Salibandyliigan välierät käyntiin perjantaina – tässä otteluohjelma

Kuvat: Mikko Hyvärinen, Markku Taurama ja Olli Laukkanen

Kuvat: Mikko Hyvärinen, Markku Taurama ja Olli Laukkanen
Kuvat: Mikko Hyvärinen, Markku Taurama ja Olli Laukkanen

Salibandyliigan välierien ohjelma on vahvistettu. Semifinaalit starttavaat perjantaina Tampereella sekä Helsingissä otteluilla Classic – Oilers ja SSV – Happee, ja finalistit ovat selvillä viimeistään sunnuntaina 30. maaliskuuta.

Classic, Tampere – Oilers, Espoo
Pe 21.3. klo 18.00 Classic – Oilers Tampere Areena
Ma 24.3. klo 18.00 Oilers – Classic Tapiolan UH
Ke 26.3. klo 18.00 Classic – Oilers Tampere Areena
La 29.3. klo 15.30 Oilers – Classic Tapiolan UH (tarvittaessa)
Su 30.3. klo 15.00 Classic – Oilers Tampere Areena (tarvittaessa)

SSV, Helsinki – Happee, Jyväskylä
Pe 21.3. klo 18.00 SSV – Happee Pasilan UH
Su 23.3. klo 18.00 Happee – SSV Monitoimitalo, Jyväskylä
Ke 26.3. klo 18.00 SSV – Happee Pasilan UH
La 29.3. klo 15.30 Happee – SSV Monitoimitalo, Jyväskylä (tarvittaessa)
Su 30.3. klo 15.00 SSV – Happee Pasilan UH (tarvittaessa)

17 comments

  1. Kannattaako näitä enää edes pelata. SSV:lle varma mestaruus tulossa. Jos OiLerssit tulee finaalissa vastaan niin pääsee taas naureskelemaan katsomon puolelta, kun Espoon pojat itkee tuomareille joka tilanteesta.

  2. Vaikka toivoisi Happeen kykenevän selättämään SSV:n, niin pelottavan vahva ja eleetön Viikinkijoukkue on tähän mennessä ollut, niin runkosarjan lopussa kuin NST-sarjassakin. Happeen pitäisi pystyä parantamaan erityisesti vieraspelaamistaan, joka Erä-sarjassa oli kovin ailahtelevaista ja vailla tappamisen meininkiä. SSV on levännyt, Happeella fyysinen sarja alla. Mikä sen merkitys? Saako Happee koko rosterin jalkeille? Veskaripeli on isossa roolissa, kumpi pystyy pistämään seinän maalille. Toivottavasti viime vuoden vastaava sarja ja sen opetukset ovat hirvillä vielä mielessä kirkkaina. Liika himmailu kostautuu, toisaalta myös höntyily. Toisesta sarjasta sanoisin, että Oilersin puolustuspeli näyttäisi olevan kovaa luokkaa, ja sen kanssa Clasu tulee olemaan todellisissa vaikeuksissa.

  3. Toivottavasti näistä saadaan asillisia lähetyksiä nettiin. 7 € ei ole paha hinta esim. noista great playn HD-lähetyksistä, lisää niitä.

    Veikkauksen pikkuruudusta tihruttaminen on ihan vitsi.

    Vähän paremmin näkyvyyttä telkkariin olis kiva.

  4. Classicinhan saa melko aseettomaksi kun ottaa Vänttisen pois tai kun hän saa pallon rightin hyökkääjät pois taustalta.

  5. Pitkää meijän kannattajat veti asia linjalla, ja sitten saapui viikinki näyttämään että suoli24-tason jutut onnistuu meiltäkin, jeejee. Se nyt on ihan varma että Happee ei ole helppo ja finaalit on jos sinne asti mennään kova rasti oli vastassa kumpi jengi tahansa….

  6. Ssv taas kova oilers vaikea vastus kelle tahansa . Nyt ois classicin vuoro voittaa mestaruus . Eikä happeetakaan saa unohtaa , joskus sekin voittaa mestaruuden se on fakta. Telkkariin pleijarit . Kiitos .

  7. SSV on tämän vuoden mestari, ensi vuonna se on Happee tai Erä. SPV:llä ja Classicilla tulee hiukan vaikeampaa seuraavina vuosina ja Oilers on täysi kysymysmerkki. Laittakaa tämä ennuste talteen.

  8. @ Koppakuoriainen

    Eli viimeiseen kahteen vuoteen ei salibandy enää ole ollut marginaalilaji?

  9. ei taida ihan heti olla muuta kuin marginaalilaji, toki suomessa toi toinen kaukalossa tapahtuva marginaalilaji on kanssa yllättävän suosittua;-)

  10. Mahdolliset neljäs ja viides välierä tulee suorana TV2:lta, jos jotakin sattuu kiinnostamaan.