SB-Pron valmentaja Kinnunen: ”Pientä käynnistymisvaikeutta kaikilla”

SB-Pron valmenukselle jäi voitosta huolimatta pohdittavaa finaalisarjan jatkoa ajatellen. Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

SB-Pron avaus naisten finaalisarjassa oli vakuuttava, mutta voitosta huolimatta petrattavaakin jäi. Joukkueen valmentaja Nino Kinnunen ei ollut tyytyväinen tapaan, jolla ottelu alkoi nurmijärveläisten kannalta. Hän painotti, että taustatyöt täytyy tehdä kunnolla ennen maanantain toista finaaliottelua.

– Peli oli alussa vähän hermostunutta puolin ja toisin, ja pallo pomppi. Molemmilla oli hetkensä, mutta voisi sanoa, että aika perinteinen finaaliavaus, valmentaja Kinnunen taustoitti.

– Vähän ehkä mietimme alussa jotain muuta, mutta sitten palasimme normaaliin pelisysteemiin. Siinä oli semmoista pientä käynnistymisvaikeutta kaikilla. Täytyy analysoida tämä peli ensin ja katsotaan sitten, mitä tehdään kun on saatu kaikki palautukset kuntoon, Kinnunen päätti.

SB-Pron kauden komeetta Mira Wickman nautti pelistä, vaikka hetken aikaa penkillä ottelussa viettikin. Samalla Wickman kertoi odottavansa maanantaina vaarallista kotijoukkuetta.

– Kivalta tuntui kentällä vipeltää. Joukkue voitti, vaikka oma peli meni hieman pieleen. Ainahan Classic on hurjan hyvä, ja toisessa erässä oli kova pyöritys. Oli hyvä, ettei siinä tullut maalia. Kyllähän Classic on järjettömän kova. Kuusi mestaruutta putkeen, joten eivät he voi olla kuin hyviä, ja kotikentällä tulevat varmasti kovaa, Wickman puntaroi.

Teksti: Ilkka Levä, Helsinki

2 comments