava, jotta dynastia säilyy mestarina.

– Pallollinen peli on isoin juttu, mitä pitää parantaa. Toki kaveri tulee hyvin päälle, mutta meidän hyökkäykset on tupannut olemaan aika lyhyitä. Kylmäpäisempi pitäisi vain olla pallon kanssa.

16 comments

  1. Seuraa tänään:
    – lötjösen aikalisät, montako kymmentä tulee?
    – teron pikkusika
    – toivosen puuskutus

  2. Järven selkäänajelua ja polvitaklauksia on katteltu jo kymmenen vuotta. Joko niitä lopultakin vihellettäisiin?

  3. Kyseisen miehen lempinimi kertoo paljon. Se on näet metsuri:D SPV keskittyy tännään 110% pelille. Peittopeli edellisen kotipelin tasolla. Ja tsadilaisten pallonmenetyksen jälkeinen kääntöpeli kuntoon. Japi lisäksi Speven maalilla oma normaalitaso pelissä. Niin sitten saakin nostella illalla punaiset kannua! Ja sekös Amua ja kumppaneita harmittaa:D

  4. Mikä siinä on, että seinäjokiset kommentit on aina muita joukkueita ja tuomareita dissaavia? Niin täällä kuin SPV:n omilla sivuillakin.

    Eikö se olisi paljon makeampaa voittaa joukkue, jota on ensin kehunut hyväksi? Kuka tahansahan voittaa joukkueen, joka pelaa vain tuota mainitsemaanne sikaa ja joka on muutenkin aivan menneen talven lumia.

    Vai varmisteletteko vain jo tulevaa tappiota? Joka johtuu Tiitun sikamaisuuksista ja tuomareiden puolueellisuudesta?

  5. Kivirantako ei metsuri? Oho!

    Typerä kommentti tuo on Santtu Mannerilta. keskittyisi vaan omaan tekemiseen.

    Keskittykää kommentoijat peliin, älkää tuomareihin. Menee energia vääriin asioihin ja negattivisuuteen. Jospa vaikka kehuisitte tuomareita? Pelaaja antaa pelin aikana kymmeniä harhasyöttöjä, jos tuomari viheltää yhden kerran mielestänne väärin, nostatte siitä he-le-ve-tinmoisen itkun ja porun. Lopettakaa semmonen.

    Veikkaan, että jatkoajalle menee ja S_V voittaa.

  6. Onko kukaan SPV:n kannattajista koskaan laittanut yhtäkään tappiota tuomarin piikkiin? Jos oma joukkue voittaa ja siitäkin huolimatta ollaan huolissaan tuomaroinnin tasosta, niin eikö se jo kerro jotain.

    Tuomarit oli huonoja sarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä, mutta pelit 3 ja 4 ovat menneet jo ”ihan OK”.

  7. Eikö liiton miehet ole aina paikalla kun mestaruus on katkolla jommalle kummalle. Ei siinä mitään ihmeellistä ole tai olisi katettu SPV. Ihme kommentti pelimieheltä.

  8. Koita nyt Sami päästä tuosta tuomarifobiasta eroon. Hae ammattiapua. Anna tuomareiden hoitaa hommansa. Keskity sinä Sami-poika peliin vaan.

  9. Sami mielestäsi tuomarien peli on ok jos hyväksytään maali tehtynä korkealla mailalla. Vai onko niin että virheitä saa tulla mutta ei ”omiin”?

    Tuomarointi ei ole helppoa ja virheitä tulee. Mutta selkeästi linja jossain kohdin on huono kun sallitaan asioita joissa ei ole enää tulkinta varaa. Jos pitää kysyä mitkä nämä tilanteet ovat olleet niin kannattaa keskittyä ihan vaan kannustamiseen.

  10. Vähemmän ne tuomarit niitä virheitä tekee kuin pelaajat.

    Silti tuomarien oletetaan olevan joku laillinen yhteinen pahanolon sylkykuppi, joihin kaikki elämän pahaolo voidaan laillisesti purkaa.

    En käsitä sellaista. Se on suomalaisen aggression ilmentymä. Ei osata mennä asioihin positiivisen kautta. Vaan aina negatiivisen.

  11. Tuomarivirheet on tasan. Toivon että vilkki ja alkare tuomitsee tänään. Ssvn pelillistä esitystä on kyllä vaikea kehua. Valitettavasti.

  12. SPV kannattajien tekstit alkavat olemaan jo vihapuheen tasoa. Tuomarit ja SSV palaajat saavat osakseen käsittämätöntä vihaa ja negatiivista kirjoittelua. No jonnekkin se oma paha olo on purettava.

  13. haaskalinnut ne taas kyttää jos vaan SSV sattus häviämään. Erittäin surullista…

  14. Jos veivimaali hyväksyttiin, on pelin sääntöjen mukaista, että myös Kivirannan maali hyväksyttiin. Se, että vain jompikumpi olisi hyväksytty, olisi ollut väärin. Jos tuomarit ottavat jonkin linjan, on hyvä, että siinä pysytään. Oli se sitten mitä tahansa.

    Missä on ollut vihapuhetta pelaajia ja tuomareita kohtaan? Oletko huomannut, mitä esim. Tuutsista kirjoitellaan.

  15. Itselleni on aivan sama kumpi voittaa, mutta muutaman seinäjokisen typerät kommentit täällä kääntävät kannustukseni Amun leiriin.