Erän maaliruisku Pasanen pettyneenä – ”Harmi, että Happeella oli yksi kotipeli enemmän”

Mikko Pasanen oli Erän ykköspyssy pudotuspeleissä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikko Pasanen oli Erän ykköspyssy pudotuspeleissä. Kuva: Mikko Hyvärinen
Mikko Pasanen oli Erän ykköspyssy pudotuspeleissä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erän Mikko Pasanen oli luonnollisesti pettynyt mies viidennen puolivälierän päätyttyä tappioon. Yhdeksän maalia viiteen Happee-otteluun iskenyt mies oli kuitenkin tyytyväinen nousujohteiseen kauteen.

Viidennen ja ratkaisevan ottelun niputus oli hyvin yksinkertainen

– Alku oli hyvä, mutta toisessa erässä kaveri pääsi paremmin peliin mukaan. Kolmannessa erässä teimme voitavamme, mutta se ei riittänyt tällä kertaa, Pasanen harmitteli.

Kokonaisuudessaan sarja tarjosi yleisölle todellista viihdettä niin Jyväskylässä kuin Pasilassakin. Pasanen näki myös kotiedun merkanneen.

– Tasaista vääntöä, molemmat olivat kotikentillään niskan päällä. Harmi, että Happeella oli yksi kotipeli enemmän.

10 maalia runkosarjassa tehnyt Erä-kasvatti miltei tuplasi yhdeksällä playoff-maalillaan kauden saldonsa. Se ei kuitenkaan tappion hetkellä lämmittänyt.

– Kiva, että itse osui, muttei se tietenkään tässä vaiheessa lohduta, Pasanen totesi.

Isossa kuvassa Erä pelasi hienon kauden, ja nuorelle joukkueelle voi osaavassa valmennuksessa povata valoisaa tulevaisuutta. Myös Pasanen näki kokonaisuuden olleen kunnossa.

– Kausi oli nousujohteinen, ja tästä on hyvä jatkaa. Runkosarjan lopun pelasimme loistavasti, ja tämäkin sarja oli meiltä hyvää peliä. Se ei nyt vaan aivan riittänyt.