Vaisu Oilers nöyrtyi SSV:lle pronssiottelussa – Miko Kailiala 2+2

SSV voitti Salibandyliigan pronssia. Pasilan Urheilutalolla pelattu kamppailu Esport Oilersia vastaan oli läpi ottelun helsinkiläisten juhlaa. Ottelu päättyi 8-5 (3-2,2-2,3-1).

SSV johti ottelua koko ajan. Vierasjoukkue Oilers oli jatkuvasti askeleen jäljessä. Toisen erän lopussa Oilers nousi vielä maalin päähän, mutta pronssimitalin kohtalo ratkesi lopulta kolmannen erän puolen välin tienoilla Matias Kaartisen ottamaan viiden minuutin väkivaltaisuusjäähyyn. Sen aikana kotijoukkue SSV tehtaili kaksi maalia ja löi viimeisen naulan Oilersin arkkuun.

Kotijoukkueen 20-vuotias Miko Kailiala oli pronssiottelun pistenikkari. Tehot 2+2 koonnut laituri johti mallikkaasti SSV:n hyökkäyspeliä. Muutenkin koko SSV oli yllättävän pirteä, vaikka eilinen pettymys varmasti jossain määrin painoikin. Vierailijoiden peli oli täysin jäässä. Matias Kaartinen jakeli muutaman namupassin, mutta kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen ilonaiheet jäivät todella vähäisiksi.

Oilersin pelissä toistui sama teema kuin eilen ratkaisevassa välieräottelussa Classicia vastaan. Kotijoukkue SSV johti jo vajaan kahden minuutin jälkeen taistoa 2-0-lukemin, ihan samalla tavalla Classic oli eilen niskan päällä Espoossa.