Hallitseville mestareille shokkitappio ja tähtipelaajalle sähköisku kesken pelin

SPV kompuroi avausottelussa Oilersia vastaan. Kuva: Toni Kivistö

SPV kompuroi avausottelussa Oilersia vastaan. Kuva: Toni Kivistö
SPV kompuroi avausottelussa Oilersia vastaan. Kuva: Toni Kivistö

Salibandyliigan puolivälierien ennakkoon tasaisimmaksi povattu taistelupari Seinäjoen Peliveljet ja Esport Oilers kohtasivat ensimmäisessä osaottelussa Pohjanmaalla. Joukkueiden esitykset ailahtelivat suuresti pelin sisällä. Vahvan viimeisen erän turvin voittajaksi selvisi Oilers, loppuluvuin 3-5 (3-0,0-2,0-3).

Mihin ottelu ratkesi?
Oilersin kurinalaisuus oli avainasemassa joukkueen noustua huonon ensimmäisen erän jälkeen peliin mukaan. Espoolaiset pitivät oman päänsä puhtaana ottelun viimeiset 46 minuuttia SPV:n huippupaikkojen ollessa vähissä.

Ottelun hahmo?
Oilersin Patrick Wardi oli yleisön silmätikkuna koko pelin ajan. Wardi teki pieniä koiruuksia ja rikkeitä läpi pelin, mutta ei joutunut kärsimään rangaistusta. Raastamisen lisäksi hän syötti ottelussa kaksi maalia ja pelasi tonttinsa muuten mallikkaasti.

Ottelun puheenaihe?
SPV:n Tuukka Kiviranta kaadettiin toisessa erässä laidan yli. Kiviranta putosi lattialla seinän vieressä lojuneeseen sähkölaitteeseen, mistä hän sai sähköiskun. Kivirannan käveltyä vaihtopenkille miehen suusta kantautui päätykatsomoon viesti, että tälli oli ”todella kova”.

Kommentit:
– Meillä oli alussa vähän vielä pikkujännää, mutta saatiin erätauolla juteltua ja parannettua sitten. Ei se vielä ihan priimakunnossa se peli ollut, mutta ihan hyvä pätkä, kommentoi Oilersin parhaana palkittu Patrick Wardi.
– Eka erä oli hyvä ja siitä pikkuhiljaa se passivoitui ja meille alkoi tulla virheitä. Vähän meni kyttäilyksi ja odotteluksi meidän homma. Ei ihan ommaa peliä ennää pelattu, kertoi Peliveljien maalivahti Jarno Ihme.

Tilastohuomiot:
SPV: Jarno Ihme 20 torjuntaa
Oilers: Sylvester Raikamo 2+0, Patrick Wardi 0+2, Tomi Ikonen 16 torjuntaa

Muut ensimmäisen kierroksen ottelut:
Classic-Indians 7-6 ja., SSV-NST 8-1, Happee-Erä 7-2

Linkit:
Ottelutilasto
SPV:n raportti

3 comments

  1. Näin espoolaisena on kyllä nostettava Tuukka Kiviranta Seinäjoen tähdeksi koska saa katsomon syttymään. Miehellä on virne naamalla aina positiivisessa mielessä, osaa myös ärsyttää vastustajaa mutta mitään rottamaisuuksia en ole nähnyt.
    Salibandy tarvitsee värikkäitä persoonia joita on myös Oilerssissa kuten Wardit, Pfitzner, Lindforssit, Raikamo jne
    Aika erikoista muuten että Veikkaus on valinnut TV matsiksi Erä- Happee? Tasokkoimmat matsit olisi ollut Espoossa, no livenä pelit on kuitenkin nähtävä.

  2. Näkyykö Veikkaus-tv:n pelit koko näytöllä vai jossain 5 x 10 cm ikkunassa, niinkuin La Ligat nykyään?