Tässä ovat Salibandyliigan puolivälieräparit

Hallitseva mestari SPV kohtaa puolivälierissä Oilersin. Kuva: Markku Taurama

Hallitseva mestari SPV kohtaa puolivälierissä Oilersin. Kuva: Markku Taurama
Hallitseva mestari SPV kohtaa puolivälierissä Oilersin. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigan puolivälieräparit valittiin tänään Helsingissä. Otteluparit käynnistyvät perjantaina.

Runkosarjan voittanut Classic pääsi valitsemaan ensimmäisenä, ja se otti vastustajakseen kahdeksanneksi sijoittuneen Indiansin. Kakkonen SSV poimi vastaansa NST:n, ja Happee pelaa Erää vastaan. Neljänneksi jääneelle hallitsevalle mestarille SPV:lle jäi vastustajaksi Esport Oilers.

Salibandyliigan puolivälieräparit:
Classic-Indians
SSV-NST
Happee-Erä
SPV-Oilers

Runkopelipäivät ovat pe 7.3., su 9.3. ja ke 12.3. sekä tarvittaessa pe 14.3. ja su 16.3. Kolmella voitolla etenee välieriin.

32 comments

  1. Veikkaan, että näistä mennään jatkoon seuraavasti:

    Classic jatkoon otteluvoitoin 3-0
    SSV jatkoon otteluvoitoin 3-0
    Happee jatkoon otteluvoitoin 3-1
    Oilers jatkoon otteluvoitoin 3-1

  2. Toivon mukaan nähdään yksi tai kaksi yllätystä. Classic voi hyvinkin valitettavasti kontata Indiansia vastaan. Se on historiassa nähty. SSV rutiini riittää 3-2 voiton jatkoon. Oilers voi kyllä pyyhkiä SPV:llä lattiaa ellei SPV ole ”piilotellut” kuntoon viime kierrosten ajan. Happee-Erä on mielenkiintoinen. Jos Erä vie esim ekan Jyskylässä, niin voi saada hengen päälle ja viedä koko sarjan. Muuten uskon kyllä että Intiaanin ennustus tästä sarjasta pitää kutinsa.

    Mut toivotaan että neljän joukossa on joku ”yllättäjä”. Ettei samat jengit kuin viime kaudella. Ja mestarikin sais vaihtua 🙂

  3. Uskon että erä kurittaa hirviä ja inkkarit yllättää.

  4. Inkkarit, viikingit, hirvet ja pelihemmot saletisti jatkoon…ei lassikille vieläkään mestaruutta.

  5. – Inkkarit (Classicilta loppuu jalka kun pelataan hurlumheitä, joka on Inkkarien mahdollisuus)
    – SSV (NST laitaa kampoihin, mutta materiaalin laajuus ratkaisee)
    – Happee (liikkuvampi ja taktisesti joustavampi)
    – Oilers (molemmat runkosarjan pelit menivät tasan JA 6-6 ja Varis psyykkaa joukkueen hurmokseen) 😉

  6. Perjantain perusteella en oikein usko NST:n voittavan matsiakaan, ehkä kotona mutta tuskin. Ihan hyvää yritystä heiltä ja nro.45 pelasi loistavasti, mutta on materiaalissa niin huikea ero ettei tule riittämään, mutta toivotaan että tulee hyviä matseja. Ei toi kuitenkaan ihan läpihuudettu kamppailu ole, mutta usko on kova että 3-0 menee!!

  7. Hauskoja trolleja 😀

    Mutta eiköhän lopun inkkaripelit ja kauden vastakkaiset pelit kerro classicin vievän sen parin.
    SSV on loppukaudesta ollut vakuuttava. ja kokemuksella, ja osin uusilla tuulillakin, vievän lappeerantalaisia puhtaasti, kuten classic.
    Happee erä, siinä on tiukempaa, mutta erältä puuttuu se lopun rutistus, joten happee vie parin lopulta.
    Joko SPV oli aika kovan treenijakson alla, tai sitten peli ei vaan oikein kulje parhaalla tavalla. Jos ensimmäinen, SPV vie, jos jälkimäinen, oilersilla jopa mahdollisuudet yllättää!

  8. Nyt olisi ainoastaan yksi toivomus: valitkaa tarkkaan tuomarit ettei käy kuten viime vuonna kun tuomarit ottivat ratkaisevan roolin, eli antakaa pelaajien ratkaista pelaamalla voittaja.

  9. -Classic ja SSV menevät uskoakseni rutiinilla jatkoon 3-0 tai 3-1 otteluvoitoin.

    -Happee hoitelee Erän voitoin 3-1 tai 3-2. Erän rutiini ei vielä tässä vaiheessa riitä, mutta tulevaisuudessa Erä tulee olemaan kova.

    -SPV-Oilers onkin sitten selkeästi vaikeimmin ennustettava ottelupari. Itse heitän arvioni SPV-lasien takaa ja sanon, että SPV klaaraa 3-2 voitoin tämän otteluparin. MUTTA jos peli on samanlaista kuin Classicia vastaan, niin noutaja tulee.

