Maaginen Johansson johdatti Classicin ensimmäiseen välierävoittoon – katso perjantain salibandytulokset

SSV ja Happee aloittivat perjantaina taiston finaalispaikasta Pasilassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV ja Happee aloittivat perjantaina taiston finaalispaikasta Pasilassa. Kuva: Mikko Hyvärinen
SSV ja Happee aloittivat perjantaina taiston finaalispaikasta Pasilassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan välierät käynnistyivät perjantaina. Tampereen Classic otti kotihallissaan ensimmäisen voiton Esport Oilersista numeroin 5–4. Classicin Sami Johansson viimeisteli joukkueensa maaleista kolme.

Classicin ja Oilersin välinen taistelu kulki tasaisissa lukemissa läpi ottelun. Kaikki huipentui viimeisen kymmenminuuttisen aikana, kun sinnikäs espoolaisjoukkue tasoitti ottelun kahdesti. Kolme osumaa syöttänyt tamperelaisten Jussi Piha teki esityön Johanssonin ajassa 58.25 syntyneeseen 5–4-maaliin, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Helsinkiläinen SSV avasi semifinaalisarjan Happeeta vastaan selkeällä 9–3-voitolla. Vahvan ottelun pelanneesta SSV:stä nousivat esille erityisesti kakkosketjun hyökkääjät. Jani Helenius oli illan tehokuningas saldolla 1+3 ja Miko Kailiala säesti kahdella maalilla ja yhdellä syötöllä.

Pääkallo.fi kertoo välieräotteluista lisää illan aikana.

Miesten Salibandyliigan välierät:
Classic–Oilers 5–4 (voitot 1–0)
SSV–Happee 9–3 (voitot 1–0)

31 comments

  1. Kylläpä oli Happeen puolustus koko ajan askeleen SSV:n hyökkäystä perässä. Erityisesti Otto Tikka oli aivan pihalla oman puolustusalueen maalintokosektorin pelissä. Katsokaapa maalikooste, niin Tikan vartioima (tai mies jota Tikan olisi pitänyt vartioida) pääsee tekemään tyhjiin maalin 6 kertaa. Kyllä valmennuksen pitäisi reagoida ja ottaa pois myös nimimies, mikäli peli ei kulje ollenkaan.

    SSV oli hyvä tänään. Toivottavasti Happee kykenee parantamaan – erityisesti puolustuspäässä.

  2. ”Leikkanen, Väntinen pelataan pois.. Diipa, Daapa” nyt unohdettu et Kläsikillä on muitakin. Ilmeisesti vastustajat keskittyy tähän parivaljakkoon. Ikonen oli taas pelin kunkku.

  3. Oli miten oli niin paras viidestä voittaa. Nyt näin.
    Pieni SUURI mies Espoon toisesta liigajengistä osasi huonommalla ja kaikkien parjaamalla materiaalilla viedä pelit sentään jatkoajalle 🙂
    KUULA ON KUNINGAS!!

  4. Yllättävän tasainen peli, odotin selkeää voittoa Classicilta ja yksi kaveri vielä hyvällä päivällään ratkaisi ottelun. Vähän yleisöä classic mittarilla katsottuna, SSV:n tasoa.

  5. Otteluparit on lippujen mukaan eri arvoiset.
    Ssv-happee esittää viihteensä 8€ edullisemmin.

  6. Yle ois näyttänyt nämäkin pelit jos Erä olis ollu mukana, no ensi keväänä sitten uudestaan.

  7. Vaikuttaa todella siltä että liigan tiedotus on keskittynyt liikaa akselille Erä-SSV! Onko syynä liigan toimiston sijainti? Vai henkilökohtaiset syyt eli tiedottajien entiset seurat koska selvästi suositaan varsinkin erää.
    Eilen olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto vielä kamerat Tampereelle mutta ei haluttu koska Pasila oli helpompi. Ohjelma oli tehty hyvin, siitä kiitos, ainoa toivomus on että komentaattoreita voisi vaihtaa.

    Viimeisten vuosien aikana Espoo, Tampere, Jyväskylä ja Seinäjoki ovat jääneet aina pienemmälle huomiolle liigan tiedottajien valinnoista johtuen ja tähän on tultava muutos.

