SPV–NST-ottelusta tarjolla HD-tasoinen nettilähetys

Salibandyliigan perjantaina 8.3. pelattava puolivälieräottelu SPV-NST lähetetään suorana nettiin alkaen klo 18.15. Ottelun selostaa SPV:n ex-valmentaja Tommi Yli-Kortesniemi kommentaattorinaan ex-SPV-peluri Mikko Helanen.

Lähetyksen järjestää Great Play yhteistyössä SPV:n kanssa. Great Playn mukaan lähetys toteutetaan monikameratuotannolla HD-laadulla. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Salibandyliigan nettilähetys on katsottavissa HD-laatuisena.

Täysin ilmaista ei huvi kuitenkaan ole, sillä lähetys maksaa viisi euroa.

Great Playn SPV-NST-ottelun nettilähetys.

Tuosta alta voi katsoa SPV:n viimeisen runkosarjaottelun maalikoosteen. SPV kohtasi päätöskierroksella puolivälierävastustajansa NST:n.

20 comments

  1. 6.3 oli keskiviikkona. Tänään perjantaina päivämäärä on jo 8.3.
    Tänään kai se pelikin on.

  2. Pystyy ottaa rahaa streamista, vaikka mainokset pyörii ja viimeksi puolet pelistä näky käänteisinä väreinä?

  3. Viimeksi lähes puolet peliajasta ruudussa näkyi vain musta ruutu ja jokin virheilmoitus. Toimivuus näissä streameissa on niin epävarmalla tasolla, että rahaa en uskalla näistä etukäteen maksaa.

  4. Vähän samoilla linjoilla edellisten kanssa. Sinänsä 5€ ei ole paljoa, mutta ei kehtaa ottaa riskiä, kun laadusta ei voi mennä takuuseen. Periaatteessa ymmärrän, että laskutetaan, koska mainostajilta ei paljoa rahaa voi ottaa, jos katsojia on se 200-300.

  5. 5€ on pieni hinta, esim Mestispleijaripeli on yli 10€. Jos streami ei toimi niin ainahan voi asiasta reklamoida jos siltä tuntuu.

  6. Toisaalta esim. Eurosportin kaikki kanavat saa netissä hintaan 3,90€/kk, joka olisi ihan sopiva hinta muillekin urheilukanaville. Tämä nyt ei sinänsä liity yksittäiseen sabamatsiin, mutta piti vaan vertailuna tuoda esille, että kaikille ei tuo rahastaminen ole ykkösjuttu.

  7. Ei kai 5€ mitään rahastamista ole? Mielenkiintoinen idea, olisin mielelläni voinut maksaa 5€ HD-streamista, mutta ei taida lähetys toimia iLaitteilla…

  8. Lähetys toimii uudemmilla iLaitteilla (iPhone 4 ja uudemmat ja kaikki iPadit) ja uudemmilla Android laitteilla.

  9. Kuva ihan ok, mutta ääni näyttäisi tulevan sellasen 15s kuvaa aiemmin. A bit annoying.

  10. Kuvanlaatu todella mukiinmenevä, mutta kuka korjaa ääniviiveen ja miten? Rahat takas jos ei saa korjattua, täh?

  11. Kiva seurata peliä kun kuva tulee monta sekuntia myöhässä suhteessa ääneen. Ymmärtäisin, jos tästä ei tarvitsisi maksaa…

  12. Nyt toimii normaalisti, joten nautitaan tästä. Tuskin kukaan tahallaan paskaa haluaa lähettää.

  13. Jos HD laatuinen lähetys tökkii kannattaa vaihtaa high lähetys käyttöön ja kokeilla avata lähetys omaan ikkunaansa. Osa selaimista antaa vähemmän kaistaa/tehoja taustalla oleville välilehdille ja se aiheuttaa lähetyksen pätkimistä.

  14. Streaminlaatu ihan huippuluokkaa… Itselläni ääniongelma ja viive 1s. 1erässä. Kuva aivan mahtavaa. Happeen ottelua tuli seurattua 2min. Ei pystynyt katsomaan ku ei saa selvää pelistä… Näitä lisää. Kiitos!