Luvattu mikä luvattu

En tiedä mikä minuun meni. Ilmeisesti Jani Hakkaraisen heitto Twitterissä Veikkaajan ja Urheilulehden salibandyn MM-ennakoihin viitaten osui ja menin tekemään lupauksen tulevasta maailmanmestarista.

Tämän viikon Veikkaajaan kirjoittamaani MM-pakettiin viitaten Hakkarainen (@HakkarainenJani) kuvaili minua optimistiksi. En tarkkaan edes tiedä mihin se viittaa.

Ruotsilla on taitoa ja sinikeltaiset ovat olleet isosti edellä viime kohtaamisissa. Suomen loukkaantumisista, poissaoloista ja muista epäselvyyksistä huolimatta uskon sinivalkoisten poikkeukselliseen henkiseen yliotteeseen Ruotsia vastaan kovassa paikassa. Molemmat maathan selvittävät Tshekin ja Sveitsin tieltään matkalla MM-finaaliin.

Tein Twitterissä hetken mielijohteesta lupauksen, jonka tuon Hakkaraisen käskytyksestä julki tännekin. Lupaan, että jos Ruotsi voittaa maailmanmestaruuden, niin menen MM-tauon jälkeen seuraavaan paikan päällä seuraamaani Salibandyliigan peliin Ruotsin maajoukkuepaita päällä.

Myönnetään, että loppuvuoden salibandyohjelman osalta olen suunnannut ajatukseni vain MM-kisoihin. En edes ole vielä tarkemmin katsonut, millainen otteluohjelma liigassa MM-tauon jälkeen on.

Todennäköisesti sitä ei tarvitse edes miettiä. Odotan Hakkaraisen panosta.

@Tirsamaa