SB Vantaa aloitti Divarikarsinnat voitolla – UHV Bulls haluton

Valkoisissa pelaava SB Vantaa on yksi DivarikarsintojenArkistokuva: Niko Vahtera

Kuva: Niko Vahtera
Kuva: Niko Vahtera

Miesten Divarikarsintojen toinen kierros alkoi lauantaina. Etelä-Suomen b-lohkon toiseksi sijoittunut SB Vantaa saapui haastamaan Länsirannikon voittajaa vehmaalaista UHV Bullsia. Vantaalaiset olivat alkuminuuteista asti isännän paikalla ja voittivat ensimmäisen ottelun 6-10(0-3, 3-4 ,3-3).

Mihin ottelu ratkesi?
SB Vantaa oli saapunut Vehmaalle paremmin valmistautuneena ja paremmalla jalalla. Vehmaalaisten hyökkäykset pysähtyivät kerta toisensa jälkeen tiiviiseen vantaalaispuolustukseen, eikä painetta saatu millään vierasjoukkueen päätyyn. SB Vantaa puolusti nöyrästi ja viimeisteli paikoista tehokkaasti.

Ottelun hahmo?
SB Vantaalla oli onnistujia laajalla rintamalla, mutta 3+1 tehot kirjauttanut Niko-Joonas Stark oli eristyisen hyvällä pelipäällä. Erityisen tärkeä oli Starkin maali toisessa erässä kun Bulls meinasi päästä peliin mukaan ja tuli jo kahden maalin päähän. Heti seuraavassa vaihdossa Stark kuitenkin niittasi kolmantensa ja vehmaalaisten orastava kiri jäi siihen.

Ottelun puheenaihe?
Vaikka ottelu oli varsin maalirikas, niin muutoin ottelussa tapahtui hyvin vähän, rumia taklauksia tai muita ylilyöntejä ei nähty. Ehkä suurin puheenaihe olikin UHV Bullsin pelaajien haluttomuus, jota kummasteltiin erätauolla kahvin ja pullan kera.

Tilastohuomiot:
UHV Bulls: Antti Heinonen 2+0, Jarmo Lännistö 1+1, Jussi Lännistö 0+2
SB Vantaa: Niko-Joonas Stark 3+1, Henri Åhman 2+0, Teemu Kolari 1+1

Yleisöä: 235

3 comments

  1. Vehmaan kyläjoukkue ei halua nousta divariin. Rahkeet ei millään riitä divarissa ja porukka tietää sen, jolloin otteluista tulee tämän kaltaisia näytöksiä.

    Bullsit jatkavat ensi vuonnakin kakkosessa ja pärjäävät siellä hyvin, jolloin kaikilla on kivaa, pelaajilla, katsojilla ja seurajohdolla.

  2. Onko se sitten väärin? Että kaikilla on kivaa? Tällä tasolla kyse on harrastuksesta, harva kai harrastaa siksi että haluaa laittaa kaiken vapaa-aikansa muun elämän kustannuksella kiinni lajiin. Jos joku haluaa, se tuskin on keltään pois. Samoin kuin sekään, jos ei halua.