Rauman SalBa juhlii Divarin mestaruutta – katso lauantain salibandytulokset

Rauman SalBa voitti keväällä Divarin ja nousi kaudelle 2014–2015 Salibandyliigaan. Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo
Kuva: Elmeri Elo

Naisten Salibandyliigan ja miesten Divarin runkosarjan loppuhuipennukset nähtiin lauantaina pelatulla päätöskierroksella.

Divarin viimeiselle kierrokselle lähes varmana mestarina lähtenyt raumalainen SalBa otti LaSBia vastaan täydet pisteet mukaansa voittaen oottelun lukemin 4–6. Näin ollen varmistui, että Raumalla pelataan ensi kaudella Salibandyliigaa.

Liigakarsintoihin puolestaan suuntaavat SB Welhot ja SB Vaasa. Kuopiolaiset saavat lähteä kotiedun turvin haastamaan liigapaikasta Oulun Luistinseuraa, kun taas SB Vaasalla on edessään kova sarja Nokian KrP:tä vastaan.

FBC Turun, porilaisen Karhujen ja Tampereen Ilveksen kohtalona on hakea vauhtia ensi kaudella 2. divisioonasta.

Naisten liigan runkosarjan voittoon tyylitteli SB-Pro, joka tyylitteli viimeisessä ottelussaan 18–0-voittoon Kaarinan Sheriffseistä. Pudotuspelien viimeisen paikan nappasi itselleen NST:n, joka peittosi päätöskierroksella Happeen.

TPS ja M-Team valmistautuvat pelaamaan putoamiskarsinnoissa ja Sheriffs tippuu suoraan sarjaporrasta alaspäin.

Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana. Alle on listattu kaikki lauantain otteluiden tulokset.

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro–Sheriffs 18–0
Erä III–Classic 4–8
Papas–OLS 1–8
Koovee–TPS 4–0
M-Team–PSS 3–3 ja.
NST–Happee 7–4

Miesten Divari:
ÄIF–PSS 4–5 ja.
Ilves–SB Vaasa 7–12
LaSB–SalBa 4–6
SBS Wirmo–Blue Fox 2–7
Blackbirds–M-Team 13–6
Steelers–SB Welhot 4–10
FBC Turku–Karhut 18–9

54 comments

  1. Liigakarsinnoissa siis parit:

    Nokian KrP – SB Vaasa
    SB Welhot – OLS

    Ennustan Kuopioon nousujuhlia tänä keväänä.

  2. Olssilla ollut jälleen vaikea kausi… tuskin edes haluavat säilyä tosissaa liigassa, pari kautta divarissa voisi tehdä joukkueelle hyvää.. welhot vie 3-0

  3. Vaasa ei tahdo nousta. Salba tappio oli taktinen ,jottei suoraa nousua tule. Karsintapeleistä katsojilta löysät massit pois Blue Foxin ”jarrukevään” taktiikalla

  4. Salba ensi kauden jälkeen takaisin divariin. Odotin kyllä että blue fox olisi ollut ainakin karsinnoissa.. Huonot pelit sattuivat kärkikamppailuihin. Welhot taitavat voittaa olssin ja myös vaasa laittaa nokian tiukille.

  5. Joo, ei siellä liigassa kukaan oikeesti halua pelata. Miksei perusteta 28 joukkueen divari niin ei kenenkään tartte pelata liigaa..?

  6. Kivaa kun ihmiset haluavat olla iloisia menestyneiden joukkueiden takana. Säälittävää…..

  7. Uskon vahvasti Welhojen nousuun. Kaikkien d1vari joukkueiden pelaamista nähneenä, olen sitä mieltä että he ovat pelillisesti paras joukkue. Hyviä yksilöitä, hyvä pelitaktiikka,

  8. Ennustan Oulun pysymistä liigakartalla. Sitkeä porukka. Nokia sen sijaan…Loviisan kohtalo odottaa. Pieniä tappioita Vaasalle katkaisee selkärangan.

  9. Miten Leino onnistuit pudottamaan noin hyvän porukan kakkoseen?
    Ehkä kaikkien aikojen surkein valmentajasuoritus!

  10. ^Porilainen ylimielisyys ja vastustajien aliarvioiminen.

