Classicin kuuden vuoden putki poikki – SB-Pro vihdoin Suomen mestari!

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliigan ratkaisevassa, viidennessä loppuottelussa SB-Pro kukisti Classicin lukemin 5–3, ja voitti näin ollen himoitun Suomen mestaruuden. Ottelun voittomaalin iski Karoliina Kujala.

Pasilan urheiluhallissa pelattu viides finaali alkoi SB-Pron komennossa. Kotijoukkue SB-Pro meni ensimmäisessä erässä jo 3–0-johtoon Elina Kujalan tekemällä maalilla. Vierailijat onnistuivat kaventamaan kuitenkin ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla.

SB-Pro säilytti johtoasemansa ottelun päätöskympille asti. Viimeisenä Classicin selkärangan katkaisijana oli Karoliina Kujalan ajassa 54.10 tekemän 4–1-maali. SB-Pro johto piti Classicin kahdesta kavennuksesta huolimatta päätöserän loppuun saakka, ja lopulta voitto kirjattiin nurmijärveläisille numeroin 5–3.

Mestaruus oli SB-Prolle sen seurahistorian ensimmäinen. Samalla katkesi Classicin kuusi kautta peräkkäin kestänyt kultamitaliputki.

Pääkallo.fi raportoi ottelusta kattavasti illan aikana paikan päältä, usean toimittajan voimin.

14 comments

  1. Hienot finaalipelit! Onnittelut Prolle ja myös naissäbälle! Näitä pelejä tarvitaan lisää!

  2. Liitolle siitä että naisten ja miesten finaalipelit pelattiin samaan aikaan ja vielä molemmissa mestaruudet katkolla.Ei näin!Toiv tästä otetaan opiksi!

  3. On se vaan ihme että tuomarit ei puutu pelaajilla oleviin koruihin. Nominationit kiiltää ranteissa katsomoon saakka, ottelusta toiseen. Myös pelaajilla itsellään on vastuu ottaa vaaralliset korut pois.

  4. Missä oli mestaruusjuhlinnan kultasuihkut? Kyllä Tampereella moiset osattiin järjestää. Hieno ottelu pelaajilta, mutta tapahtuma kuin runkosarjan ottelu (poislukien yleisömäärä).

  5. Hatunosto classicin pelaajille loppuun asti täysillä pelaamisesta, fanit on ylpeitä teiistä!!hopea ei ole häpeä ja te sen osoititte, viime vuonna kun hopeamitalit lensivät laitoja päin toisella joukkueella. Urheilu on täynnä ilon ja surun hetkiä ja sehän siitä tekeekin mahtavaa!

  6. …”tosi+fani”lle,loistoa on myös hopeassa, kyllä! Loistava on koko Classic-joukkue, onnittelut heille. Mestareita olette meille 🙂

    Onnea myös SB-Prolle kullasta ja terkut Laura Loisalle, joukkueen ykköselle!

  7. Upeaa Pro, aivan mahtavaa. Näytitte miten hoitaa homma kotiin, jees.