Liigajoukkueesta kenkää saanut valmentaja M-Teamin ruoriin – ”Usea seura oli yhteydessä”

Kesken viime kauden Oilersista potkut saanut Mika Heinonen kasaa M-Teamiin kovaa joukkuetta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mika Heinonen ehti toimi Oilersin päävalmentajana 2,5 kautta. Kuva: Mikko Hyvärinen
Mika Heinonen ehti toimi Oilersin päävalmentajana 2,5 kautta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mika Heinosen päävalmentajapesti Esport Oilersin kanssa päättyi pari kuukautta sitten kesken pelikauden. Nyt Heinonen on löytänyt uuden pestin. Heinonen valmentaa Divari-joukkue M-Teamia ensi kaudella. Asiasta kertoo M-Teamin verkkosivut.

Heinonen on uuden haasteen edessä lähtiessään hänelle vieraaseen Divari-maailmaan.

– Usea seura oli yhteydessä vuodenvaihteen jälkeen, mutta kokonaisuutena M-Teamilla oli minusta tarjota paras paketti. Olen kuullut monesta lähteestä joukkueen olevan yksi Divarin fyysisimpiä, sitoutuneimpia ja motivoituneimpia taistelemaan noususta, Heinonen kommentoi.

– Seura on tehnyt selkeän linjauksen nostaa edustusjoukkueen tekemistä, ja kun lisäksi keskustelut seuran johdon ja nykyisten sekä muutaman entisen pelaajan kanssa olivat lupaavia, niin tästä tilaisuudesta en halunnut kieltäytyä, Heinonen jatkaa.

Päävalmentajasopimuksen lisäksi M-Teamin kertoo pelaajien jatkosopimuksista, joita on tässä vaiheessa kasassa yhteensä 16 kappaletta. Viime kauden rosterista ainoastaan puolustaja Sami Saari vaihtaa maisemaa takaisin Pohjanmaalle opiskeluiden perässä.

Lisää aiheesta M-Teamin sivuilla.

M-Teamin pelaajasopimustilanne kaudelle 2014-2015:
Robert Andersson
Ossi Rannala (MV)
Riku Reunamäki
Joni Rajamäki
Aleksi Urho
Lari Lundström
Jarkko Aavaharju
Kim Karjalainen
Antti Itkonen
Markus Skippari
Tuomas Ruippo (MV)
Henry Saario
Timo Elomaa
Jami Sjöblom
Chris Starck
Janne Makkonen

4 comments

  1. Taso laskee pelkästään sillä että Tiihonen ja Luoma lopetti valmentamisen!Sääli sinänsä,hienoja ihmisiä molemmat!Lajille huono että sellaiset kun nuo kaks jotka antoi kaikkensa lopettaa!

  2. Hieno homma, Tsemppiä M-Teamille ja Heinoselle tulevaan kauteen! 🙂

  3. Blackbirdsit kiinnittivät valmentajakseen uus-vanhan Juha Kurjen. No se ihan sama kuka penkin takana seisoo, Blackbirdsit ”elävät” Laine-Piippo -parivaljakon päätöksestä jatkon suhteen. Huhut vievät kavereita pääkaupunkin suuntaan, mutta ei välttämättä Divari-porukkaan??