    Pari vuotta sitten Porissa ei uskottu, että liigakarsinnoissa Ipa voisi pudottaa FBT:n divariin, mutta niin vaan pääsi käymään.

    Eiköhän porilainen salibandy kuitenkin koe vielä uudelleennousun ainakin Divaritasolle. Seuraavaksi vaikka Porin Mesikämmenet nimellä 😉

  11. Hieno kausi kaikilta Divarijoukkueilta. Jännistystä, hyviä suorituksia ja draamaakin tarjositte koko rahan edestä. Suurin yllättäjä oli Divari itse. Pelien, tapahtumien ja toiminnan taso on ottanut ison askeleen eteenpäin, kuten kasvava laji vaan voi.

    Onnittelut voittajille ja kiitoksia taistelusta haastajille! Olkaa ylpeitä sarjastanne ja peleistänne.

  12. Blue Fox voittaa silloin, kun ei ole pelkoa liiganoususta. Tappio tulee juuri silloin, jos uhka nousulle on. Lammin salibandy kiittää sarja-ohjelmaa.

  13. Sbvaasa moukaroi nokian. Vaasan valmennus valovuoden nokiaa edellä. Materiaali suhteellisen tasainen.
    Salban nousu oli erikoista. Veteliä jätkiä, jotka juoksi pallon perässä vailla taktiikkaa. Tulee vauhdilla alas ensi vuonna.
    Fbc ylivoimaisesti urheilullisin ja parhaiten valmennettu sakki. Kokemattomuus koitui kohtaloksi. Tulee vauhdilla takaisin ylös.

  14. Jos ja , kun nokia tippuu nousee se takaisin liigaan tulevaisuudessa .
    Salba tulee tippumaan ens kauden päätteeksi .
    Vaasa ja welhot tulee nousemaan enemmin tai myöhemmin ja moni muu ykkösseura ja moni kasvattajaseura tulee tippumaan tulevaisuudessakin .

  15. Veikkaanpa ettei tule putoamaan liigasta joukkueita enempää. TYön puolesta sen verran tullut eri sarjoja seurattua…Asennevamman pitää olla todella iso joukkueilla (KRP/OLS) että sarjatasosiirtymisiä tullaan todistamaan…

  16. Täysin samoilla linjoilla. Yllättynyt olen mikäli KRP ja OLS eivät pellaa ensi syksynä salibandy liigaa!!!

  17. Kuopio ei tule kuuna päivänä näkemään liigaa, kuten ei myöskään Vaasa, Kovjoki, Sipoo, Porvoo, Kerava etc. Tän kauden divarista Steelers tai M-Team on ainoa jengi jolla olisi ollut potentiaalia. Kaikkien muiden kohdalla organisaatiossa tapahduttava merkittävä ryhtiliike jotta liiga voisi edes olla tavoitteena. Tänä vuonna nousu tuli lähinnä koko joukkueen panoksella, mutta jotta liigassa tulisi menestyä tässä helppo recepti:
    Tutkapari joka dominoi, palloa ei tarvitse hallita kunhan dominoi peliä!
    Pallollinen pakki, hänen ollessa pallolla tapahtuu – jommassa kummassa päässä!
    Liimanäppi, pelastaa pallollisen pankin ja tutkaparin häröilyt. Antaa joukkueelle mahdollisuuden voittoon – illasta toiseen.
    Mutta onnittelut Salballe hienosta kaudesta.

  18. ”Kuopio ei tule kuuna päivänä näkemään liigaa”

    Sen voin paikallisena sählyniilona sanoa, että ennemmin tai myöhemmin Kuopiossa nähdään Liigapelejä, organisaatio on tehnyt viimoset 4 vuotta isoa ryhtiliikettä urheilullisempaan suuntaan. Jopa enemmän ryhtiä kuin KalPalla.. Ja Kuopio on suht vetovoimainen kaupunki muutenkin haalia kovia pelaajia, toisin kuin ehkä Hämeenlinna, Sipoo, Kerava tai Vaasa. Ainoastaan tämä työpaikkojen vähyys verottaa ja onneton kuntapolitiikka. Welhojen työpanos on ollut sen verran järjetön, että pelkästään tämä karsintamahdollisuus on iso palkinto hyvälle työlle!

