Happee vei niukasti trillerin ja tasoitti finaalisarjan – katso sunnuntain salibandytulokset

Näin syntyi toisen finaalin voittomaali. Petri Kauko osui ylivoimalla paluupallosta. Kuva: Esa Jokinen

Näin syntyi toisen finaalin voittomaali. Petri Kauko osui ylivoimalla paluupallosta. Kuva: Esa Jokinen
Näin syntyi toisen finaalin voittomaali. Petri Kauko osui ylivoimalla paluupallosta. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyn pääsarjoissa oli sunnuntaina ohjelmassa miesten Salibandyliigan toinen finaali ja pari divarikarsintaottelua. Luonnollisesti illan suurin mielenkiinto kohdistui Jyväskylän Monitoimitalolla pelattuun finaaliin.

Happee väänsi toisesta finaalista niukan 5–4-voiton. Voittomaaliksi jääneen 5–4-osuman tuikkasi Petri Kauko kolmannen erän alussa. Maali syntyi ylivoimalla paluupallosta lähietäisyydeltä. Jäähyllä voittomaalin aikaan kärvisteli Classicin Paul Kotilainen.

Loppuunmyytyä finaaliottelua seurasi Happeen uusi ennätysyleisö 1144 katsojaa.

Pääkallo.fi raportoi kattavasti Happee–Classic-ottelusta illan aikana.

Salibandyliigan 2. finaali (mestariksi 3 voitolla)
Happee–Classic 5–4, voitot 1–1

Divarikarsinnat (Divariin 2 voitolla)
SSRA–SB Vantaa 6–4, voitot 1–1
SBS Masku–LeBa-96 7–4, voitot 1–0

12 comments

  1. Nyt propsit hirvien valmentajille peluutusmuutoksista. Kaasalaiset ja Kunet tylsistyttivät clasun kakkosen. Seuraava peli on iso peli. Uskon hirvien pelaavan sen ilman hönttilyä ja viisaasti.Kannu sit Hippoksella!

  2. Totta. Happee iski jokaisen jäähyn aikana ja jokainen annettiin aiheesta. Erikoispelaaminen korostuu finaaleissa.

  3. Yksi katsoja enemmän, koska halliin mahtuu vain tuon verran… Tulijoita olisi kyllä ollut enemmänkin.

  4. Juu juu. Mutta onhan kylilläkin pikkasen koko eroo. Mutta se on jännä nähdä saako valepa ja tikrut metrolle enemmän väkee kun classic ja happee 😀 14. päivä alotetaan lenttis finaalit. Jos mahdollista niin kannattaa säbän seuraajienkin tulla maistaan vähän lenttis tunnelmaa kalevaan (kun sastamalassa ei tilat riitä). Tunnelma oli mahtava ainakin keväällä 2012.

  5. Mitä jos masku tuosta nousee? Toimivat FBC Turun farmijoukkueena, fbc putosi ja jos masku nousee, niin saavatko luovuttaa paikkansa turulle? Toinen vaihtoehtohan on, että suuri osa fbc turun pelaajista tulee pelaamaan maskuun. Tai jos masku nousee niin hienoahan se on sekä heidän ansiotaan, mutta väitän että silti ”ykkösseurassa” enemmän divarissa pärjääviä pelaajia?

  6. Farmisopimus taisi vaan käsittää tämän kauden, että BeeCeen junnut saisivat miesten pelejä alle. Nämä joukkueet ovat pikemminkin kilpakumppaneita ja eivät varmasti luovuta paikkaansa. Masku sai kyllä kapeasta kentästä ja uniikista alustasta sen verran kovan kotiedun, että pidän tällä hetkellä edelleen Leban nousua todennäköisempänä.

  7. Siel oli 144 katsojaa enemmän kun virallinen kapasiteetti on

  8. Masku ei nouse. Eivät halua, koska ei ole rahaa. Pankkitili ihan tyhjä. Kontiolahdella ens viikonloppuna todnäk junnut pelaamassa.

  9. Hyi aivan hakoteillä. Masku varmasti yksi parhaiten taustoitettuja kakkosen jengejä Suomessa.

  10. Niin ja kuinka kauan lentistä on suomessa pelattu? Ei sinänsä hieno laji sekin, mutta kannattaa aina muistaa kuinka tuore laji sähly on ja jo tässä ajassa vetää monella paikkakunnalla hyvin väkeä katsomoihin. [provo]Se on vaan ku hallit on rakennettu noiden vanhojen lajien katsojamäärille mitkä ei oo nousseet ikinä;-)[/provo]