Divari-joukkueelle uusvanha valmennus ja uusi halli

Miesten Divari-joukkue Blackbirds on julkistanut ensi kauden valmennustiiminsä. Blackbirds kertoo asiasta kotisivuillaan.

Keravalaisjoukkueen päävalmentajaksi palaa vuoden tauon jälkeen Juha Kurki ja apuvalmentajana jatkaa viime vuonna seuraan tullut lajilegenda Esa karjalainen. Näin ollen viime kaudella päävalmentajana toiminut Matti Kaipio ei jatka tehtävässään.

Valmentajauutisen lisäksi Blackbirds kertoo saavansa vihdoin helpotusta jo tovin vaivanneeseen halliongelmaan. Blackbirds siirtää toimintansa jatkossa Kerava-Areenalta Keravan harjoitusjäähalliin, joka muutetaan salibandykäyttöön soveltuvaksi. Hallisuunnitelmasta voi lukea lisää Keski-Uusiman sivuilta.

Blackbirds sijoittui tällä kaudella Divarissa viidenneksi.

15 comments

  1. Eikö toi Kurki ollut jo nähty, vai miksi se piti ottaa takas? Odotin nyt BB:ltä jonkinlaista profiilin nostoa ja uudistumista valmennuksen osalta. Kun vertaa M-Teamin ja PSS:n valmentajakiinnityksiin, niin kyllä kateeksi käy.

  2. Yllättävää pistää Kaipio pihalle.Eikö pikku rastaan poijilla kuuppa kestänyt, kun joutuu tekemään työtä rakkaan lajin eteen ja joutuu treenaamaan. Tsemppi Kaipiolle missä ikinä jatkatkin. Tänä vuonna rastailla umpi paskat molari. Etsikää äkkiä uudet.

  3. Jos joukkue ei pärjää, valmentaa koutsi huonosti.

    Jos joukkue pärjää, pelaavat pelaajat hyvin.

  4. Kaipio teki ihan hyvän tuloksen käytettävissä olevalla rosterilla, joten vaihdon taustalla on muut syyt kuin urheilulliset?? Kurki ei mielestäni tuo mitään uutta Blackbirdsien edustukselle, ehkä jopa päinvastoin. Itseasiassa kun katsoo Kurjen aikaisempia kausia Blackbirdsien valmentajana, niin Kaipio nosti tuloksen tasoa.

  5. Kyllähän Kaipio olisi halunnut jatkaa, mutta taktisella puolella ei mitään annettavaa. Helpompi vaihtaa koutsi, kun koko joukkue.

  6. Sb Vaasan tuleva päävalmentaja!Ei voi olla totta?
    Huhu kertoo että näin olis!