  19. Se joka sanoo, että OLS ja KrP pitää liigapaikkansa heittämällä, ei tiedä mistä puhuu. 😉

  20. Isot Onnittelut Raumalle liigapaikan johdosta…..mutta.nyt ihan huomenna alkaa vasta sitten duuni…taustojen vahvistus,,mistä mattojengi ? mistä liigakelpoinen halli..lista on pitkä……Ja noista karsimaan päässeistä sen verran jotta..Näin molemmat Porvoossa ja ihan itse ihmettelin jotta voiko liigan ja divarin ero olla tosissaan noin suuri sillä vierailijoiden peli oli molemmissa täyttä potaskaa…Näillä karsijoilla ei ole mitään mahdollisuuksia Luistinseuraa/kristillisiä Poikia vastaan..noh ainahan voi sattua yllätyksiä..

  21. Samoilla linjoilla muutaman muun kanssa, että ei ols tai Näädät putoa kuin asenne ongelman seurauksena, muuta syytä ei ole. Pelaaja materialit ovat eritasolla, ja jos nyt vaikka katsoo Näätien toista puoliskoa liigassa, niin paikka pleijareissa ei olisi ollut edes yllätys. Alku 2voittoa 13 tappiota, loppukausi 5voittoa 2 tasuria ja 4 tappiota. Turha liigakarsinta tuli muutaman alkukauden lopun sulamisen takia.

    Kaikki kunnia divari joukkueille, mutta epäilen Salban putoavan ja Steelersin nousevan joko vuoden päästä tai sitä seuraavalla kaudella, uusi halli ja sitä myötä lisääntynyt katsojamäärä, antaa lisää nappuloita seuralle.

    Ols näytti että pystyy haastamaan useita kärkijoukkueita , joukkueesta puuttuu vielä se kylmän viileä viimeistely ja pari viimeistelijää, liikaa hukattuja maalipaikkoja.

    Loviisan paikka kauden esitysten perusteella oli selvästi olla se putoaja, ja lievä herääminen viime metreillä ei auttanut joukkueta kuin muutamiin moraalisiin pisteisiin. Jopa kauden umpisurkeasti päättänyt Josba vei pisteet ja (varmuus puuttuu) Indiansille suaminen viime sekunnilla ja sitten jatkoaika tappio kylkeen, kertoo jostain sekin.

    Onnea karsintoihin ja raumalisille kysymys, jäähalliin vai poriin ens kaudeksi kotihalli ?

  22. Unohdatte nyt erään tärkeän seikan. Päästäkseen pelaamaan salibandyliigaa ei kaupungin tarvitse olla iso eikä joukkueen tarvitse olla edes hyvä. Riittää, että voittaa Divarin ja pääsee yhdeksi kaudeksi kokeilee kuten nyt Salba.

  23. Samoilla linjoilla peehoo.loviisan kanssa. Divarin kärjen ja liigan pohjimmaisten välillä on vielä niin suuri tasoero että OLS ja Krp säilyttävät sarjapaikkansa.

  24. Hyviä kommentteja! Tottaha tuo on, että divarin taso tarkoittaa suoraan sitä, että liigaan nousee suoraan vähiten surkea porukka. Liiga voitaisiin hyvin supistaa 12 joukkueen sarjaksi ja suorat nousut ja putoamiset pois. Näin ei pääse syntymään noloja tilanteita että liigassa pelaa Salba tai vaikka Wirmo. Lajista katoaa uskottavuus.

  25. Sopiiko, että ei käytettäisi toisten nickejä kun kommentoidaan. Minulla ei ole mitään tietoa tai syytä arvioida Salban liigatulevaisuutta. Se yksi muitten nickeillä kirjoittava näköjään aloitti halveksittavan tavan kommentoida.

  26. Sekä OLS että Nokia pystyvät haastamaan liigan kärkiporukoita. Varsinkin OLSin loppukausi oli nousujohteinen, joten en usko että karsinnoissa on hätää. Seurassa on myös hyvä juniorityö ja muutenkin urheilullinen meininki. Ihmeitä voi tietysti tapahtua, mutta en löisi vetoa Welhojen tai Vaasan liiganousun puolesta.

  27. OLS selkeä nousija. Johansson pyörittänee yksin Vaasan pystyyn ja myös KrP liigassa ensi kaudella.

  28. missähän pelataan vaasa-krp su 9.3?? botniahallissa ainakin kolmosdivari turnaus????

