Kinnunen ja Piittisjärvi Keravalta M-Teamiin

Miesten Divarissa pelaava M-Team on julkaissut kaksi uutta pelaajasopimusta. Ruskeasuolle siirtyvät keravalaisesta Blackbirdsistä 1992 syntyneet Iiro Kinnunen ja Markus Piittisjärvi.

Kaksikko pelasi erinomaisen kauden Keravalla, ja Kinnusen (21+26=47) sekä Piittisjärven (20+15=35) yhteissaldo oli 82 pistettä.

– Tarjolla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta osaava valmennus ja urheilullinen sekä kilpailukykyinen joukkue kallistivat vaakakupin lopulta M-Teamin suuntaan, Kinnunen selvittää syitä siirrolle M-Teamin kotisivuilla.

Ennen viime kautta molemmat pelasivat nuorten SM-sarjaa Tapanilan Erän A-junioreissa, ja noilta ajoilta saavutuksina on nuorten SM-kulta (2013) sekä hopea (2011).

Lue lisää M-Teamin sivuilta.

8 comments

  1. Eikös olisi ollut oleellisempaa laittaa pelaajien tilastot divarissa, eikä kaikenmaailman kesäneppailut mukaanluettuna?

  2. Jäitkö kaipaamaan siis plus miinuksia vai mitä? Varmaan suurta osaa kiinnostaa kuitenkin noi pisteet ja nehän tossa näyttäisi olevan. Vai tarkoititko kesäneppailulla divaria?

  3. Tarkoitin pelaajien tehopisteitä divarissa; Kinnunen 9+10 ja Biittisjärvi 10+8.

  4. M-Teamiin on suuntamassa myös fyysinen sentteri Jussi-Petteri Mäkinen joka on dominoinut Erä Akatemian alakerrassa tällä kaudella poikkeuksellisesti puolustajana. Odotettavissa hurjaa dominointi Divarissa jos nämä kolme pallotaituria lyödään yhteen kenttään.

  5. Sulla on aika vanhat tilastot jos Blackbirdsin sivuilta kävit katsomassa. 82 paunaa ne naputteli ihan divarissa..

  6. Katos vaan, my bad. Upeat tehot on äijät siinä tapauksessa iskeny, toivottavasti kehittyminen jatkuu Tiimissä.