Kulttipelaaja jättämässä finaalijoukkueen

Kuva: Esa Jokinen

Kuva: Esa Jokinen
Kuva: Esa Jokinen

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Classic kokee todennäköisesti kovan pelaajamenetyksen tämän kauden jälkeen.

Pitkätukka Lassi Vänttinen on vaihtamassa maisemaa. Vänttinen, 33, on tiettävästi lähellä sopimusta sveitsiläisen Alligator Malansin kanssa. Neuvotteluita käydä parhaillaan.

Tällä kaudella Alligator Malansissa pelasi suomalaisista Lauri Kapanen ja Tommi Aro. Molemmat pelaavat ensi kaudella Tapanilan Erän riveissä. Malansia luotsasi tällä kaudella Akseli Ahtiainen, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan hän ei ole jatkamassa seuran peräsimessä.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Vänttinen pelaa Sveitsin liigassa, sillä hän on aiemmin urallaan edustanut moninkertaista maan mestaria Wiler-Ersigeniä.

Suomessa Vänttinen on edustanut suurimman osan liigaurastaan Classicia. Pelejä pääsarjatasolla on kertynyt myös Gunnersin paidassa.

Vänttisen Classic kohtaa sunnuntaina Jyväskylässä Salibandyliigan neljännessä finaalissa Happeen, joka johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1. Vänttinen on kerännyt tämän kevään pudotuspeleissä 10 ottelussa tehot 6+12=18.

Pääkallo.fi:n perinteinen siirtoja listaava ja ennakoiva Huhumaa-palsta avataan lähiaikoina.

15 comments

  1. Vänä lähtee! Kukas sitten ensi kaudella napauttaa mailalla vastustajan sääriluuhun vihellyksen jälkeen? Eihän ne ruotsalaiset rippikoulupojat siihen pysty.

  2. Vänttinen on pelannut jälleen loistokauden.

    Nimimerkit Kuka tilalle ja Tatuoija voivat vain keskittyä tatuoimaan toistensa napoja.

  3. Loistava pelaaja, hieno persoona, ei hamua julkisuuttaa, tekee varmaan vain asioita joista pitää. Toivottavasti pelaa vielä Ilveksessä muiden Ilves kasvattien kanssa.

  4. Vänttisellä alkaa olla viimeiset hetket tehdä uran viimeinen iso mehevä sopimus, mutta en usko, että asenne on vain rahastaa,vaan kyllä menestyksen nälkä nla:ssa painaa vaakakupissa myös. Passolla ei nappula riitä tähän toisaalla, peliveljillä olisi ylllinkyllin massia, mutta vänttisen rocktähti boheemeine elämäntapoineen tuskin sopisi koposen pyhäkouluun.

  5. KRP:n meininkiin Vänttinen sopisi hyvin, mutta tuskin mies haluaa lähteä pelaan karsintapelejä. Yksi kausi Sveitsissä. Sitten pari kautta Classicia ja sen jälkeen mailat lopullisesti pussiin ja oikeisiin töihin.

  6. Vänä mihinkään oikeisiin töihin lähe, kyll nyt joku suojatyöpaikka liitosta pitää löytyy! Loisto äijä, persoonia tarvitaan…