Karjalainen: Huippupelaajan selkä huonossa jamassa – ”Tuolla rangalla ei enää tosissaan urheilla”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Esa Jussila
Kuva: Mikko Hyvärinen

Esa Jussilan salibandyuran jatko on täynnä kysymysmerkkejä. Pääkallo.fi uutisoi reilu viikko sitten pitkäaikaisen maajoukkuetähden välilevynpullistumasta. Nyt Jussila kertoo tilanteestaan lisää sanomalehti Karjalaisen verkkosivuilla.

Jussila kertoi helmikuun alussa Twitterissä, että tämä kausi sveitsiläisen Wiler-Ersigenin riveissä on varmuudella ohi. Uhattuna on jopa koko ura.

–  Neurokirurgi sanoi magneettikuvia katseltuaan, ettei tuolla rangalla enää tosissaan urheilla. Viisi alinta välilevyä ovat enemmän tai vähemmän vaurioituneet ja selkäranka on muodoltaan aika kaukana siitä, miltä sen pitäisi näyttää, Jussila kertoo tuoreeltaan Karjalaiselle.

Jussilan terveystilannetta tarkkaillaan tällä hetkellä ja lisää vastauksia saadaan parin viikon päästä.

– Keskiviikkona selkään laitettiin kortisonia kipua aiheuttavaan kohtaan. Itse selässä ei tunnu juurikaan kipua, mutta sitä säteilee aina pakarasta akillesjänteeseen. Mikäli kivut eivät hellitä, niin mitä ilmeisemmin selkä operoidaan, Jussila valottaa.

Kävi Jussilan selän kanssa miten tahansa, muuttaa hän perheineen Suomeen ja Joensuuhun toukukuussa. Ensi kauden kuviot ovat täysin auki. Jos hän jossain pelaa, niin todennäköisin joukkue on Josba.

Karjalaisen alkuperäinen uutinen aiheesta.