Classicin ja Happeen finaalisarja käyntiin perjantaina – katso otteluohjelma

Happee pelaa finaaleissa ensimmäistä kertaa sitten kevään 2005. Kuva: Esa Jokinen
Happee pelaa finaaleissa ensimmäistä kertaa sitten kevään 2005. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyliigan finaalien otteluohjelma on tamperelaisen Classicin ja Jyväskylän Happeen välillä valmistunut. Miesten loppuottelusarja alkaa perjantaina 4.4. ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 21.4. Finaalit pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Miesten Salibandyliigan loppuottelut

SC Classic, Tampere – Happee, Jyväskylä
pe 4.4. klo 18:30 Classic – Happee, Tampere Areena
su 6.4. klo 15:00 Happee – Classic, Monitoimitalo Jyväskylä
la 12.4. klo 15:20 Classic – Happee, Tampere Areena

tarvittaessa
su 20.4. klo 15:50 Happee – Classic, Synergia-Areena Jyväskylä
ma 21.4. klo 12:30 Classic – Happee, Tampere Areena.

Ensimmäinen finaaliottelu nähdään YLE Areenan kautta ja muut finaaliottelut televisioi YLE TV2.

22 comments

  1. Meikäläinen tykkäsi enemmän nuista youtube-lähetyksistä, laatu oli hyvä ja niissä oli mukava tekemisen meininki. Hymyilevä Henriksonni & kumppanit, jopa sanavalmis #ylijohtava. Ylen meininki liian jäykkää, selostaja ei tiedä lajista tarpeeksi ja huomaa, ettei salibandyä seuraa. Intohimo puuttuu. Mitä mieltä muut?

  2. Asiaa! YouTube lähetykset oli silkkaa timanttia ja loistavaa lajikulttuuria. Keskitetyillä panostuksilla voitaisiin varmasti lähetysten kuvanlaatua / lähetystekniikkaa vielä parantaa. Turha niitä vähiä rahoja on tuhlata kalliiseen ruutuaikaan, kun internet on tulevaisuuden levityskanava ja kaikenlisäksi ilmainen sellainen.

  3. Pidetäänpä nyt mittasuhteet oikeina. Lajin ydinjoukko seuraa pelejä varmasti mieluusti nettilähetyksinä. Katsojia saattaa olla jopa useampi tuhat. Ylen kautta katsojia 80000-120000. Puhutaan yli kymmenen kertaisesta näkyvyydestä. Pitää muistaa että lajin markkinointi ei voi rajoittua vain pääkallon lukijoihin. Haaste onkin saada lajia seuraamaan ne jotka ovat kiinnostuneita urheilusta ylipäätään, ei pelkästä salibandystä. Yleä parempaa ei salibandy voi kumppanina saada.

  4. Onko tää nyt oikeesti niin hyvin hoidettu kun mahdollista? 2. ja 4. finaalin välissä kaksi viikkoa! Ja mahdollinen viides finaali klo 12:30. Jos näitten finaalien järjestäminen järkevällä aikataululla on oikeesti näin hankalaa, niin ehkä se yhden finaalin malli on tosiaan parempi.

  5. 12:30!! ei hyvää päivää mikä kellonaika mestaruuden ratkaisevalle ottelulle.

  6. No ihan arki maanantaista ei taida onneksi kuitenkaan olla kyse, niin syvällä kai tämäkään laji ei vielä. Pääsiäinen siis tuolloin.

  7. Ihmettelen miksi alkuperäisistä liigan sivuilla koko kauden olleista finaalipäivämääristä on osin luovuttu. Tosiaan tuo kaksi viikkoa 2. ja 4. finaalin välillä. Uskomatonta. Finaalisarjan intensiivisyys ja seurattavuus tulee mielestäni kärsimään. Olisko kannattanut odottaa eilistä Jypin putoamista, koska nyt tietääkseni enää Jypin naiset pelaa finaalejaan Synergialla.

  8. En tiedä kuinka aikaisin noita isoja halleja pitäisi olla varailemassa, mutta aika kauas tuo Synergia-Areenan ottelu on kyllä saatu. Vai onko sitten haluttu mahdollisia tv-pelejä pääsiäiseksi, jotta saataisiin näkyvyyttä kolmena viikonloppuna peräkkäin?

  9. Niin, Synergia arena on jääkiekkoon ei sählyyn. Tuossa Jyväskylän urheilupaikkojen tarjonnassa ei hirveästi ole mahdollisuuksia. Jos tuo liitto painostaisi joka kaupunkia varmuuden vuoksi rakentamaan kunnollisen hallin.

  10. Hidas tempo hyödyttää C:tä. Juoksuvoimainen Happee ei nyt saa sitä etua, mikä parempikuntoiselle joukkueelle normaalitahdilla pelattavissa finaaleissa tulisi.

  11. Viikko väliä peleillä, ratkaiseva finaali klo 12:30 maanantaina… kuka näitä oikein miettii?

    Tavoitteena on ilmeisesti mahdollisimman mielenkiinnottomat finaalit, joilla voidaan ensi vuonna perustella siirtyminen yhteen otteluun.

  12. Kyllä meni fiilis tästä sarjasta, ei näitä jumalauta jaksa seurata pitkin kevättä ja 12.30. Miksi pitää merginaali lajista tehdä väkisin vielä marginaalimpi, herätkää Jormat!!!!!

  13. Huikeeta lukee näitä kitisijöitä kun aprillipäivänä tulee tälläne uutinen eikä sitä älyä/halua älytä et pääsee itkee taas tänne jostaki

  14. Maanantai 21.4 on toinen pääsiäispäivä, joten lienee ihan bueno ajankohta viimeiselle finaalille, jos sinne asti pelit vie.