Oilers kaatoi Suomen mestarit toistamiseen – katso keskiviikon salibandytulokset

Kuva: Toni Kivistö

Kuva: Toni Kivistö
Kuva: Sini Rajamäki

Esport Oilers jatkoi vahvoja vierasotteitaan ja kaatoi SPV:n toistamiseen Seinäjoella. Voitto kirjattiin vieraiden nimiin lukemin 6-7 (1-3,3-3,2-1) ja ratkaisumaali syntyi ajassa 58.32 Joonas Lastusen lavasta. Voitot ovat nyt siis 2-1 espoolaisille ja sarja on katkolla jo huomenna Espoossa pelattavassa neljännessä ottelussa.

Westend Indians pelasi veitsi kurkulla Classicia vastaan Tampereella ja osoitti mainiota taisteluhenkeä kaatamalla kotijoukkueen lukemin 5-6 (2-1,2-2,1-3). Vieraat nousivat rinnalle ja ohi viimeisessä erässä ja taistelivat voiton varsinkin maalivahti Marek Öigen hyvien otteiden siivittämän. Sami Niskanen iski tehot 1+1 ja Classicin puolelta Lassi Vänttinen merkkautti tehot 0+3. Sarja jatkuu perjantaina jolloin se on jälleen katkolla Classicille.

SSV jatkoi vakuuttavia otteitaan ja voitti NST:n kotonaan lukemin 8-5 (2-2,0-3,3-3). SSV varmisti näin ollen ensimmäisenä joukkueena paikkansa välieriin. SSV:n voiton takuumiehenä hääri varsinkin kolmesti osunut ikinuori Mikael Järvi. NST:n tehokkaimpana kunnostautui kahdesti osunut Arto Vainikainen.

Jyväskylän Happee oli tehnyt selkeän ryhtiliikkeen viikonlopun hölmöilyjen jälkeen ja otti hallitun 7-3 (2-1,0-0,5-2)-voiton Tapanilan Erästä. Erityisesti ottelun viimeinen erä oli kotijoukkueen heiniä. Happeen tehomiehenä hääräili hattutempun tehtaillut Juuso Heikkinen. Eero Kosonen oli nollannut viikonlopun ottelun täysin ja venyi kaikkiaan 30 laukauksen eteen.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
Classic-Indians 5-6 (Voitot 2-1)
SSV-NST 8-5 (SSV välieriin voitoin 3-0)
Happee-Erä 7-3 (Voitot 2-1)
SPV-Oilers 6-7 (Voitot 1-2)

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
SB-Pro-Erä III 12-0 (SB-Pro välieriin voitoin 3-0)
OLS-Koovee 5-2 (OLS välieriin voitoin 3-0)

Miesten liigakarsinnat:
SB Welhot-OLS 3-4 (Voitot 1-2)

Naisten liigakarsinnat:
O2-Jyväskylä-M-Team 1-2 (Voitot 2-1)

25 comments

  1. Niin vaan Erä suli kolmannessa erässä. Iskaniuksen aivotärähdys ei ilmeisesti ollut vakavaa luokkaa, koska kirmasi jo täysillä laatikossa. Happeella pieni pakkipula kun no look -Kainulainen jätti leikin kesken. Kouvosen poissaolo ei kuitenkaan pahasti näkynyt hirvien pelissä.

  2. Seinäjoella varmaan maansuru, joka lisääntyy seuraavan pelin jälkeen. Ei tullut Pohjanmaalle dynastiaa.

  3. Hyviä sarja ( SPV- Oilers) on menossa, great play hoiti nettilähetyksen ammattimaisesti ja selostajat vielä puolueettomia, kiitos.
    Samanlainen kun viime vuonna, tosin silloin mentiin viiteen peliin. Toivottavasti nyt tällä kertaa katkeaa jo huomenna!

  4. yli 45- vuotiaiden naisten märkä päiväuni kuosmanen raataa tukka putkella ja ei muuten purnaa. Kotilaisen miinotukset myös illan tulivuorten purkaus. Huolto myös näyttäs toimivan vaikka hintaa tullukki vyötärölle vähän liikaa jo.

  5. Olipa uskomattoman epäurheilijamaista ja ennen kaikkea raukkamaista käytöstä Erä III:n #6:lta (Jessika Laidler). Eräläisenä hävettää kyllä paljon, ja luulisi joukkuetovereidenkin häpeevän. Muu Erän joukkue taisteli parempaansa vastaan alusta loppuun täysillä ja kunnialla, mut tää yks pelaaja oli valitettavasti isoks häpeäks seuralleen ja koko lajille. Yritti tahallaan vahingoittaa vastustajaa lämäämällä pallon kulmavaparista päin, onneks ei onnestu. Monta peliä Erältä tällä kaudella nähneenä on kyllä huomannut, ettei tytöllä tahdo kestää kasetti, mut tällästä ku tänään en ois silti uskonu näkeväni! Toivottavasti jatkossa ei kyseinen pelaaja edusta Mosan sinisiä.

