Video: Oilers-Loviisan Tor kaikki maalit – Oilersin namuttelua, Niirasen 400:s piste ja Talvitien jatkoaikamaali

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen
Kuva: Olli Laukkanen

Loviisan Torin taival miesten Salibandyliigassa päättyi toistaiseksi eilen 6–5-jatkoaikatappioon Oilersille. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Koosteesta kannattaa vilkaista ainakin Oilersin muutama harvinaisen mehukkaasti namuteltu osuma sekä Tor-konkari Joni Niiranen 400:s piste Salibandyliigassa.

Loviisan Torin liigataipaleen päättymistä ja menneitä vuosia fiilistellään Pääkallo.fi:n Facebookissa.

3 comments

  1. Videon katsottua täytyy vain ihmetellä, että pelaako Oilersin kaverit palosta lajia kohtaan vai sen takia että olisi iltaisin jotain tekemistä. Tuulettaminen on sitä että mailasta otetaan keskivaiheelta kiinni ja hölkätään pelikavereita vastaan heittämään kulunutta kuminauhaa löysempää yläfemmaa. Minkä takia maalin tekemisestä ei näytetä minkäänlaista iloisuutta tai ylpeyttä? Talvitie tekee jatkoajalla maalin ja voittaa tiukan pelin joukkueelleen niin kaveri näyttää siltä että omissa olisi kolissu. Miten yleisö voi syttyä mukaan joukkueen tekemiseen, jos pelaajat näyttävät siltä että on aivan sama tuleeko maali vai ei kuhan nyt jotain tekemistä olisi opiskelujen ohella. Myönnettäköön, että yleistys on karkea ja kapea käyttämällä vain yhtä videota referenssinä, mutta sama ilmiö on näkynyt jo vuosia kun olen pelejä käynyt katsomassa. Muistan kuinka J.Hintikka juoksi kentän poikki maila ilmassa huutaen kun teki tiukassa pelissä maalin. Ehkä Nokian KRP ei sytytä perjantai-iltana, mutta miten se voisi sytyttää yleisöä kun pelaajien ilmeet ovat kuin hautajaisissa. Yhden maalin merkitys tietenkin on salibandyssä eri kuin monessa muussa lajissa, mutta tulee aivan mieleen että nähdäänkö iloitseminen omasta ja muiden maaleista ”nolona”.

  2. Pelillä ei ollut merkitystä. Kaveri oli varmistanut tippumisen divariin, mielestäni järjetön ilakointi olisi ollut moukkamaista.