IFT-turnaus kerää naisten eliitin Tampereelle

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandysseura Koovee järjestää Tampereella IFT-turnauksen viikkoa ennen sarjakausien alkamista. Varsinkin naisten sarja turnauksessa on kovatasoinen.

Naisten sarjassa on mukana viime liigakauden kuusi kovinta joukkuetta: Classic, SB-Pro, NST, Tiikerit, OLS ja Koovee. Miesten puolella pronssijoukkue Koovee testaa liigaan nousseen paikallisvastustaja Ilveksen. Lisäksi mukana on U19-maajoukkue. Poikien sarjassa on luvassa paikallispelejä Kooveen, Classicin ja Ilveksen kesken. Pääkaupunkiseudulta vieraaksi saapuu Oilers.

Turnaus pelataan Kaukajärvellä 14.-16. syyskuuta. Lisää tapahtumasta voi lukea Kooveen kotisivuilta.

17 comments

  1. No nyt on naisten pelejä seuraaville tarjolla kovia pelejä. Mielenkiintoista nähdä onko kärkikuusikko ensi kaudella sama vai nostaako esim PSS itsensä kiilaksi kärjen sekaan.

  2. pitäisi nauraa?
    Kärkikuusikko lienee tulevalla kaudella lähellä samaa – Koovee saattaa tippua alemmas.OLS nostaa osakkeita ja NST on jälleen pieni kysymysmerkki.Nähtäväksi jää onko tämä jo se kausi kun Pro ottaa niskalenkin Classicista.

  3. …lähinnä nauroin tolle PSS-haihattelulle. Miksi KooVee tippuisi alemmas? OLSsi ottanee Nakkien paikan tuossa kuusikossa, muttei se NST:kään toki top-kutosesta minnekään putoa.

  4. Oma fiilis on että toi 5 joukkueen sakki pelaa tulevalla kaudella keskenään suht tasaisesti ja Kooveella ei tuohon ole paljon sanomista.Iso yllätys jos olisi ylempänä, koska paperilla joukkue on lähes saman tasoinen kuin viime kaudellakin.Joku hyvin harjoitellut joukkue saattaa hyvin yllättää ja kiilata Kooveen tuolta 6 sakista pois.Esim. mielenkiintoista nähdä miten nousija TPS aloittaa kautensa ja Porvoossa on ainakin nettijuttujen mukaan kesä menty kovaa – saa nähdä miten nuori joukkue on pystynyt kesän aikana kehittymään viime kaudesta.Happee on myös kysymysmerkki – ei ole paljon kuulunut mitä siellä on tapahtunut.
    Kohtahan se nähdään miten kukin joukkue on kesänsä viettänyt nyt kausi pyörähtää käyntiin ja mitkä ne voimasuhteet on.Tää harkkaturnaus antanee siitä jo jotain suuntaa.Toisaalta Classic (ja varmaan muutkin) vielä tehnee kokeiluja näissä ei-oikeissa peleissä eli yllätystuloksetkin lienevät mahdollisia.

  5. Kooveen sijoitus menee sen mukaan paljolti miten Kaupin sisarukset pelaavat, siis käyvätkö aikuisten peleissä.

  6. Totta puhut.Listoilla ainakin ovat vaikka vielä taitavat olla C-junnuikäisiä.Olikohan syntymävuosi 97?

  7. Kyllä Koovee taistelee edelleen joka pelin voitosta samalla tavalla kun kaikki muutkin joukkueet, olivat kaupit sitten mukana tai ei. Täytynee muistaa, että viime kaudella nämä kaksoset pelasivat vain liigan huonoimpia vastaan (spv,mteam,pss) joten kukaan ei voi vielä varmaksi sanoa pärjäävätkö laisinkaan fyysisempiä joukkueita esim classicia, nst:tä tai olssia vastaan. Huikeita ovat olleet tyttöjen sm-sarjassa edellisinä kausina. Viiden sakki tulee todennäköisesti kuitenkin olemaan sama kun viimekin vuonna…

  8. Niissä peleissä jossa Kaupit pelasivat viime kaudella olivat täysin selvästi Kooveen parhaat pelaajat. Tekivät/syöttivät kaikki maalit, siis pelasivat voitot niistä peleistä. Pärjäävät ketä tahansa vastaan varmasti.

  9. Onko Classic nyt niin fyysinen joukkue?Enempi siellä taitoa on mutta ei se samanlainen rymistelyporukka ole kuin NST tai OLS.

  10. Koovee – TPS 4-7 Sarjanousija löi heti luun kurkkuun viime vuoden kutoselle mutta tietty harkkapelit on aina harkkapelei vaan..Kooveen sivuilla lyhyt juttu pelistä – kiitettävää uutisointia.

  11. NST – Erä III 7-0. Täysin yhtä maalia. NST lepuutti suuren osan pelistä parhaitaan, kun heti perään oli peli M-Teamia vastaan. Pro ja Classic tekevät halutessaan 15 maalia Keppanaa vastaan, jos sen otteet eivät parane.

  12. NST – M-Team 4-3 rl. NST pelasi toisen ottelun heti Keppana-pelin jälkeen, joten kuudennessä pelatussa erässä jalka jo vähän painoi, ja M-Team tasoitti (3-3). NST voitti rankkarikisan. Marianne Hannonen ja Anni Töllikkö ainakin liigan heikoimpia vastaan maajoukkuetasoa.

  13. M-Team – EräIII 7-2. Peli pelattiin heti NST – M-team pelin perään.