Mestarijoukkueen jarrusentteri maajoukkueeseen

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Miesten Tshekin EFT-turnaukseen matkaavaan joukkueeseen on jouduttu tekemään loukkaantumisten takia muutoksia. Storvretan Rickie Hyvärinen jää pois murtuneen varpaan takia ja Happeen Juuso Heikkinen nilkkavamman vuoksi.

Uutena pelaaja maajoukkueen mukaan liittyy tuore Suomen mestari Happeen Joonas Kaasalainen (kuvassa), 25. Tshekin-turnauksen miesten maaottelut ovat hänen ensimmäisensä.

Kaasalainen pelasi upean finaalisarjan Happeen riveissä. Erityisen vahvasti jarruketjun sentteri nousi esille kolmannessa finaalissa, jossa saldoksi kertyi tehot 1+2 ja plus-miinus-tilastoon lukema +5.

EFT-turnauksessa Suomi kohtaa Ruotsin, Tshekin ja Sveitsin. Ottelut näkyvät nettilähetyksissä.

Suomen päivitettty maajoukkue EFT-turnauksessa.

9 comments

  1. Kasvilainen samantapainen pelaaja suomessa kun naapurin Joel Kanebjork. Kutosesta unohdetaan monesti se että kaverinhan on oikeasti pallolla taitava pelaaja ja oivaltavia syöttöjä nähdään usein. Suomessa vaan tahtoo nämä kovat duunarit muistuvan pelkkinä munaravaajina. Katsotaan sitä kokonaiskuvaa siis ihan jokainen

  2. Tämän palstan huumorijätkät ku ei tajuu, että tämmösiä jätkiä tarvitaan! Vaikka kisakoneeseen asti, josko Kassu pystyis Ruotsin tähtiä pimentämään, koska maalinteko kisaan ei voida Ruotsia vastaan lähteä, siihen ei meijän pojilla kyvyt riitä…

  3. Miesten maajoukkueen pitäisi olla salibandyssä se kiinnostavin, niin median kun kannattajien keskuudessa mutta aika heikosti sitä seurataan omassa mediassa.
    Onko tässä yksi syy miksi salibandy ei nouse otsikohin?
    MM- kisat on vain joka toinen vuosi, joten väliaikoina pitäisi olla myös aktiivinen.

  4. Jatkoa edelliseen..
    Onko rajalliset resurssit vai eikö kiinnosta kun yhtään Erän pelaajaa ei ole nyt maajoukkueessa?