Video: Tämä rankkari vetää hiljaiseksi

Suomen miesten salibandymaajoukkue aloitti perjantaina Tampereen EFT-turnauksen Tshekkiä vastaan. Loppulukemat kirjattiin Suomelle 6–5. Pelin huikeimmasta ja mielenkiintoisimmista suorituksesta vastasi ottelun jälkeen ammutussa rankkarikisassa Tshekin Martin Tokoš.

Tokošin suoritusta on vaikea kuvailla sanoin. Katso video ja kokeile tehdä perässä – vaikka sitten kakkosdivarijoukkueen treeneissä tai työpaikan höntsävuorolla.

11 comments

  1. Blue Foxissakin pelannut, ja viime kaudet vaasassa esiintynyt Janne Karvonen on tehnyt samanlaisen pilkun melko useaan kertaan… aika kulunut juttu siis =)

  2. Jos opettelisit eka termit ^ tee ite perässä,tuo on nimittäin aika hemmetin hieno ja vaativa viel tollases tilantees:)

  3. just niin suomalaista tulla tänne dissaamaan ja kitisemään upeaa suoritusta ja sanomaan kun naapurin ranellakin kerran onnistu pihapelissä kolmannella kerralla.

    eikö koskaan mikään, toisen esiinnostama hienous riitä.

    trollipellet

    upea maali, korkea maila, heh just joo

  4. Hieno suoritus, mutta sääntöjen vastainen korkea maila kuitenkin. Jos muitakin sääntöjä tulee noudattaa, niin miksei korkean mailan yhteydessä sitten?
    Tietenkin sääntöäkin voisi muuttaa vastaamaan tuomarien todellista linjaa asiassa niin loppuisi valitukset.

  5. Tuntuu tosiaan menevän niin, että jos on tarpeeksi hieno maali, niin ei sillä korkealla mailalla niin väliä. Muinoin eräässä junnupelissä on tuomari kuulemma vastannut maalin jälkeisiin valituksiin, että ”tehkää ite jos osaatte”. Olisi varmaan mukavampi tietää jo ennen peliä, kuinka korkealla mailalla maaleja saa sillä kertaa tehdä.