Nuorten maajoukkuevalmentaja SB-Pro:n tyttöjen päävalmentajaksi

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Suomen U19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Jukka Kouvalainen ja SB-Pro ovat solmineet 2+1 mallisen päävalmentajasopimuksen. Kouvalaisen vastuulla on runkosarjansa voittanut tyttöjen SM-joukkue.

Kuovalainen aloittaa tehtävässä toukokuun alussa. Pääasiallinen tehtävä on keskittyä muiden kuin Liigastatuksen omaavien B-ikäisten pelaajien harjoitteluuun ja kehittymiseen kohti Liigauraa.

Kouvalainen on toiminut yhteensä seitsemän vuotta Tikkurilan Tiikereiden naisten liigajoukkueen valmentajana, ja näistä kolme vuotta päävalmentajana. Samaan aikaan hän on toiminut niin ikään Tiikereiden tyttöjunioreiden päävalmentajana neljä vuotta. Noilta vuosilta kaapista löytyy kaksi SM-kultamitalia, yksi SM-hopeamitali sekä yksi SM-pronssimitali.

U19-tyttöjen maajoukkueen valmentajana Kouvalainen on toiminut neljä vuotta joista kaksi viimeisintä päävalmentajana, ja näiltä vuosilta palkintokaapista löytyy maailmanmestaruus. Päättyneellä kaudella Kouvalainen toimi Tapanilan Erän naisten Liigajoukkueen päävalmentajana.

– SB-Prossa on tehty hyvää työtä naisten ja junnujen parissa jo pidemmän aikaa, ja on todella suuri ilo olla jatkossa osa tätä kokonaisuutta. Prossa valmentajat ovat erittäin tiivis tiimi ja sellaiseen halusin mukaan itsekin, kertoi Kouvalainen yhdeksi siirron syyksi SB-Pron kotisivuilla.

Uutinen kokonaisuudessaan SB-Pron sivuilla

2 comments

  1. ”Prossa valmentajat ovat erittäin tiivis tiimi ja sellaiseen halusin mukaan itsekin, kertoi Kouvalainen yhdeksi siirron syyksi”

    No vaaditaanko siihen Pro että pystyy toimiman tiimissä?? ei ole muualla pystynyt………