Yllättävä paljastus: Pudotuspelien ykköstykillä polvivamma

Tuukka Kivirannan sydän on punainen. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tuukka Kiviranta, SPV
Tuukka Kivirantaan ei tepsinyt pudotuspeleissä vartiointikaan. Kuva: Mikko Hyvärinen

SPV:n Tuukka Kiviranta oli pudotuspelikevään ehdoton ykkösnimi noustessaan kovien ykköskenttien takaa pudotuspelien pistepörssin voittajaksi. Hyökkääjä teki viimeisen finaalin jälkeen yllättävän paljastuksen pelikunnostaan, mikä selvensi sitä miksi häntä ei valittu tulevaan maajoukkueeseen.

– On tullut sen verran tälliä polveen, mutta siitä ei ole hirveästi hiiskuttu. Nyt pitää kuntouttaa sitä, Kiviranta sanoi.

Toisessa erässä SPV:n 2-2-tasoituksen takatolpilta viimeistelleen hyökkääjän vamma paljastui näin ollen luultua pahemmaksi.

– Palauttelupäivinä siihen on aina vähän sattunut, mutta peleissä on ollut sen verran enemmän adrenaliinia veressä, että sitä ei ole huomannut.

Kiviranta ei sanonut, oliko vamma peruja välieräsarjassa puhuttaneesta tilanteesta Happeen Lasse Riitesuon kanssa. Joka tapauksessa maajoukkueturnaukseen hän ei päävalmentaja Petri Kettusen kehuista huolimatta lähde.

Kiviranta ei olisi ennen kautta uskonut, että hän päättää kauden pudotuspelien pörssikuninkaana (17+8=25).

– En ikinä! En minä matkallakaan niitä pisteitä ole laskenut. Mutta jos piikissä pelaa, niin pitäähän siinä tehojakin tulla, vaatimaton Kiviranta vastasi.

Uran jatkosta kysyttäessä Kivirannalla oli hyviä uutisia SPV-faneille.

– Jos sydämeltä kysytään, niin jatkan täällä niin kauan kuin jalka nousee, Kiviranta herkistyi.

12 comments

  1. Olikose nii. Et pelataan pleijjarit ja ssv voittaa? Hyvä hakattu tuutsi hyvä peliveljet, hyvä koponen…ansaittu voitro bt..nyt riitesuo ja mikäs sen hirvilauman valkun nimi nyt onkaan valkun aika vois olla asrua esiin ja kertoa se kuuluisa oma puolensa tarinasta

  2. Kaveri ei ainakaan turhista valita, toisin kuten moni täällä on väittänyt.. Liittyen juuri tuohon Riitesuon viikatteeseen. Olisi tosiaan kiva kuulla asiasta totuus, luulisi se Riitesuon mieltäkin painavan, siis jos tälläinen huitaisu on tapahtunut..

  3. Tsemppiä Tuutsi, Kosken kanssa tämän hetken parhaat pelaajat Suomessa! Harmi että jyväskylän luuseri vei maajoukkuepelit tällä kertaa.

  4. Tuutsi oli finaalisarjassa aivan huikea! Nyt tuli todistettua, ettei pienistä huutele, eikä herrasmiehenä em. tapausta esiin enää nostanut, mutta epäselvyyttä aiheuttajasta tuskin on. Tämä Jyväskylän ”sankari” on raukkamaisuudessaan aivan omalla tasolla, eikä tekoa voi puolustella millään, vaikka niitä spekulojia aina tuntuu riittävänkin!

    Rajut onnittelut Tuukalle! Get well soon!

  5. Lassen temppu oli ala-arvoinen. Onneksi ei vienyt finaalipelejä kevään kuninkaalta…

  6. Tuutsi on aina ollut erinomainen esikuva jokaiselle junnulle. Samalla tuli todistetuksi se, että Koponenkin on vaan kohtuu rehti kaveri kun painoi villaisella tuon asian. Ei tainnut se ehtoollismalja läikkyä sitten kuitenkaan yli??

  7. Alik.Lehdon pitäisi sotkea Riitesuo suohon, niin kuin tuntemattomassa uhkasi Riitaojaakin.