Kohusiirto suututti seurakaverit – tähtipelaajan maila lyötiin säpäleiksi

Rasmus Enströn kertoi Falunin joukkueen tunnoista siirron suhteen DT.se:lle. Kuva: perwiklund.se
Rasmus Enströn kertoi Falunin joukkueen tunnoista siirron suhteen DT.se:lle. Kuva: perwiklund.se

Alexander Ruddin siirto herättää suuria tunteita Ruotsin puolella. Jutun erikoisimmiksi piirteiksi voidaan lukea Ruddin pelikavereiden reagointi 21-vuotiaan pelimannin siirtoon. Ainakin yksi pelaaja otti siirron astetta vakavammin ja särki Ruddin mailan sekä kirjoitteli hänen pukukoppipaikalleen alatyylisiä kommentteja.

DT.se haastatteli jutun tiimoilta Falunin kapteenia Rasmus Enströmiä, joka kiisti tietävänsä mitä on tapahtunut, vaikka oli tapauksesta kuullutkin.

– Kuulin tästä mailajupakasta, mutta en ollut itse paikalla.

Enström näkee reagoinnille luonnollisia syitä.

– En usko, että kukaan haluaa Ruddille mitään pahaa, mutta meillä on paljon voittajatyyppejä joukkueessa. Olen ymmärtänyt, että osa on todella pettyneitä, sanoi Enström.

Enström sanoo haastattelussa tukevansa valmennuksen ja seurajohdon päätöstä hyllyttää Rudd, vaikkei ole ihan varma onko se oikein vai ei.

– Se tuli yllätyksenä, koska vastaavaa ei olla nähty salibandyssa ja tuntuu, että Storvreta halusi laittaa kapuloita meidän rattaisiin ja Rudd oli ikäänkuin syöttinä, Enström itse kommentoi siirtoa.

Enström pitää kaikkiaan Ruddin hyllytystä harmillisena menetyksenä, koska kyseessä on top 10 -tason pelaaja Superliigassa. Hänen mielestään Rudd ja Storvreta olisivat voineet sopia asioista kauden jälkeenkin.

Lähde: DT.se