Happeen ja Erän viides puolivälieräottelu tänään suorana netistä

Miesten Salibandyliigan neljäs välieräjoukkue selviää sunnuntai-iltana, kun Happee ja Erä iskevät yhteen viidennen ja ratkaisevan kerran Jyväskylässä klo 18.30. Ottelu lähetetään suorana netissä, ja lähetyksen tuottaa SPV:n kotiotteluitakin järjestänyt Great Play.

Monikameratuotannolla toteutettava HD-tasoinen lähetys alkaa noin puoli tuntia ennen illan trillerin käynnistymistä, eli klo 18. Suora linkki lähetykseen on tässä, ja lähetyksen hinta on 7 euroa. Ottelun selostaa Ville Hokkanen, ja kommentaattorina toimii Henri Pitkänen.

Mikäli Happee voittaa, se kohtaa välierissä SSV:n. Jos taas Erä hakee vierasvoiton Hirviteatterista, niin se haastaa semifinaaleissa runkosarjan ykkösen Classicin.

14 comments

  1. Eli välierät:
    SSV-Oilers
    Classic-Erä
    Taitaa olla etelä-suomen finaali tiedossa ?

  2. ”zzz” on osuva nimimerkki, jos finaalissa kohtaa Erä ja SSV. Kurren pikku apulaiset vie lahjat kotiin kävelyvauhdilla ja katsomossa on vain VIP-väkeä liitosta.

    Kuvitelkaapa näm kaksi seuraa pelaamaan Hartwall Areenalle, eihän ne saa täyteen edes Pasilaa. 🙂

  3. Jos Helsingin molemmat joukkueet jäävät jääkiekossa kesälomille niin aika suuri pontentiaali urheiluhulluja olisi nyt vapaana salibandyn markkinoinnille

  4. Jokerit halliin jokerikausikortilla alennusta säbämatsista ja hifkihalliin hifkikortilla. Ei olisi keneltäkään pois saada katsojia jotke ei todennäköisesti muuten tulisi ollenkaa.

  5. Näkyykö muilla lähetys? maksoin ja lukee että lähetystä ei löytynyt..

  6. Pojot.fi kun siirtyi liiton alaisuuteen, niin samantien alkoi tökkimään. Ei näy ottelun tilnnetta eikä tilastoja. Hollsten miksi pilasit hyvän jutun, miksi? Olisit pysynyt kaukana liiton rasvanäpeistä.

  7. tulospalvelu on palannut alkukauden tasolleen! Muualla on menty eteenpäin ja parannettu peliä, mutta ilmeisesti alakiventiellä on vielä pullakahvit kesken ja kukaan ei ole ehtinyt tehdä tulospalvelulle mitään!

  8. Nyt siis loistava tilaisuus Viikinkien kannalta, Helsingissä ei ole muita joukkueita playoffseissa. Espoossa on vielä Oilerssin lisäksi Blues ja korksen Honka. Tapiolan halli on varmasti täynnä ja toivottavsti näin myös Pasilan halli.

  9. Jokerit ja HIFKi kesälomalle lätkässä ja nyt ERÄ. Tämä tietää SSVlle hyvää sillä nyt nille tulee 10 Jokeri kannattajaa ja ja 5 HIFKi kannataajaa lisää katsoimoon.Eräläiset tuskin vaivaantuvat, ne katselee junnujen mestaruus taistelua. Nyt hyvällä lykyllä SSV voi päästä jo pariin sataan katsojaan? Taitaa mestaruus karata helsinkiläisten käsistä?

  10. Paha sanua kun en ottelua nähänyt. Mutta Monnarilla ilmeisesti vedetty hawaiji palloa päästä päähän? Sillä tyylillä Hirvivaara on vahvoilla. Saavat kääntöpelin kunnolla toimimaan. Ylleensä tietää vastustajalle vaikeuksia. Clasbo-Hirvet olisi hieno finaali pari!