  6. Olipa seinäjoella luokattoman huonoa ja epätasaista tuomarointia… Ei todellakaan pleijjaritasoa, valitettavasti

  7. Tyrmistynyt katsoja -nimimerkille: ihme ettei tullut loukkaantumisia, salibandypallo painaa kuitenkin 23 grammaa ja naispelaajien laukaukset lähtevät jopa 80 kilometrin tuntinopeudella. Silkkaa onnea, jos tälläisestä tilanteesta selviää ilman luunmurtumia.

  8. Siinä on tosiaan luiden murskaaminen vasta alkusoittoa, kun naispelaajan megalämäri viuhuu jalkaan.

  9. Espoossa on nyt sabäboomi menossa, tänään Oilers-SPV ja huomenna Inkkarit- Classic., toivottavasti hallit täynnä.
    Perinteinen media on toivottavsti myös hereillä kun vastaavaa ei ole tapahtunut muissa lajeissa.
    Parasta aikaa pelaajille ja meille katsojille, varsinainen pommi olisi jos molemmat joukkueet pasevät neljän parhaan joukkoon.

  10. On kyl taas harvinaisen vähä-älyistä porukkaa kommentoimassa! Pallon osuminen silmään voi aina olla vakavat seuraukset, vaikka veto tulisi ”vain” 50km/h päin. Olis kieltämättä mielenkiintosta nähdä, kun äskeiset vähättelijät laitettais 3m etäisyydelle ja silmät kirkkaina edelleen naurais vaan että ”kyllähän tässä luut murtuu” ja suorastaan toivoisivat keskivertonaispelaajan vetoa päähänsä.

  11. Joo näil keskustelupalstoil pääsee liian usein ihmettelemään ihmisten tyhmyyttä. Jos pallo läiskähtää silmään, ei vedon tarvitse olla Otto Tikan 206km/h tehdäkseen pahaa jälkeä. Liian monet tajuu ton vast sitte, kun osuu omalle kohdalle. Sitä ennen on helppo ”äijänä” vähätellä.

    Mun puolesta sille Laidlerille vois antaa takautuvasti jo pelikieltoa ens kauden alkuun. Jos ei muuta ni luulis Erän seurana haluavan edes nuhdella isosti tuollaista pelaajaa. Ei luo ainakaan sellasta imagoa, että osattais hävitä kunnialla. Nää menee ihan samaan hulluusluokkaan ku tapaus, jossa Liverpoolin Suarez puri vastustajaa. Silloin lävähti 10 peliä kakkua, ja puhutaan vähäsen isommista ympyröistä. Eikä siinäkään sentään ollu saumaa elinikäseen vammautumiseen, eilisen kuvauksen mukaan sitä suorastaan yritettiin.

  12. Ihmettelin myös tuota Erän naisen vaparia, ei syöttöyritys, ei kohti maalia, vaan kova lämäri kohti muurissa ollutta pelaajaa, ohi meni ja laidasta yli.

  13. Sairasta touhua tuollaiset. Pelikieltoon vaan, ehdottomasti. Onko liitolla videot näistä peleistä? Nyt olis jatkoa varten loistopaikka tehdä ennakkotapaus ja kitkeä tulevia hulluuksia heti pois. Jos tällaisia katsotaan läpi sormien, voidaan kysyä millä mallilla on pelaajien turvallisuus ja suojeleminen? Minkä kannan liitto haluaa ottaa?

  14. Mitäs Perrin sanoi haastattelussa? En kerennyt lähetystä katseleen.

  15. Eikös tuo sama Erän naispelaaja jo saanut aikaisemmin jäähyn väkivaltaisuudesta tms. Oliko valmentajan päätös pelata tällaista? Täh?

  16. Sai, kun löi mailallaan tätä samaista Pron pelaajaa tahallaan jalkaan. Olis ansainnu siitäki enemmän ku kakkosen. Järkyttävä pelaaja, ei muuta voi sanoa. Tahalliset vahingoittamisyritykset on kyllä niitä juttuja, joista pitäis osata rangaista nykyistä paremmin ja enemmän. Ja suojalasipakon tarpeellisuudestahan on ollu paljon puhetta – näköjään pakko tarvittais myös sekopäiden tempauksilta suojautumiseks…

  17. Oliko valmentajan käskystä, vai ei? Ei ollut SM tasolla pelin kovuudesta tämä pelaaja? Itkemistä, näyttelyä?