  8. Liigan lopputulos on jo nyt selvä. SSV kävelee Happeen yli, Kurre voi alkaa miettimään asua mestaruusjuhliin. Classic finaaliin mutta ei kävellen. Finaali on sitten selvästi SSV:een. Classicilla kuitenkin jokaisessa kentässä vapaamatkustajia, ei mahdollisuuksia rutinoiduilla kolmella tasapainoisella kentällä jyräävän SSV:een kanssa. Ensi kaudella on sitten välierissä SSV:tä lukuunottamatta toiset joukkueet.

  9. Mikä sukkaviritys tuossa kuvassa on Happeen Jonne Junkkarisella#27? Pelisukan alla oleva neon keltainen juttu. Onko ne jotkut tukisukat vai mitkä? Mistä niitä saa tuon värisiä? Ja onko niistä mitään hyötyä?

  10. Itse vaan huomasin alkuvuodesta, ettei liigapeleihin meno enää kiinnostanut.
    Sitä ennen kävin paikan päällä monta vuotta.
    Nyt seuraan enää live-tulospalvelusta miten pelit etenee.

    Toivottavasti laji silti saa uusia innokkaita faneja.

  11. Pikkusen tais vaikutta eilen yleisömäärän muuan Tappara- Pelicans peli.
    Stadissa ei ole sitä pelkoo:D

  12. Kandeis kuitenkin jengin muistaa kuinka tuore laji säbä on, ei noissa fudiskatsomoissakaan vielä 20 vuotta sitten ollut ketään. Stadikalla pelattiin tyhjille katsomoille. Säbässä menty ihan ok tahdilla eteenpäin… Ja hyvä se on että fudiksessakin ollaan menty eteenpäin, huuhkajilla käy faneja ympäri eurooppaa. Turhat raja-aidat pitäis kaataa yleisön osalta, voihan sitä useampaakin lajia seurata, no lätkää ei kuitenkaan aina jaksa;-)

  13. Toivotaan että Jyväskylässä on halli täynnä huomenna! ”Kuudes pelajaa” voi auttaa hirvimiehiä viikinkien kaatoon.
    Nyt eletään liigassa parasta aikaa, jännitys tiivistyy ja tunteetkin nousee vielä niin että alkaa sattua ja tapahtua..
    Espoossa odotetaan hirvimiehiä seuraavaksi vastustajaksi.

  14. Paljon mainostettu Classic Family kyykkää ratkaisevalla hetkellä pahasti niin yleisömäärässä ja sen myötä tunnelmassa. Ei se Family saa myöskään aikaan maalikoostetta nettilähetyksestä puhumattakaan. Divaristakin tulee jo kaikilta koosteet samana iltana !!!!
    Ennustan että tämän jälkeen Clasu kyykkää myös pelillisesti.

  15. Sen verran tajunnut noista maalikoosteista, aina kun ne tännä laitettiin, niin aina valitettiin. Kuvattu päin v..ua, ei nää palloo, eikä sitä eikä tätä. Ihan sama mitä classic tekee niin p…tä. Mene kattoon ne pelit jos haluat nähdä ne maalit.

  16. Ja tasan 3 joukkuetta näyttää pelejään, pieni määrä.
    Veikkaus teeveet yllättäin tulee kaikki tuolta Helssingistä.

  17. Etelä- Pohjanmaa se ainut paikka missä ne hidastukset näytetää. Nyt ei varmaan näytetä vähään aikaan:)

  18. Kerroppas missä sitä tunnelmaa on muuallakun Loviisassa? Oletko ymmärtänyt et Areena tampesterissa isoin halli. Mosalla kun kaks taputtaa niin hirveeltä meteliltä kuulostaa.

  19. Classic voittaa mestaruuden . Sais näyttää tv pelejä esim . Loviisa , turku , espoo , lappeenranta , oulu , joensuu ja satakunnasta raumalta ens vuonna ja sitku loviisa taas pelaa liigaa , niin sitten sieltä ja tulee nousemaankin vielä .