  29. Onnittelut Raumalle liiganoususta. Tietänette sen valtavan työmäärän noston, joka tarvitaan vakiinnuttaaksenne liigapaikan. Teillä kuten myös Welhoilla on ollut nousujohteinen ura salibandykartalla. Kolme-neljä kautta sitten molemmat seurat pelasivat vielä kakkosdivaria. Menestys saavutetaan vain työllä, ja silloinkin vain kovalla työllä. Isoissa kaupungeissa tai talousalueilla toimivien seurojen on lähtökohtaisesti helpompi alkaa rakentamaan menestyvää organisaatiota kuin pikkukylien joukkueiden, joiden etsikkoaika tavoitella paikkaa salibandyliigassa on auttamattomasti ohi lajin ottaessa askelia pois puhtaasta harrastelajista. Tulevaisuudessa kivojen kaveriporukoiden en entistäkin vaikeampi säilyttää paikkaansa Divarissa, esim. Kerava, Sipoo ja Loviisa.

    Houkutus lähteä kokeilemaan siipiään liigassa oli tällä kaudella kaikkein suurin Raumalla. Welhot pelasivat taktisesti hyvän loppukauden ottamalla mm. Sipoossa tappion niskoilleen ja sijoittuivat divarin kakkoseksi, jolloin pääsevät mittaamaan tasonsa liigan toiseksi heikointa joukkuetta vastaan. Tällöin ei tarvitse vielä nousta, jos kynnys liigatasolle näyttää vielä liian korkealta ylitettäväksi, vaan voi ottaa vielä vuoden lisää aikaa rakentaa joukkuetta kohti liigatavoitetta. Sama tilanne on Vaasassa. En usko, että kumpikaan liigakarsintaan ponnistanut joukkue nousee vielä ensi syksyksi liigaan.

    Näistä liiganousupeikoista tai taktikoinnista johtuen Divarin viimeiset kierrokset ovat vuodesta toiseen tarjonneet yllätyksellisiä lopputuloksia. Tänä vuonna Lammilla kiitetään sarjapaikan uusinnasta Pohjanmaan suuntaan. Jännä nähdä mitä ensi kausi tuo tullessaan, onko joku, joka luovuttaa sarjapaikkansa ja ketkä nousevat kakkosesta Divariin. Hienointa on, että Ilvestä lukuun ottamatta Divari oli tällä kaudella tasaisempi kuin koskaan aikaisemmin. Ajatelkaapa, jos Divarissa olisi ollut kauden päätteksi kahdeksan joukkueen playoffit… 😉

  30. Salballa oli Divarin paras taktiikka. Se kenellä on pallo on myös valta. Kuusi tappiota koko kauden aikana puhuu omaa kieltään. Raumalla halliremppa kauppiksella alkamassa ja sen myötä 800 paikkainen katsomo. Äijänsuolta löytyy tarvittaessa talviharjoitteluhalli ja Kivikylän Areena. Taustat ja talous kunnossa, lisäksi hyvä ja sitoutunut faniryhmä. Tähän päälle pelaajatarjontaa yllin kyllin, kun ovat ensi kaudella ainoa Satakunnan (ja muun lähialueen) salibandyn pääsarjatason joukkue. Onnistuessaan sijoille 7-10.

  31. Jep haluan nähdä kun salba pitää palloa liigassa itsellään. Nyytit maassa saavat puolustaa pallottomana läpi pelien. Satavarmasti divariin kauden jälkeen. Jos löytävät valmentajan pieni valo tunnelissa kenties.

  32. Ihmeellinen negatiivisuus huokuu täällä divariseuroja kohtaan. Ja mitä te täällä sitä Steelerssiä mainostatte? Oli divarin kymmenes.

    Mielestäni liigan ja divarin välinen tasoero ei ole lähellekkään tuota tasoa mitä kommentit ”Salba putoaa varmasti ens vuonna” väittävät. Welhot pelasi preseasonilla muistaakseni tiukkoja matseja sekä OLS:sia, että liigan pudotuspeleihin tiensä selvittänyttä NST:tä vastaan. Kotietu karsinnoissa voi tehdä jo paljon välimatkalla Oulu-Kuopio. Vaasa taas haastoi hallitsevaa Suomenmestaria jopa vieraissa.

