Maajoukkueet

Suomi ja Ruotsi tänään vastakkain MM-välierässä

04.05.
2012
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Suomi kohtaa tänään MM-välierässä Ruotsin. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn U19-tyttöjen MM-turnauksen alkusarja on ohi, ja perjantaina käynnistyvät pudotuspelit. B-lohkon voittanut Suomi kohtaa myöhäisvälierässä A-lohkon kakkosen Ruotsin klo 21 Suomen aikaa. Ensimmäisessä välierässä ovat vastakkain A-lohkon voittaja Sveitsi ja B-lohkon kakkonen Tshekki. Kaikki ottelut ovat nähtävinä suorina verkossa. Loppuottelu ja pronssiottelu pelataan lauantaina.

Lohkokolmoset Slovakia ja Puola pelaavat lauantaina sijoista 5-6. Lohkoissaan viimeisiksi jääneet Unkari ja Norja pelaavat perjantaina sijoista 7-8 ottelun, jonbka häviäjä putoaa B-sarjaan. Kisojen alkusarjan pisteykköseksi nousi Suomen Mira Wickman tehoilla 7+1=8. Kakkonen oli Ruotsin Nathalie Jakobsson (6+2) ja kolmonen Tshekin Adela Bocanova (4+4).

Salibandyliigan sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.