M-Team kiinnitti 100 liigapelin puolustajan – ”Tavoitteena tehdä yksi maali ja nousta liigaan”

Markus Vuorinen (oik.) siirtyy Nokian KrP:stä M-Teamiin. Arkistokuva: Salibandyliiga

Markus Vuorinen (oik.) siirtyy Nokian KrP:stä M-Teamiin. Arkistokuva: Salibandyliiga
Markus Vuorinen (oik.) siirtyy Nokian KrP:stä M-Teamiin. Arkistokuva: Salibandyliiga

M-Teamin miesten Divari-joukkue on saanut vahvistuksen takalinjoilleen, kun puolustaja Markus Vuorinen liittyy M-Teamin riveihin. Liigakokemusta omaava Vuorinen siirtyy sinipaitaan Nokian KrP:stä.

27-vuotias Markus Vuorinen on tehnyt M-Teamin kanssa sopimuksen kaudesta 2014-2015. M-Team odottaa Vuorisen tuovan takalinjoilleen erinomaisen pelikäsityksensä ja tekniikkansa lisäksi rauhallisuutta ja kokemusta joukkueeseen.

Salibandyliigaa Vuorinen on pelannut Tapanilan Erän, SC Classicin ja Nokian KrP:n riveissä yli sata peliä, ja lisäksi HIFK-taustaiselta Vuoriselta löytyy hyllystä myös nuorten MM-hopea vuodelta 2005.

– M-Teamissä on nyt tekemisen meininki ja ensi kauden joukkue vaikuttaa erittäin iskukykyiseltä taistelemaan aivan Divarin kärkisijoista, joten on hienoa päästä omalla panoksellaan vaikuttamaan sen menestykseen. Lisäksi olosuhteet ovat Rusalla todella hyvässä kunnossa, Vuorinen kehuu seuran sivuilla.

– Toki tärkein yksittäinen syy oli päästä pelaamaan esikuvani Kim Karjalaisen rinnalle, Vuorinen veistelee heti perään.

Vuorisen odotukset ensi kaudesta ovat korkealla: joukkueen tavoitteeksi hän asettaa liiganousun. Henkilökohtaisella tasolla tarkoituksena on pelata hyvä ja ehjä kausi sekä kehittyä edelleen ja auttaa joukkuetta tavoitteen saavuttamiseksi.

– Yksi maali olisi myös todella kova juttu, Vuorinen toteaa lopuksi.

Edellinen pääsarjamaali on kolmen kauden takaa, joten nyt voisi todellakin olla seuraavan aika.

5 comments

  1. Heinosen johdolla rakentaa ÄmTiim kovaa jengiä, viime vuonna imu ei ollut vastaavaa kun jengissä taisi olla 16 pelaajaa! Nyt on kilpailua ja taitoa lisätty isolla vaihteella, vanha ja kokenut jengi kasassa!!

  2. Aika hyviä hankintoja kieltämättä, imua taitaa olla ”hieman” enemmän kuin viime kaudella.

  3. vahvat hallihuhut vievät tiimissä liigaakin pelannutta pelaajaa takaisin tiimiin, onko hajua kuka? liikanen, verkkoperä, jousi, huusko, laukkanen vai heino?

  4. Huhujen mukaan tosiaan Tiimiin olisi muutama vahvistus vielä tulossa. Mielenkiintoista nähdä mitä neuvottelupöydässä saadaan vielä aikaiseksi. Hyvältä näyttää, tsemppiä Tiimille!