    Entä Indians, joka pelaa ensimmäisellä liigakaudellaan myöskin liigan pudotuspeleissä ja voitti muun muassa SSV:n syyskaudella? En myöskään ymmärrä sitä miten lajilta katoaa uskottavuus jos Wirmo tai Salba nousevat liigaan. Eikös sinne ihan pelaamalla kuitenkin aina mennä. Varmaan puhuivat Seinäjoestakin joku vuosi takaperin ettei ikinä pärjää, tuollainen sarjanousija.

    Siinä mielessä olen kyllä samaa mieltä kritisoijien kanssa, että liigan mahdollinen vaihtuvuus on nykyään liian suuri. Suora nousu/putoaminen tulisi korvata esimerkiksi siten, että liigan 1-2 huonointa pelaisi karsintapelejä divarin vastaavasti parhaita vastaan. Tämä siksi, että liigassa vältettäisiin hissijoukkueilmiö eli rullaaminen sarjatasojen välillä vuorovuosina. Loviisakin pelasi kaksi vuotta sitten pudotuspeleissä, nyt jatkaa huonon kauden päätteeksi pelejä porrasta alempana. Organisaation tilasta tai pelaajamateriaalista en osaa sanoa mitään, mutta kuvittelisin että parempi mahdollisuus liigassa säilymiselle mahdollistaisi useamman vuoden liigassa kerrallaan kehittäen seuraa ja houkutellen nmahdollisesti uusia pelaajiakin. Divarin pudotuspelit myös käyttöön mahdollisimman pian, jotta karsinnoissa varmasti pelaa tasaisen sarjan parhaat joukkueet.

    Kaikesta huolimatta uskon, että tästä tulee yksi viihdyttävimmistä salibandykeväistä pitkään aikaan. Pääsarjoissa kaikki otteluparit mielenkiintoisia ja liigan pudotuspeleissäkään ei pitäisi noilla joukkueilla tulla mitään läpihuutosarjoja.

  33. Liigan pelinopeus on Divaria kovempi. Huonoista syötöistä rangaistaan vastaiskumaalilla. Pelaajien täytyy myös pystyä reakoimaan pelitilanteiden muutoksiin todella nopeasti.

  34. ”Fbc ylivoimaisesti urheilullisin ja parhaiten valmennettu sakki. Kokemattomuus koitui kohtaloksi. Tulee vauhdilla takaisin ylös.”

    Hahah. FBC kyllä kaatui huonoon valmennukseen, junnuvalmentajakin osaa tehdä pelin sisällä enemmän muutoksia kuin FBC:n valmentajat.
    Pajatso tyhjenee junnujen osalta, paluuta Divariin ei ainakaan pariin vuoteen.

    Vaasa ja Welhot klaarasi voittoja huonollakin pelillä, joten varmasti haastavat liigajoukkueet.

  35. Voiko muka oikeasti olla niin että divarin kärkipään joukkueet tahallaan häviävät pelejä ettei tarvii nousta? Nyt siis welhot, blue fox ja Vaasa ainakin ? Kuulostaa uskomattomalta.. Joka kausihan tästä puhutaan esim. blue foxin kohdalla mutta silti.. Lajin myrkyttämistä jos tällaista todella tapahtuu!

  36. Hei, antakaa nyt ihmeessä nousijan juhlia edes hetken ennen kuin alatte lynkkaamaan sekä karsijoiden ensin pelata karsinnat ennen kuin tuomitsette.
    Miksi ei voi edes hetkeä nauttia tämän kauden hyvistä suorituksista?
    Ja luuletteko että SalBa tuolla rosterilla lähtee liigaan? Varmaan tulee muutoksia.
    Ja karsijat jos nousee, niin joukkueeseen tulee muutoksia.
    Varman raumalla ja muualla tiedostetaan että ei tule helppo kausi liigassa ja varmaan eimestaruudesta haaveilla.
    Onko mahdotonta olla jonkun menestyksestä onnellinen? Ei varmaan, peri suomalaista puukkoa selkään vaan 🙂

  37. ”Fbc ylivoimaisesti urheilullisin ja parhaiten valmennettu sakki. Kokemattomuus koitui kohtaloksi. Tulee vauhdilla takaisin ylös.”

