Classic pyörittää SB-Prota pienempää rosteria – ”Ei se tunnu”

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Classicin Nina Rantala onnistui kahdesti maalinteossa maanantaina, kun Classic voitti SB-Pron 6-5 naisten Salibandyliigan toisessa finaalissa. Rantala oli hyvillään siitä, että tuomarit antoivat pelata, kun kerran molemmilla joukkueilla oli hyvä vauhti päällä.

– Tässä huomasi, että pelataan finaaleja, SB-Pron My Kippilä vahvisti pelin luonteen ja kuittasi, että nyt on jännittämiset jännitetty.

Classic ja SB Pro ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti runkosarjassa sekä Champions Cupin välierässä ja Suomen Cupin finaalissa. Pro vei nimiinsä runkosarjan ja isot ottelut, mutta Classicilla on pitkä mestaruusputki. Voimasuhteisiin ei My Kippilä tai Nina Rantala suostu kommentoimaan, mutta molemmat totesivat ykskantaan, että kaksikon kohtaamisissa on oma mausteensa eikä fyysisyydestä tingitä.

Vaikka Classic pyörittää selvästi pienempää rosteria, ei Rantala ole huolissaan omiensa juoksuvauhdista:

– Ei se tunnu. Tätä varten on kesällä treenattu.

Rantala ei ota kantaa spekulaatioihin sopivasta pelirytmistä finaalisarjassa:

– En mä tiedä, onko pelien väleillä merkitystä. Silloin pelataan, kun kalenterissa lukee.

Tulevan torstain koitokseen valmistaudutaan tutulla kaavalla. Lepoa, tankkausta ja välillä vähän treenataan, kertoo Rantala. Kippilä odottaa, jälleen kerran, tasaista peliä, joka on pienestä kiinni.

– Paikoista pitää kuitenkin tehdä, Kippilä päätti.

6 comments

  1. Itse vaihtaisin Classicista pois,jos en saisi peliaikaa!Aivan tyhmää istua vaihtopenkillä koko ajan.Ei siellä kehity kunnon pelaajaksi!!Classic on noin sisään lämpiävä naisten joukkue,että harvat ja valitut saavat juuri peliaikaa.Samat pelaajat jatkuvasti kentällä ja näin tuhotaan Classicin tulevaisuus!Valmentaja pelaa peliä vuodesta toiseen omaan pussiin ja itselleen meriittiä keräten!!Erittäin lyhyt näköistä peluuttamista vuodesta toiseen ja jo nyt on taantuminen Classicissa näkyvissä!!Ensin oma etu ja sitten vasta seuran etu näkyy katsomoon asti!!

  2. Ei tarvi pyörittää jos ei taho. Mut penkin päässä olevat junnut ei välttämättä ole liiga tasoa. Siksi mennään kapealla rosterilla.