Lehtisen sopimukselle sinetti, myös Mutanen, Koljonen ja Kontiainen Kooveeseen

Kooveen miesten Salibandyliiga-joukkueen rakentaminen ensi kaudelle etenee kovaa vauhtia. Valmennuksesta tiedotettiin viime viikolla ja nyt seura kertoo tiedotteessaan uusista pelaajasopimuksista.

Kooveen pelaajisto vahvistuu viidellä uudella sopimuksella, jotka tekevät ensi kauden joukkueesta erittäin hyökkäysvoimaisen. Koovee vahvistaa tiedotteessaan Pääkallo.fi:n eilen kertoman tiedon Miro Lehtisen siirrosta Nokialta. Toinen paluumuuttaja on Aapo Mutanen, joka siirtyy Josbasta Kooveeseen.

Kooveessa nähdään ensi vuonna myös Sveitsistä palannut Kimmo Kontiainen sekä nuoret lupaukset hyökkääjä Perttu Koljonen LaSB:sta ja maalivahti Eero Peiponen Nokian KrP:stä.

Jatkosopimuksiin nimensä rustasivat taitava Mikko Immonen ja joukkueen viime kauden kapteeni Lassi Ylisiurunen. Duo teki kaksivuotiset sopimukset. Lisäksi sentteri Jaakko Jyrkän kanssa on tehty vuoden jatkopesti. Sopimuspelaajien listaan liittyi myös viime kaudella Kooveen A-pojissa vahvan kauden pelannut 94-ikäluokkaa edustava Valtteri Pajunen.

Lisäksi joukkueella on elokuun loppuun asti jatkuvat tryout-sopimukset Rene Anderssonin ja Turkka Lehtisen kanssa.

Kooveen miesten edustusjoukkueen sopimustilanne:
Tuomas Aho
Jussi Alamettälä
Nico Andersson
Aki Hietanen
Niko Hosiaisluoma
Mikko Immonen
Jaakko Jyrkkä
Perttu Koljonen
Kimmo Kontiainen
Jasse Kuusisto
Miro Lehtinen
Matias Lintula
Aapo Mutanen
Eero Myllykangas
Henri Mäenpää
Valtteri Pajunen
Eero Peiponen (MV)
Mikko Repo
Samu Saari
Eemeli Salin
Samuli Salomaa
Jaakko Tiira
Arvid Vonk (MV)
Lassi Ylisiurunen

10 comments

  1. Koljonen vahvistamaan Nokian Krp:n valmennusta. Rike tuo kaivattua ammattitaitoa Nokialle. Hän tekee heikommallakin materiaalilla tuhoa!

  2. Koljonen tuo mukanaan myös kovan luokan maaliruiskun ja puolustajien painajaisen Karim Derdarin. Alkaa olemaan hyökkäyksessä laajuutta.

  3. Uskomaton unelmadiili Nokialla, jos tieto tosi. Salmelan mammonat yhdistettynä Risto Koljosen rautaiseen salibandyn tietotaitoon. Uusi säbädynastia on nähnyt päivänvalon. Tulee kaikki menemään putkeen ihan Pohjois-Korean malliin.

  4. Hahhaha. Bakteerin jutussa on vinha perä. Ainakin sen osalta, että Koljonen tosiaan teki tuhoa heikommalla materiaalilla viime kaudella. Valitettavasti kuitenkin lähinnä Ilvekselle. 😀

  5. Mites siellä nokian hyökkäysessä alkaa olemaan laajuutta Derdarin tulon myötä, ketä sinne jää kun ei missää ole joukkuetta julkaista muuta kun poislähteviä?

  6. derdar on tainnut löytää valon..tiedä sitten miten vaikuttaa säbään..