Happeen ja Erän ensimmäisessä kohtaamisessa ei nähty yllätyksiä, vaan kotijoukkue otti vakuuttavan 7-2 (5-1,1-0,1-1)- voiton Monnarilla. Ottelu ratkesi pitkälti jo ensimmäisessä erässä, jossa Happee saavutti 5-1-johtoaseman.

Happeen tehomiehinä häärivät 1+1-tehot merkkauttaneet Joonas Pylsy ja Jami Manninen. Erän Mikko Pasanen vastasi vieraiden molemmista maaleista.

4 comments

1. Janne Kainulainen. Tuo on vaarallinen yhdistelmä, ku on Jonne Junkkarisen itseluottamus ja Jaska Kuneliuksen kädet. Jatkossa sitä palloa liikenteeseen, kun muuhun et pysty. Täytyy ymmärtää omat rajat tai jatkossa soi omissa vieläkin enemmän. Nyt ei kolissu ”kuin” kerran Kainulaisen menetyksestä, paikkoja vastustaja sai useampaankin.

2. Hyvässä hengessä näyttää tämä sarja menevän, urheilullisin joukkue voittakoon ja ylilyönnit jää muiden rupuporukoiden harteille?

3. Mieluummin otan joukkueeseeni Kainulaisen tyylisen rohkean ja itsevarman pallotaiturin, kuin virheitä pelkäävän peruspakin. Olisi jäänyt monelta peruspaavolta läpisyöttö Kääriäiselle antamatta Happeen viimeiseen maaliin, kun olisi voinut pelätä syötönkatkoa ja vastahyökkäystä. Rohkea yrittää ja epäonnistuu joskus, virheitä pelkäävä ei edes yritä.