Helmikuun kuukauden pelaajat: Hänninen, Suomela ja Lankinen

Salibandyn helmikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Oilersin hyökkääjä Oscar Hänninen, naisten Salibandyliigassa OLS:n hyökkääjä Salla Suomela ja Divarissa SB Welhojen puolustaja Iiro Lankinen.

Oscar Hänninen, 29, merkkautti jokaisessa ottelussa tehopisteitä kun Oilers nappasi helmikuun kuudesta pelistään neljä voittoa ja yhden tasapelin. Hännisen koko kuukauden tehot olivat 7+7, ja kovin saldo kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä nähtiin voitokkaassa Josba-ottelussa. Kauden koko runkosarjassa Oscar Hänninen oli Oilersin toiseksi tehokkain saldolla 24+22=46.

OLS:n Salla Suomela, 19, teki helmikuussa yhdeksän maalia ja syötti kaksi kun oululaiset voittivat kaikki kuusi pelaamaansa ottelua. Erityisesti jäi lajihistoriaan viikonloppu, jona Salla Suomela päätti OLS:n molemmat ottelut jatkoaikamaaliin. Hänen lavastaan lähti ratkaisu sekä Tapanilan Erä III:a että Porvoon Salibandyseuraa vastaan. Suomela oli lukemillaan 20+8=28 joukkueensa runkosarjan pistekolmonen. Kaiken lisäksi Salla Suomela onnistui erinomaisesti U19-nuorten Ruotsi-maaotteluissa helmikuun alussa Lahdessa.

Puolustaja Iiro Lankinen, 22, oli keskeisessä roolissa kun SB Welhot voitti helmikuun kuudesta ottelustaan viisi ja eteni Salibandyliigan karsintaan. Lankinen ylsi viidessä ottelussa tehoille ja kirjautti kuukauden lukemikseen 4+6. Kaikkiaan Iiro Lankinen oli runkosarjassa joukkueensa pistekakkonen saldolla 11+29=40.

Kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat Salibandyliigassa ja naisten Salibandyliigassa maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.