TPS:lle kaksi kovaa menetystä – sentteri ja puolustaja suuntaavat Espooseen

Teemu Aaltonen on matkalla Espooseen ja Esportiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Teemu Aaltonen on matkalla Espooseen ja Esportiin. Kuva: Mikko Hyvärinen
Teemu Aaltonen on matkalla Espooseen ja Esportiin. Kuva: Mikko Hyvärinen

TPS:n miesten Salibandyliiga-joukkue saattaa uudistua ensi kaudella enemmänkin. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan useampia pelaajia kosiskellaan muihin seuroihin.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan TPS kokee ainakin kaksi kovaa menetystä. Loukkaantuneena ison osan kuluvasta kaudesta ollut taitava sentteri Teemu Aaltonen sekä joukkueen avainpuolustajiin kuulunut Janne Nurminen edustavat ensi kaudella Esport Oilersia.

Oilersia valmentaa nykyään ex-TPS-luotsi Teemu Varis, joten siirrot eivät ole yllättäviä. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan TPS:stä saattaa suunnata Aaltosen ja Nurmisen lisäksi muitakin pelaajia Espooseen. Esimerkiksi Toni Läntisen nimi on kantautunut huhuissa Pääkallo.fi:n toimituksen korviin mahdollisena Oilersiin siirtyjänä.

TPS-jätti ja -tykki Mikko Hautaniemi puolestaan harkitsee Sveitsiin lähtemistä ja Lauri Liikasta kosiskellaan Rauman SalBaan.

Toki tulopuolellakin esiintyy huhuissa nimiä. TPS on muun muassa saamassa muutaman junioripelaajan FBC Turusta ja mahdollisesti maalintekovoimaa myös PSS:stä. Myös nuori Happee-taituri Lassi Kotovaara saattaa viilettää ensi kaudella TPS:n paidassa.

22 comments

  1. Siinä meni sitten ensi kauden pudotuspelipaikka.
    Voi voi…mutta ehkä tämä on sitä mitä Tepsin toimistolla halutaan. Lyhyt kausi tuo pienemmät menot kun ei tarvitse matkustaa ympäri Suomea.

  2. Katos. Ennen kuin ensimmäinen peli on pelattu, niin pleijarit meni. Pakko ihmetellä tätä salibandyliigaa, miten nuo tulokset tiedetään jo ennen kautta.

    Tuo PSS:n maaliruisku lienee Nylund ja/tai Raitums, kun nyt jätettiin itse jutusta pois ja sitten Beeceestä Tuomiset&Kärkkäinen?

  3. PSS:stä Raitums ja Oliver Järvinen. Toinen vahvistus ja toinen ei. Ei kai Espoossa niin pulassa olla, että Läntinen sinne otetaan. Joku järki nyt.

  4. TPS:llä on niin vahva juniorituotanto, että joukkue menee ensi kaudella play-off peleihin vaikka omilla junnuilla ja C-käsivarsinauhalla merkatut ylijäämäpelaajat suuntaavat vuodesta toiseen kohti pääkaupunkiseutua 😉

  5. Mitkä mahtaa olla kemiat uuden valkun kanssa espoossa? Joutuu reenaan….
    Voi olla hyvinkin tilaa vaikka kelekkä.

  6. jaa-a, yksi pelaaja tuli TPS:stä jo tälle kaudella mutta ei ole paljoa näkyny, en tiedä onko loukaantunut sitten..

    t.läntinen olisi jo jotain..

  7. surullista liigasalibandyn puolesta turun näkökulmasta. henk.koht lähti kiinnostus ensi vuoden tps:n peleistä kun aaltonen lähti. en vois sanoa että olen kovin perehtynyt tps:n kuvioihin, mutta jotenkin tämän pystyi aistimaan jo talvesta lähtien, nyt vaan todella tyhjä olo tämän uutisen jälkeen.

  8. niin, kai pitäis onnitella esport oilersia tästä… saattavat pelata finaalissa ensi vuonna.

  9. Vilander tehnyt hyvää duunia, ei helvetti.. Peluuttaa pelkästään omia junnujansa.. Ja tässä tulos, kaikki vähän edes kokeneet lähtevät pois tai eivät jatka joukkueessa. Tepsiä voidaan pitää happeen farmina, Haapamäki hyvänä esimerkkinä. Ei mitään jakoja mahtua happeen jengiin, joten otti hyvän kaverinsa Turkuun pelaileen vähän säbäliigaa… Huhhuh..TPS salibandyn edustusjoukkue ei ole enää entisensä. Lisää vaan runkopelaajia hyllylle ni rupee luonaamaan!! XD

  10. Tps edustus ei kiinnosta tätä menoa yhtään ketään. Joukkue täynnä värittömiä ajokoiria, kun valmennus haluaa itsensä näköisiä pelajia.

  11. Salminenhan on vaan liigan keskitasoa huonompi pakki, ei vahvistus classicille eikä ylitse pääsemätön menetys tepsille. Enkä ihan heti usko että manseen otetaan ruotsalaisten lisäksi turkulainen pakki, siinä alkaisi oma juniori polku olla tukossa.

  12. Vielä pitkään junnuikäinen Olli Laine paikkaa mennen tullen Salmisen menetyksen. Ja tämä on aikuisten oikeasti totta!

  13. Jos huhujen mukaan hautaniemi,nurminen,läntinen ja luukkonen lähtevät. Saattaa rauman Salba saada napattua jonkun pelaajan tepsistä. Voi olla myös että Vilander ilmoittaa suoraan Ajunnujen joukkueen liigaan mikä tekee ”vanhempien” lähdöstä helpompaa.

  14. kyl maarille: Ei ole loukissa. Nyt se yksi Tepsistä tullut löytyy 3. puolivälierän viimeiseltä riviltä, kohdasta 6-7. Heti siinä ennen voittomaalin syöttäjää.

  15. Aivan, Lastunenhan taisi käydä välissä 2. divarissa. No tärkeään paikkaan maali jokatapauksessa..

  16. Tepsissa kaikkien aikojen farssi ilmassa. Sama teema tuntuu jatkuvan, että parhaita pelaajie ei pystytä pitämään joukkueessa ja tilalle värvätään junnuja/ala-sarja pelaajia täyttämään rosteria. Jos vielä Hautaniemi ja Liikanen päästetään pois niin haisee kyllä pahasti divarilta.

  17. Hallin käytävillä liikkuu sellaista huhua, että yllä mainitut Tuomiset ja Kärkkäinen on jo tehnyt nyt sopimukset TPS:än kanssa. Enään vaan odotetaan julkaisemista.