    Yksi asia on mielestäni varma: mestari vaihtuu tänä vuonna.

  10. ”Jos veikata pitää, niin Yle Urheilun suorien tv-lähetysten käynnistyessä Salibandyliigan välierävaiheessa, on neljän parhaan joukossa vähintään yksi joukkue runkosarjan 4.-8. sijoilta.”

    Ylen ”Kommentti: Pudotuspelijännite nousi ilman yllätystäkin.” Linkkiä en laita, kun menee tarkastukseen.

  11. ei mitään muita yllätyksiä kun et ssv otti nst:n.. Erä olisi ollut paljon helpompi kuin kovaa sinnittelevä nst. Todennäköisesti ssv hoitaa pelit, mutta tiukoilla marginaaleilla. näkeekö jostain valintatilaisuuden jälkilähetyksenä?

  12. Nyt ollaan tekemässä historiaa vai onko aikaisemmin ollut 4 joukkuetta pudotuspeleissä pääkaupunkiseudulla palloilusarjoissa?
    Toivottavasti taistelevat niin että kaikki ovat neljän parhaan joukossa ja näin stadilaisten toivomuksena.

  13. Pelitaidot sinne neljän parhaan joukkoon vie. Joukkueen kotikaupunki ei vielä takaa paikkaa auringossa 😀

  14. Näin on, pelitaidon lisäksi valmentajien taktinen osaaminen, fyysinen kunto, maalivahtipeli, yleisön tuki, tuomareiden toiminta, loukkaantumiset ja hyvää tuuria..

  15. Toi ois kyll kovis, siis täältä katsottuna. Ois peliä tarjolla jo vähän liikaakin:-). Mutta tuskinpa tulee tapahtumaan, classic ja speve on kyll sen verta kovia, mä väitän että Erällä on parhaimmat saumat omassaan. Oilers on kyll kanssa kova, mut en usko että pärjäävät seinäjoella…

  16. Se pisti classic sitte lipun hinnat tappiin. Lippupalvelussa 17,50 aikuinen, mennään sentään vasta puolivälierissä.

  17. Aivan, liian kalliiksi menee, melkein puolet pienen talouden kauppareissun hinnasta mutta finaaliin sitten vasta paikan päälle.

  18. Espoossa laittoivat vielä paremmaksi, jotta saavat tasapainotettua talouttaan. Aikuisten liput 20 euroa.

  19. Onko jonkun mielestä 20 euroa oikeasti liikaa playoff-pelistä? Noissahan kuitenkin aina jonkinlaiset alennukset opiskelijoille yms. Hyvä vaan, että katsotte himassa pelit niin ei tarvitse hallilla kuunnella itkua, kun kahvi maksaa KAKSI euroa!

  20. Kyllä kahvista voisin sen kaksi euroa maksaa. Hyvä hinta! Mutta lipusta 20 euroa, en todellakaan!

  21. Kyllä 20 on liikaa. Sunnuntai ilta meneekin sitten Erä-Happee ottelussa 13 euron hintaan. Toisaalta, täältä Itä-Helsingin lintukodosta on vähän pelottavaa lähteä Espoon ghettoihin hengailemaan.

  22. ei taida ainakaan edesauttaa mm. Kotilaisen lanseeraamaa ”Kaveri mukaan peleihin”.

    20euroa saattaapi olla hiukan liikaa niille jotka eivät ole ns. ”laji-ihmisiä”.

  23. En oo kyllä mistään lajista valmis maksamaan euroakaan silloin, jos vaihtoehtona on katsella kotona joko tavan televisiolähetystä tai veikkaustv:tä yms.
    Joku voi sanoa, että sportti on parasta livenä. Minusta enää tänäpäivänä ei ole. 60 tuumaisen töllöttimen ruudulta, selostajat, kommentaattorit, hidastukset ja analyysit huomioonottaen kotioloissa katsominen on ihan ylivoimaista.

    Tämän on huomanneet kyllä myös seurat ja erityisesti sporttipubit. Isot televisiot ja videotykit on muuttaneet koko penkkiurheiluscenen.

  24. Täysin samaa mieltä edellisen ”mistään lajista” kanssa! Kyllä on todella lokoisaa vaikkapa himassa katsoa isolta tauluteeveeltä, oluttakin saa siemailla, jos siltä tuntuu. Toisin kuin katsomoissa!

  25. Kaikkiin peleihin pitäisi olla ilmainen sisäänpääsy.
    Sama raha tulisi seuroille oheismyynnistä täysille katsomoille, kuin nyt puolityhjistä katsomoista ja ankeasta tunnelmasta nykyisillä lippuhinnoilla.

  26. Noh, nyt kyllä täytyy sanoa, että peliä on paljon mieluisampi seurata, kun laittaa äänen pois. On senverran sanoja toistava tapa puhua kommentaattorilla…