Kuva: Mestarivalmentajan Mersu lunastuskuntoon – vastaantulija ajoi päin punaista

Kuva: Tommy Koponen

Kuva: Tommy Koponen
Kuva: Tommy Koponen

Miesten Salibandyliiga-joukkue SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen joutui vaimoineen kolariin maanantai-iltana Seinäjoella. Mestarivalmentajalla oli onnea matkassa, sillä tällä kertaa säästyttiin henkilövahingoilta.

Koponen istui apukuskin paikalla hänen vaimonsa ajaessa autoa, kun vastaantulija ajoi punaisia päin Seinäjoella Sahalammin risteyksessä. Koposen auto oli kääntymässä vihreällä valolla vasemmalle, kun rysähti. Ja kunnolla rysähtikin, sillä vastaantullut Volvo teki Mercedes-Benzin B-sarjan henkilöautosta selvää jälkeä.

– Siinä on sattunut paljon kolareita viime aikoina. Käännyimme nuolivalolla vasemmalle, kun yhtäkkiä välähti, sitten rysähti ja alkoi lentää tavaraa päälle. Volvo tuli vastaan punaisia päin – eikä ihan hiljaa tullutkaan. Kumpikaan autoista ei oikein ehtinyt jarruttamaan, Koponen kommentoi puhelimitse Pääkallo.fi:lle.

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Vaikka Koposen B-Mersu meni lunastuskuntoon, säästyttiin henkilövahingoilta. Koponen sai kuhmun otsaansa ja pienen niskakivun. Koposen vaimo selvisi niskakivulla. Tiettävästi myös omin jaloin Volvostaan ulos kävellyt kolarin toinen osapuoli on kunnossa.

– Autosta lähti kokonaan keula pois. Sinne se meni nätisti flänään rungon alle. Sen verran erikoisessa kulmassa osuttiin, ettei yksikään turvatyyny lauennut, Koponen selosti ja jatkoi:

– Metrin pitemmälle kun olisi ehditty, niin olisi viety ainakin jalat kolarissa, ehkä vähän muutakin. Onneksi kävi näin. Liukasta oli. Eilen tuli hieman lunta ja teillä on mustaa jäätä.

10 comments

  1. eiköhän toi nyt aika vahvasti kuitenki liity salibandyyn. Hyvä Tommylle ja SPV:lle, että hengissä selvis!

  2. Hyvä ettei sattunut tuon pahemmin. Enkeleitä oli varjelemassa selekeästi! Saamme kiittää luojaa jokaisesta eletystä päivästä. Koskaan ei tiedä milloin lähtö tulee.

  3. Maailma tarvitsee esikuvia. Tässä jutussa niitä on kaksi. Hyvä ettei pahasti käynyt.

  4. Tommy on hieno mies. Hienoa, että henki ei vielä karannut kummaltakaan Koposelta. 🙂

  5. Hienoa ettei käynyt pahemmin! Koponen toimii loistavana esikuvana koko salibandyilevälle kansanosalle. Viina ei tähän lajiin kuulu.

  6. ”Minttu pakkaa veitsesi ja poistu”-top chef lainauksella.

    Ei kait paljon isompaa uutisoitavaa asiaa ole! Hyvä homma ettei käynyt mitenkään. Tommy on hieno mies ja todellakin loistava esikuva. Tämä tulee vielä ssv-fanilta…

  7. Ei ole kauaa kun Nykky oli kolarissa…

    Onko salibandyvalmentajilla autokoulu käytynä?

  8. Jos ratissa on Tommyn vaimo Minna ja vastaantulija ajaa päin punaisia, miten siihen Tommyn autokoulun käyminen liittyy?