Suomi ja Ruotsi tänään vastakkain MM-välierässä

perjantaina 4.5.2012 klo 12.50 · Pääkallo.fi

Suomi kohtaa tänään MM-välierässä Ruotsin. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn U19-tyttöjen MM-turnauksen alkusarja on ohi, ja perjantaina käynnistyvät pudotuspelit. B-lohkon voittanut Suomi kohtaa myöhäisvälierässä A-lohkon kakkosen Ruotsin klo 21 Suomen aikaa. Ensimmäisessä välierässä ovat vastakkain A-lohkon voittaja Sveitsi ja B-lohkon kakkonen Tshekki. Kaikki ottelut ovat nähtävinä suorina verkossa. Loppuottelu ja pronssiottelu pelataan lauantaina.

Lohkokolmoset Slovakia ja Puola pelaavat lauantaina sijoista 5-6. Lohkoissaan viimeisiksi jääneet Unkari ja Norja pelaavat perjantaina sijoista 7-8 ottelun, jonbka häviäjä putoaa B-sarjaan. Kisojen alkusarjan pisteykköseksi nousi Suomen Mira Wickman tehoilla 7+1=8. Kakkonen oli Ruotsin Nathalie Jakobsson (6+2) ja kolmonen Tshekin Adela Bocanova (4+4).

Salibandyliigan sivuilta

Kommentoi

© Pääkallo.fi 2011—2014

Do not send email to this address