SBS Masku Divarikarsintojen viimeiselle kierrokselle – ”Parempi joukkue voitti”

SBS Masku ja Nurmon Jymy kohtasivat lauantaina Maskussa Divarikarsintojen toisella kierroksella. Maskulaiset olivat voittaneet ensimmäisen pelin jatkoajalla 4-5, joten sarja oli katkolla heille.

Vahvasti esiintynyt SBS Masku veikin ottelusarjan nimiinsä 13-6(5-3,5-0,3-3) -voitolla, ja eteni Divarikarsintojen kolmannelle ja viimeiselle kierrokselle.

Mihin ottelu ratkesi?
Masku oli alusta asti paremmalla jalalla ja taistelutahdolla liikkeellä. Nurmolaiset joutuivat roiskimaan kaaripalloja, eivätkä missään vaiheessa ottelua saaneet konetta käyntiin.
Samalla kun Nurmolaiset koittivat käynnistellä konettaan, Masku viimeisteli tehokkaasti ja voitti kaksinkamppailut vahvalla prosentilla.

Ottelun hahmo?
SBS Maskun Ville Tuominen oli todella hyvällä pelipäällä. Liukaskinttuinen Tuominen oli alati vaarallinen vastustajan hyökkäyspäässä, mutta muisti samalla hoitaa puolustusvelvollisuutensa moitteetta. Tuominen pyssytti kaksi maalia ja valittiin ansaitusti ottelun parhaaksi.

Ottelun puheenaihe?
Nurmon Jymyn epäonninen oma maali ensimmäisessä erässä aiheutti yleisössä ihmetystä. Joillekin mieleen juolahti jalkapallon MM-karsintaottelu Suomi – Unkari vuodelta 1997, jolloin suomalaiset möhlivät pallon omaan maaliin muutaman suomalaispelaajan kautta. Jymyn oma maali taisi mennä kahden kenttäpelaajan ja maalivahdin kautta, kenttäpelaajien samalla lyödessä päänsä yhteen.

Kommentit:
– En tiedä missä jalat oli, missä pää oli, tämä on tällaista. Masku oli tänään ehdottomasti parempi, kommentoi Jymyn päävalmentaja Teemu Kokko.
– Hieno tapahtuma ja parempi joukkue voitti. Me käytimme maalipaikat paremmin hyväksemme. Olimme jo viime pelissä fyysisesti parempia ja tänään minun mielestäni jopa dominoitiin sitä osa-aluetta, kommentoi SBS Maskun päävalmentaja Michael Fager.
– Pidetään sama flow-tila päällä, kun lähdetään LeBan kimppuun ensi kierroksella, Fager päättää.

Tilastohuomiot:
SBS Masku: Jani Kaksonen 2+2, Jarno Laaksonen 1+2
Nurmon Jymy: Arto Roumio 2+0, Jose Kivipelto 2+0

Yleisöä: 359

4 comments

  1. Siihen se Maskun meno sitten päättyykin. LeBan kolmen vuoden määrätietoinen työ palkitaan nousulla Divariin. Mutta mistä pelaajat ensi kaudelle?