Hattutemppuilija Manninen kritisoi pelitahtia – ”Taas pyöritellään peukaloita kahdeksan päivää”

Happeen Jami Manninen isännöi perjantaina bussikiertuettaan aloittavaa OLS:aa. Arkistokuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigan runkosarjan maalikuningas Jami Manninen osui Happeen maalitalkoissa kolme kertaa, mutta eniten miestä lämmitti koko hirvilauman ehjä 60-minuuttinen esitys.

Joukkueen ainoa tavoite lauantaina oli hakea kotietu ensi sunnuntaille, ja se onnistui tavalla, joka ei jättänyt selittelyille sijaa.

– Ryöstöä haettiin, ja se saatiin. Tyytyväinen pitää olla, se oli koko joukkueelta hyvä esitys, Manninen totesi.

Classicin heikko puolustuspelaaminen ei kiinnittänyt Mannisen huomiota. Fokus oli vain oman joukkueen pelaamisessa.

– En kyllä ehtinyt kaverin touhuja juuri vilkuilla. Keskityimme porukalla siihen, että olemme hereillä joka vaihdossa, eikä sellaisia välivaihtoja tulisi. Sen on täytynyt aika hyvin onnistua, jos vastustaja jää kahteen maaliin.

26-vuotias maajoukkueeseenkin jälleen valittu Manninen nousi maaliensa myötä pudotuspelien pistepörssin kolmanneksi yhdessä Petri Kaukon kanssa. Sillä ei ole miehen mukaan nyt mitään merkitystä.

– Ihan sama, milloin ja miten maaleja tulee. Tyhmältähän se vähän kuulostaa, mutta kyllä nyt on oikeasti tärkeintä, että Happeella on lopussa taululla enemmän maaleja, Manninen muistutti.

Yli viikon tauko peleistä ei miellytä Mannistakaan, mutta asiassa pitää nähdä positiivinenkin puoli.

– Harmittaa, että tässä taas pyöritellään peukaloita kahdeksan päivää. Pudotuspeleissä on tottunut siihen, että pelataan tiiviillä tahdilla, mutta hoidetaan nyt sitten jokainen ukko täyteen tikkiin, ja ensi sunnuntaina mennään taas.

Manninen muisti kiittää myös kovaa mekkalaa pitäneitä Happee-kannattajia.

– Loistava fiilis oli pelata, sillä kannustus oli taas kohdallaan. Puhuimmekin tuossa jo jätkien kanssa, että tämä on meidän kotihalli, Manninen myhäili.

4 comments

  1. Ei sitten tullut Kaltalan dream teamille mieleen katsoa Tapparan pelipäiviä etukäteen? Fantastinen idea siirtää finaalipeli samaan ajankohtaan kilpailevan tapahtuman kanssa.

    Ajatelkaas, jos tämä olisi ollut se ainoa finaali?

  2. Huomenna ei olis pelattu Tampereela eikä Jkylässä lätkää, joten miksei säbää voida pelata huomenna. Haloo Liitto. Mutta lätkä finaaleja pelataan kuitenkin Tampereella, eikä Jkylässä ensi viikolla, Haloo liitto!

  3. Nimenomaan ei olisi saanut väistellä mitään tai ketään, vaan pitää ne jo sovitut ja ilmoitetut finaalipäivät voimassa.

    Kun lähtee nöyristelemään YLE-verolla elävien televisiopomojen eteen, niin saa nöyristellä ikuisesti.