Miesten ja naisten maajoukkueet EFT-turnauksissa – näin katsot ottelut suorana

Naisten maajoukkue pelaa Eerikkilässä ensi kertaa uuden valmennuksen komennossa. Kuva: IFF

Naisten maajoukkue pelaa Eerikkilässä ensi kertaa uuden valmennuksen komennossa. Kuva: IFF
Naisten maajoukkue pelaa Eerikkilässä ensi kertaa uuden valmennuksen komennossa. Arkistokuva: IFF

Suomen miesten maajoukkue on matkannut Tshekin Česká Lípaan EFT-turnaukseen, jossa se kohtaa tänä viikonloppuna Tshekin, Sveitsin ja Ruotsin. Naiset puolestaan emännöivät Eerikkilässä pelattavaa EFT:tä. Kaikki turnauksien ottelut näkyvät suorina nettilähtetyksinä.

Suomen miehet käynnistävät turnauksensa perjantaina iltapäivällä, kun vastaan asettuu Petteri Nykyn luotsaama Sveitsin maajoukkue. Turnauksen huipentaa sunnuntaina pelattava ottelu Ruotsia vastaan. Suomella on joukkueessaan ensikertalaisina mukana Salibandyliigan finaaleissakin pelanneet Classicin Markus Kulmala ja Krister Savonen sekä Happeen Joonas Kaasalainen.

Miesten ottelut ovat katsottavissa Tshekin EFT-turnauksen virallisilta sivuilta.

Naisten maajoukkue pelaa Eerikkilän Urheiluopistolla tänä viikonloppuna ensi kertaa uuden valmennusjohtonsa komennossa. Marko Pajun, Timo Suonpään, Lasse Erikssonin ja Markus Huhtimon valmentama ryhmä kohtaa perjantaina EFT-avauksessa Tshekin, ja lauantaina on vuorossa Sveitsi. Naisten turnaus päättyy niin ikään sunnuntaiseen Ruotsi-kohtaamiseen.

Naisten ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Salibandyliigan Youtube-kanavalla.

Miesten EFT-turnauksen otteluohjelma:
Perjantai 25.4.
Suomi – Sveitsi klo 17
Tshekki – Ruotsi klo 20

Lauantai 26.4.
Sveitsi – Ruotsi klo 15
Tshekki – Suomi klo 18:30

Sunnuntai 27.4.
Ruotsi – Suomi klo 13
Tshekki – Sveitsi klo 16.50

Naisten EFT-turnauksen otteluohjelma:
Perjantai 25.4.
Ruotsi – Sveitsi klo 16
Suomi – Tshekki klo 19

Lauantai 26.4.
Tshekki – Ruotsi klo 15
Sveitsi – Suomi klo 18

Sunnuntai 27.4.
Tshekki – Sveitsi klo 11
Suomi – Ruotsi klo 14

8 comments

  1. Tsemppiä naisille ja miehille!
    Miesten joukkueella nyt mahdollisuus yllättää Ruotsi, ei hävitä vauhdissa tällä kertaa. Mielenkiinnolla odotetaan millaiset ketjukoostumukset valmennus on valinnut.
    Paljon parempi turnaus nyt urheilullisesti kun edellinen Puolan höntsä.

  2. Pelaajien numerot löyttyy EFT tunauksen sivuilta. Kentälliset ainoastaan Kettusen päästä, erikoiset kentälliset, no Classicin viisikko kokonaisuutena oli arvattavissa.
    Muuten aika vaisu kaksi erää vaikka Suomi johtaakin 2-0

  3. Dee, ei ole kun pelaajat numeroilla. Muissa lajeissa päävalmentja kertoo ottelun jälkeen kuinka pelisuunnitelma onnistui ja mitä haettiin. Nyt jäi kyllä sellainen kuva että pejaajat oli valituttu arpomalla, paitsi Classicin kentällinen joka oli helppo nakki. Kommentti olisi varmastikin klassinen, jäi vielä parannettavaa..

  4. Heti alko peli sujua kun jarru pakki laitettiin sivuun.se on turha pyöriä omassa päässä pallon kans kun hyökkäjät vartoo avausta. Niinkun selostaja sano et syötöt meni pakilla aina ääntä kohti , ei omille