Siirtopommi Ruotsissa – Maajoukkuesentteri vaihtaa seuraa

Alexander Rudd siirtyy Falunista Storvretaan. Kuva: Per Wiklund.
Alexander Rudd siirtyy Falunista Storvretaan. Kuva: Per Wiklund.

Ruotsin Superligajoukkue Storvreta IBK on saanut ison kalan haaviinsa, sillä se on hankkinut riveihinsä ensi kaudella alkavalla sopimuksella yhden Ruotsin maajoukkuesenttereistä.

Uppsalan ylpeys saa rosteriinsa timantinkovan vahvistuksen, sillä Alexander Rudd siirtyy seuraan kolmivuotisella sopimuksella viime kauden mestarijoukkue Falunista. Asiasta uutisoi eilen illalla ruotsalainen Innebandymagazinet.

– Hyvät olosuhteet kehittyä niin pelaajana kuin ihmisenä loivat haasteen, jota en halunnut missata, kommentoi Rudd itse siirtoaan.

Falunin urheilupomo Patrick Bäck sen sijaan oli siirron suhteen murheissaan.

– Tämä on uusi tilanne, johon emme ole tottuneet. Todella surullista. Meidän puoleltamme emme kanna kaunoja, joskin tunnemme tämän olevan moraalitonta niin Ruddin kuin Storvretankin puolelta, Bäck kommentoi jo tässä vaiheessa neuvoteltua sopimusta.

Lue innebandymagazinetin uutinen tästä.

Päivitetty: 11.2. klo 14.18

5 comments

  1. Toi on kova pommi Falunille, mites hobitit nyt kun ei oo iso sentteriä? No mutt eihän jengin pitäis ikinä yhteen mieheen kaatua… Totta turisevat että ei ehken paras ajankohta julkistaa sopimusta, sinänsä onko väärää kirjoittaa tähän aikaan?

  2. Älkää nyt pääkallon väki omaksuko tätä iltapulujen ”klikkaa mua”-otsikointia.

  3. Ai niin varmaan haluu Rudd pelata ees yhen kauden oman esikuvansa kanssa…

  4. #1 Osaako joku valottaa miten perustellaan ”Moraalitonta niin Ruddin kuin Storvretankin puolelta”? Onko tässä joku kulttuuriero, vai siksikö että Falunin dudea ottaa pattiin, vaiko joku muu syy?

    #2 Saas nähä kuka on Storvretan numero 29 ensi kaudella!

    #3 @toimitus: linkissä innebandymagazinetin uutiseen on kaksi kertaa http ja linkki ei toimi.

  5. En tiedä kuka on Storvretan #29 ensi kaudella, mutta Rudd on ainakin #92 🙂