    Hahah. FBC kyllä kaatui huonoon valmennukseen, junnuvalmentajakin osaa tehdä pelin sisällä enemmän muutoksia kuin FBC:n valmentajat.
    Pajatso tyhjenee junnujen osalta, paluuta Divariin ei ainakaan pariin vuoteen.

    FBC kaatui myös umpisurkeaan puolustus pelaamiseen sekä maalivahti peluutukseen. Junnuvalmentaja oli kyllä selvästi kokeneempi kuin fbc:n nykyiset valmentajat. Huhut kertoo että TPS olisi haalimassa fbc:n juniorit ensikaudeksi??. Divariin fbc ei kyllä enää nouse!.

  38. Karjulle: En tarkoittanut FBC:n penkin takana häärivää junnuvalmentajaa, sehän oli tuon trion vahvin lenkki, jolle olisi pitänyt antaa enemmän vastuuta.
    Ja eikös nuo puolustuspelit ja maalivahtien peluutuksen kerro juurikin epäonnistuneesta valmennuksesta.

  39. Mikäli toi ”Karjun” huhut junnujen(edes kolmen) tepsiin menemisestä pitää paikkansa, ni se terkoittaa koko FBC-joukkueen pohjan hajoamista! Ymmärrän kyllä junnuja, vaikka pelasivatkin kohtuullisen paljon.
    Ainoa lääke suunnan muutokseen on koko johtoportaan ja edarin valmentajien siirtyminen syrjään! Alkaen V.L:sta..Olen sitä mieltä, että näin valtavan huono menestys kaikissa ikäluokissa, myös naisissa suorastaa pakottaa vaihtamaan koko kaveripoppoon!

  40. Turun alueen säbäjunnujen määrä on niin iso että Turkuun mahtuu kelvollisesti yksi kovatasoinen liigajoukkue ja yksi divariporukka ja sittenkin jää ylijäämäpelaajia alueen aladivarijoukkueisiin tai lähiseudun muihin seuroihin. Kyse on vain tekijöistä ja asioiden organisoinnista.

    Odotin tällä kaudella FBC Turulta sarjapaikan uusimista, mutta vuosi Divarissa tehnee nöyräksi jatkossa ja seurassa keskitytään enemmän edustusjoukkueiden valmennuksellisiin aiheisiin kuin sirkustemppujen ja viihteen esittämiseen.

  41. Enpä ole ennen nähnyt vastaavaa että kauden tärkeimpiin peleihin valmistautuva seura ilmoittaa julkisesti etsivänsä ensi kauden päävalmentajaa. Tälläinen tilanne siis Sb Vaasalla heidän kotisivujensa mukaan. Liekö tällä vaikutusta karsintapeleihin mutta ajankohta lievästi sanottuna erikoinen.

  42. Se jonkun junnun isä joka toimi yhtenä fbc:n edarin valmentajana oli kyllä ihan väärässä paikassa. Millä lihaksilla se valmensi divarijoukkuetta. Suutalalle pätevä kaveri rinnalle, niin hyvää tulee. Seuran sisältä sitä on turha etsiä, ei ole.
    Johtoportaassa voisi myös minun mielestä käydä pikku tuulahdus.

  43. Kaikki jotka tietävät mitä ensi kaudella tapahtuu niin pistäkää johonkin muistiin. Meillä oli töissä lätkäveikkaus pari vuotta sitten. Kaikki muut miehiä paitsi yksi nainen. Tehtävänä oli pistää ennen kauden alkua sarjataulukko runkosarjan jälkeen paperille. Nainen joka ei ollut varma, onko Jokerit Helsingistä pärjäsi yhtä hyvin kun puolet ’tietäjistä’.

  44. Kieltämättä FBC johto torkahti, kun alkukaudesta Aaltosta tarjottiin heille. Päättivät luottaa vanhaan mv kolmikkoon, vaikka kenelläkään heistä eivät pallot jääneet näppeihin parhaalla tavalla. Aaltonen taas torjui loppu kauden tärkeitä pisteitä Wirmolle.

    Eikös FBCssa muutenkin junnut eniten flopanneet. Itselleni ei muistu oikein ketään näkyvää junnua sieltä tällä kaudella, kun joskus aiemmin tuntui, että puoli joukkuetta oli junnuja. Tosin en niin paljoa FBCta nyt seurannut, A-junnut ei ainakaan päässyt edes karsintaan.